Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Yatakta Yaptığı Ancak Kadınların Çok da Hoşuna Gitmeyen Can Sıkıcı Davranışlar

Erkeklerin Yatakta Yaptığı Ancak Kadınların Çok da Hoşuna Gitmeyen Can Sıkıcı Davranışlar

Erkekler cinsellik konusunda bilgili olduklarından ve bir kadını çıldırtacak becerilere sahip olduklarını söyleyip, övünürler. Ancak  bazı durumlarda rahatsız edici olabiliyorlar. Bu davranışlar, fazlasıyla düşkün oldukları yetişkin filmlerinden kazandıkları alışkanlıklar olabilir. İşte erkeklerin yatakta yaptıkları en sinir bozucu şeyler...👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ön sevişmeyi dikkate almamak

1. Ön sevişmeyi dikkate almamak

Bu durum işin eğlencesini kaçıran en büyük hatadır. Açıkça görülüyor ki, bir çiftin cinsel birlikteliklerinde hızlı cinsel ilişki eksik olmamalı. Ancak bu bir eğilime dönüşmemelidir. Çünkü kadınların vajinaları, hazır olana kadar bir süre geçmelidir. Ayrıca, genellikle ön sevişmeyi önemsemeyen ve acele eden erkekler partnerinin ihtiyaçlarına ilgisiz olarak görülürler.

2. Yüzündeki gizem

2. Yüzündeki gizem

Erkeklerin beklenmedik mimikler yapması...Yetişkin sinema filmlerinde bu davranışın çekici görünüp görünmediğine bakmaya gerek yok. Gerçekte hiçbir kadın bunu istemez.

3. Yağ ile masaj

3. Yağ ile masaj

Erkekler için etkileyici görünüp görünmediğine bakılmaksızın, kadınlar için özellikle göğüs bölgesini yağ ile ovmak hiçbir şekilde çekici değildir.

4. Şaşırtıcı şekilde ıkınmak

4. Şaşırtıcı şekilde ıkınmak

Oral seks sevin veya sevmeyin ama zorunlu olarak ıkınsanız bile bu kadınların hoşuna gitmiyor.

5. Hiç bitmeyen arka pozisyon

5. Hiç bitmeyen arka pozisyon

Kadınların çok da istedikleri onsuz yapamadıkları bir pozisyon değil. Her halükarda, kadınlara neye ihtiyaçları olduğunu sormadan sürekli bu pozisyonun denenmesi bir sorun haline gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Saç çekmek

6. Saç çekmek

Saç çekmek her erkeğin hayallerinden biridir. Bu hareketin kadınları olabildiğince tahrik ettiği düşüncesine sahipler. Gerçekte, seks sırasında saç çekmek kadınların küçümsediği bir şeydir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
26
11
10
8
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Admin

Erkeklerin Yatakta Yaptığı Ancak Kadınların Çok da Hoşuna Gitmeyen Can Sıkıcı Davranışlar: Madde 1, Vajinaya erkeklik organı sokmaya çalışmak 😏 (*enis yazınc... Devamını Gör

Simay Karabey

Koptum yaa sjsjjs 😂

Cemal Kızıltuğ

Araştırmayı yapan arkadaşım sen daha milli olmamışsın ... Ol da gel 😁

agbb

Oral sek ve ıkınmak!? Cidden anlamadım!!??