Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere En Çekici Gelen Yönün Ne?

etiket Erkeklere En Çekici Gelen Yönün Ne?

Lousia
20.08.2018 - 18:04 Son Güncelleme: 22.08.2018 - 01:59

Bu testimizde sana erkeklerin gözünde en çekici yanını söylüyoruz. Bakalım sonucun ne çıkacak.

Hazırsan başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım. Şu zamana kadar kaç tane ilişkin oldu?

2. En sevdiğin arkadaşının doğum gününe giderken hangi kıyafeti giyersin?

3. Hayatın boyunca sadece tek renk kıyafet giyebilecek olsan, hangi rengi seçerdin?

4. Sınırsız paraya sahipsin ancak sadece bir araç alabilme hakkın var. Hangisini alırsın peki?

5. Hayatının aşkı bir ülkede seni bekliyor. Peki sence o nerede?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir kitapçıya gittiğini düşün. Elin hangi türden kitaplara gidiyor?

7. En hassas olduğun, kimsenin laf etmesine tahammül edemediğin kavram ne?

8. Ve son olarak, tüm hayatın boyunca bir olağanüstü yeteneğe sahip olacak olsan hangisini seçerdin?

Gözlerin!

Gözlerin!

Testimize verdiğin cevaplara göre erkeklere en çekici gelen yanın gözlerin! Senin öyle etkileyici bakışların var ki, insanları derinden etkiliyorsun gerçekten. Senin o güzel gözlerini bir kere gören, deli gibi senden etkileniyor. Gözlerinde çok güzel bir anlam var, çoğu erkek de bunu fark ediyor ve çok etkileniyor. Güldüğünde gözlerinin içi gülüyor. Tabii sen ağlama ama sana ağlamak bile çok yakışıyor resmen. Demek istediğimizi anladın sen. Gözlerindeki anlam kimsede yok ve çoğu insan senin gibi olmak istiyor. Bu senin doğal halin zaten. Belki de o yüzden bu kadar güzeldir kim bilir? :)

Dudağın!

Dudağın!

Testimize verdiğin cevaplara göre erkeklere en çekici gelen yanın dudağın! Senin çok güzel dudakların var. Seninle konuşan insanlar senin dudaklarına illa bakıyor. Çünkü oldukça dolgun ve akılda kalıcı. Hele bir de kendine yakışacak bir ruj sürdüğünde ortalık yanıyor resmen. Sen de bunu bilerek yapıyorsun zaten makyajını. Dudaklarının güzelliğinin farkındasın. Sendeki bu güzellik de kimsede yok. O dolgun dudaklardan dökülen kelimeler herkesi etkiliyor. Sen aynı zamanda nasıl konuşman gerektiğini de bilen birisin. Durum böyle olunca çekiciliğin iki kat artıyor. :)

Zekan!

Zekan!

Testimize verdiğin cevaplara göre erkeklere en çekici gelen yanın zekan! Oldukça zeki birisin sen. Kıvrak zekanla tüm sorunları anında çözebilecek bir kapasiten var. Böyle olman gerçekten harika bir şey. Yaşadığın tüm zorlukların altından zekanla kalkabilirsin. Sen oldukça güçlü birisin ve en büyük silahın da kesinlikle zekan. Bazen karşındaki insana öyle mantıklı ve zekice laflar ediyorsun ki, etkilenmemek elde değil desek yeridir. Seninki doğuştan gelen bir şey, hayatının her alanında da zekanla ön plana çıkıyorsun. Aşk hayatında da, iş hayatında da... Aynen devam canım benim. :)

Hayata bakış açın!

Hayata bakış açın!

Testimize verdiğin cevaplara göre erkeklere en çekici gelen yanın hayata bakış açın! Hayata dair oldukça sağlam bir duruşun var. Hayat bir dönem seni çok yormuş, çok yıpratmış ama sen bu süreçten sağlam kurtulmayı başarmışsın. Karşındaki insanlara hayat dersi verebilecek konuma gelmişsin. Erkekler, senin hayata dair düşüncelerini duyduğunda sana hayran oluyorlar. Senin ne kadar güçlü ve sağlam karakterli biri olduğunu düşünüyorlar. Haklılar da! Ancak bu bakış açısının sana getirdiği bir duvar da yok değil. Bu yüzden insanlarla kolay kolay iletişim kuramıyorsun. Sen de bunun farkındasın zaten. Bu durumu biraz esnettiğin zaman hiçbir sorun kalmayacak. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
968
474
246
201
47
37
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?