Görüş Bildir
Haberler
Düğününde Hangi Gelinliği Giymelisin?

etiket Düğününde Hangi Gelinliği Giymelisin?

Lousia
31.07.2018 - 22:34

Herkesin aklını kurcalayan sorulardan biridir düğününde hangi gelinliği giyeceği. Biz de bunu düşünerek senin için bir test hazırladık. 

Bakalım sonucun ne çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Düğününün nasıl bir mekanda olmasını istediğini sorarak testimize başlayalım.

2. Peki sevgilinden evlenme teklifi aldın mı yoksa beklemede misin?

3. Düğününde hangi türden şarkılar çalsa dünyanın en mutlu insanı olurdun?

4. Gelelim sevmediğin ilişki tiplerine. Hangi ilişki tipi sana uzak gelir?

5. Giyeceğin gelinlikte hangi gelin buketi harika durur sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nikah şahidin aşağıdaki ünlülerden birisi olacaksa, bu hangisi olsun isterdin?

7. Sana göre bir evliliğin sürmesi için olmazsa olmaz nedir?

8. Son olarak, balayında nereye gitmek isterdin onu da söyle bakalım.

Sade!

Sade!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin giymen gereken gelinlik tam olarak bu! Sen günlük hayatında da sade kıyafetler giyen birisin zaten. Ama giyim tarzın sana çok yakışıyor ve seni tam olarak yansıtıyor. Aynı zamanda da kafandaki ilişki modeli de gösterişten uzak. Çünkü bu senin tabiatın. Böylesi sana göre sen de çok iyi biliyorsun. Giyeceğin gelinlik sana gerçekten çok yakışacak. Saçın ve makyajınla bir bütün halinde olacak. Çünkü sen sade giyiniyorsun evet ama kesinlikle rüküş değilsin. O yüzden gelinlikle harika görüneceğine ve uyumlu şeyler giyeceğine hiç şüphemiz yok. Düğününde çok eğlenmeni de istiyoruz tabii. Sen kesinlikle her şeyin en iyisini hak ediyorsun çünkü.

Farklı ve iddialı!

Farklı ve iddialı!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin giymen gereken gelinlik tam olarak bu! Senin kadar farklı birini hiç görmedik biz. Hayata bakış açın ve yorumlama şeklin gerçekten kendine has. Aynı durum ilişkiler için de geçerli. Evet, bu sebepten sorunlar yaşıyor olabilirsin ama bu senin güzel bir özelliğin aslında. İnsanların bu yönünün kıymetini bilmesi gerekiyor. Öyle birini hayatına alacağından da şüphemiz yok zaten. Umuyoruz ki, seni anlayan biriyle evlenirsin. Gelinlikte de farklı bir seçim yapacaksın sen. Ve bu seçim bir o kadar da iddialı olacak. 'Düğünümde en iddialı görünen ben olmalıyım.' diyorsun zaten. Durum böyle olunca da gelinlik tercihlerine kimse şaşırmamalı değil mi? :)

Modaya uygun!

Modaya uygun!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin giymen gereken gelinlik tam olarak bu! Sen tam olarak günümüz modasını takip eden ve ona göre giyinen birisin. Ara sıra gelinlik trendlerine de bakıyorsun. Hangi yıl ne moda en iyi sen bilirsin. Gelinlik seçimlerin de buna uygun olacak sen hiç merak etme. Biz senin için böyle bir gelinlik uygun gördük ama istersen daha iyisini bulacağına da hiç şüphemiz yok. Düğün döneminde güzel bir de fotoğraf çekimi yapacaksın, bu fotoğrafları da tüm sosyal medya hesaplarında paylaşacaksın. Alem güzel gelin görsün değil mi ama? :)

Rahat!

Rahat!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin giymen gereken gelinlik tam olarak bu! Sen düğününde rahat etmek istersin. Çünkü bütün gece dans edecek, gecenin tadını çıkaracaksın. Bu yüzden durmadan üstünü toplaman gereken bir gelinliğinin olmaması senin için yeterli aslında. İçinde rahat edebildiğin takdirde her türlü gelinliği giyebilirsin ama yine de biraz klasik tasarımlara yöneleceksin gibi görüyoruz. Biz senin gelinlikle ne kadar güzel duracağını biliyoruz. Sen de kendine güven ve en güzel gülümsemenle düğününe hazırlan bakalım. :)

Şık ve özel tasarlanmış!

Şık ve özel tasarlanmış!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin giymen gereken gelinlik tam olarak bu! Hem çok şık görünmelisin hem de sana özel tasarlanmış bir gelinlik olmalı senin gelinliğin. Vücut tipine uyan ve kafandaki tasarıma uygun olan bir şeyi giyeceksin sen. Nasıl bir şey giymen gerektiğini uzun süre araştıracaksın ancak sonunda kendin için en güzel gelinliği bulup onu diktireceksin sen. Senin gibi kaliteli bir insana da böylesi yakışır zaten. Başka türlüsünü bekleyemezdik. Günlük hayatında da yaşadığın ilişkilerde kalitenden ödün vermiyorsun. Bu yüzden giydiğin gelinlik tasarımı da senin kalitene uygun olacak ve düğün gecesi gerçekten harika görüneceksin.

Minimal!

Minimal!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin giymen gereken gelinlik tam olarak bu! Sen sadelikten yana bir insansın. Sana kalsa düz bir beyaz elbiseyle bile düğüne gidebilirsin. Ancak yine de senin için böyle bir gelinliği uygun gördük biz. Senin sadeliği sevme sebebin biraz modayla alakalı gibi ama. Minimalizm akımının rüzgarına kapılmış gibisin. Hayatında buna göre değişiklikler yapmak istiyorsun. Gelinliğini de bu akımdan ilham alarak tercih edeceksin. Ama ne giyersen giy sana gerçekten çok yakışacak buna eminiz. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
529
354
155
101
41
39
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

tam da yks kötüyken....işini iyi bilen kaltak onedio

Hidden Taehyungie

rahat deyip bana göre dünyanın en rahatsız duran gelinliğini koymanız?