Görüş Bildir
Haberler
Bir Doğum Günü Pastası Yap, Hayatının Aşkıyla Ne Zaman Tanışacağını Söyleyelim!

etiket Bir Doğum Günü Pastası Yap, Hayatının Aşkıyla Ne Zaman Tanışacağını Söyleyelim!

Lousia
29.07.2018 - 11:16

Bu testimizde senden bir doğum günü pastası hazırlamanı istiyoruz. Sonucuna göre hayatının aşkıyla ne zaman tanışacağını söyleyeceğiz. Bakalım ne zaman yollarınız kesişecek?

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şimdi damak tadını keşfetmeye başlayalım. Pastan nasıl olsun seç hadi.

2. Pastamızı tatlandırmaya devam edelim. Bizim için yeni bir tat daha seç pastana.

3. Pastan için meyve seçmek istedin. Hangisi olsun bu meyve?

4. Peki pastanın üzerinde rengarenk şekerler olsun ister misin?

5. Eklerden yapılmış pasta fikrine ne diyorsun? Tabii, daha önce dediğin bütün tatları da içerecek bu pasta.

5. Eklerden yapılmış pasta fikrine ne diyorsun? Tabii, daha önce dediğin bütün tatları da içerecek bu pasta.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki büyük bir pasta mı istersin yoksa küçük bir pasta yeter mi sana?

7. Doğum günü pastanın üzerinde hangi yazıyı görünce dehşete düşersin?

8. Son olarak, pastanla birlikte ne içeceksin onu da seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1 ay içinde!

1 ay içinde!

Hazırladığın doğum günü pastasına göre hayatının aşkıyla bir ay içinde tanışacaksın! Senin ilişkin ışık hızıyla başlayacak gibi duruyor. Onunla bir ortamda tesadüfen tanışacaksınız ve aranızda çok büyük bir aşk başlayacak. Onu gördüğün andan itibaren hayatının aşkını bulduğuna emin olacaksın ve o da senin için aynı şeyleri düşünecek. Çok mutlu olacağınıza zaten eminiz. Çünkü siz birbirinizi bulmuşsunuz bir kere. İnsanın hayatının aşkını bulması kolay değil. Size mutluluklar diliyoruz, hayatının aşkını bulduğunda da Onedio demişti dersin. :)

6 ay içinde!

6 ay içinde!

Hazırladığın doğum günü pastasına göre hayatının aşkıyla altı ay içinde tanışacaksın! Tanıştıktan sonra bir süre flört döneminiz olacak. Çünkü sen onu tanımak isteyeceksin. Önceki ilişkilerinde ufak tefek yaralar almışsın ama şimdi çok daha güçlüsün bunu unutmaman gerekiyor. Zaten sen de farkındasın. Hayatının aşkından etkileneceksin ama hemen de bir ilişkiye başlamayalım diye düşüneceksin. Onu tanıdıktan sonra aşkından emin olacaksın ve sevgili olacaksınız. Bize de mutluluklar dilemek düşer tabii.

1 yıl içinde!

1 yıl içinde!

Hazırladığın doğum günü pastasına göre hayatının aşkıyla bir yıl içinde tanışacaksın! Sizinki güzel bir aşk hikayesi olacak, hatta evliliğe de taşınacak gibi duruyor bu ilişki. Bir yıl içinde hayatının aşkını bulacaksın ve onunla doludizgin bir aşk yaşayacaksın. Gerçekten ayakların yerden kesilecek. Senin adına gerçekten çok seviniyoruz. Çünkü sen böyle güzel bir aşkı çoktan hak etmiştin. Hayatının aşkıyla mutluluklar, birbirinizi kırmadan güzel bir ömür geçirin olur mu? :)

2 yıl sonra!

2 yıl sonra!

Hazırladığın doğum günü pastasına göre hayatının aşkıyla iki yıl sonra tanışacaksın! Biraz zor beğenen birisin sen. Hayatına girmek isteyen insanları öyle kolay kolay hayatına almıyorsun. Çünkü daha önceki ilişkilerin canını sıkmış senin. Biraz ara vermeye karar vermişsin. Bunu başarmışsın da. Ama onunla tanıştıktan sonra her şey birden değişecek. Deli gibi aşık olacaksın ve birbirinizi çok seveceksiniz. Keşke daha önce tanışsaydın diyeceksin ama geç olsun güç olmasın değil mi? :) Mutluluklar size.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
872
476
368
166
90
83
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın