Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Açıkladı: 'Ziraat Bankası Aracılığıyla Kredi Kartı Borçları Tek Bir Çatı Altında Toplanacak'

Erdoğan Açıkladı: 'Ziraat Bankası Aracılığıyla Kredi Kartı Borçları Tek Bir Çatı Altında Toplanacak'

FreiGeist
08.01.2019 - 13:57 Son Güncelleme: 08.01.2019 - 15:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Bolton'ın İsrail'den verdiği mesajı bizim kabullenmemiz, bunu yutmamız mümkün değildir' ifadelerini kullandı. Konuşmasında ekonomiyle ilgili yeni düzenlemeleri de açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşların aylık 150 kws'ye kadar olan elektrik tüketimlerini devlet olarak biz üsteliyoruz' dedi ve bu kapsamda 2,5 milyonun üzerinde hanede 80 liralık elektrik faturasını devletin karşılayacağını söyledi. Erdoğan kredi kartını ödemekte güçlük çekenler için ise Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kartı borçlarının tek çatı altında toplanacağını açıkladı. 

Detaylara bakalım... 

Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu 🎥

Erdoğan 'Bugün Türk siyasetinin en önemli sorunu ana muhalefettir. Sorun ana muhalefetin iktidara talip siyasi organizasyon gibi değil de marjinal örgüt gibi davranıyor olmasıdır. Bugün CHP yönetimi demokrasi ile halkçılık ile kültürümüzle de uzaktan yakından ilgisi olmayan bir zihniyetin eline geçmiştir' dedi. 

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın açıklamalarını da değerlendiren Erdoğan, şunları kaydetti:

'Kahraman askerlerimiz tarafından söndürülen DEAŞ balonu sayesinde, Suriye hızla bu beladan kurtulma sürecine girdi. Ancak, Bolton'ın İsrail'den verdiği mesajı bizim kabullenmemiz, bunu yutmamız mümkün değildir.'

Kredi kartını ödemekte güçlük çekenler için Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kartı borçları tek çatı altında toplanacak.

Kredi kartını ödemekte güçlük çekenler için Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kartı borçları tek çatı altında toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  'Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlarımızın kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Vatandaşımız hangi bankaya kredi kartı borcu olursa olsun Ziraat Bankası'ndan alacağı bu krediyle borcunu kapatacak' dedi.

2,5 milyon üzeri hanede 80 liralık elektrik faturasını devlet karşılayacak

2,5 milyon üzeri hanede 80 liralık elektrik faturasını devlet karşılayacak

Erdoğan 'Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 KiloWatt saate kadar elektrik tüketimlerini devlet olarak biz üstleniyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 2,5 milyonun üzerindeki hanede her ay ortalama 80 liralık elektrik faturasını devlet karşılamış olacak' açıklamasında bulundu. 

Erdoğan açıklamalarına şöyle devam etti:

'2002'de 154 milyon lira olan Hazine destekli esnaf kredileri bakiyesi 2018'de 31,1 milyar liraya yükseldi. Bir başka ifade ile esnafa destek 202 kat arttı. 2002'de 64 bin olan kredili esnaf sayısı 2018'de yaklaşık 7 kat artış ile 500 bine ulaştı. AK Parti iktidarları döneminde toplamda 1,8 milyon esnaf ve sanatkara 93,4 milyar lira kredi kullandırıldı. 2002 yılında esnafa uygulanan faiz oranı yüzde 47 iken bugün bu faiz oranı yüzde 5 seviyesine geriledi. Halkbank esnaf ve sanatkarların işletme yatırım kredisi ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2019 yılında yaklaşık 350 bin esnafa 22 milyar liralık kredi kullandıracak.'

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sigorta prim teşviki uygulaması kapsamında 500 ve üzeri sigortalı çalıştıran iş yerleri için 3 puan desteği, 5 puana çıkartıyoruz. 500'ün altı sigortalı çalıştıran yerler için ise 5 puan uygulamasını aynen devam ettiriyoruz.' dedi.

Ayrıca bakınız 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
23
12
6
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Borcu borçla kapatan milletin proaktif sürdürülebilirlik döngüsünün farkına varan iktidardan solvent çözümler. Bankalar yine iyisiniz. Deniz Çakır olayını fa... Devamını Gör

White Troll

Bizim vergilerle suriyelilerin elektrik faturaları ödenecek ve bankaların zarar etmesi önlenecek diye okudum ben durum başka bir şey ise beni bilgilendirin

can

Günlük Erdoğanımızı aldık.