Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Uygun Demişti: 6 Ay Sonra Fiyatlar Hala Uygun mu?

Erdoğan Uygun Demişti: 6 Ay Sonra Fiyatlar Hala Uygun mu?

Enflasyon alım gücümüzü günden güne zorluyor. Geçen yıl şubat ayında 100 lira ödediğimiz ürünlere bu yıl resmi verilere göre yine aynı ayda 154,44 lira ödedik. Bakınız: TCMB enflasyon hesaplayıcısı

Peki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en son kameralar önünde yaptığı alışverişindeki ürünlerin fiyatlarındaki artışa bakalım mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan neler almıştı?

Erdoğan neler almıştı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen yıl 3 Ekim'de evinin bulunduğu bölgedeki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yapmıştı. Erdoğan alışverişi sonrasında ise “Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler, kalite, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer” demişti. 

Erdoğan'a alışveriş esnasında eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve torunu eşlik etmişti. 

Erdoğan, kullandığı iki alışveriş arabasına kahvaltılık gevrek, kuru meyve, bisküvi, gofret ve meyve suyu gibi ürünler koyarak, kasada 1.002 TL ödeme yapmıştı.

Fiyatlar nasıl değişti?

Fiyatlar nasıl değişti?
i01.sozcucdn.com

Sözcü'den İsmail Şahin'in haberinde, Erdoğan'ın geçen yıl Ekim ayında yaptığı alışveriş esnasında bisküvi, gofret ve kraker gibi ürünlerin bulunduğu reyonun önündeki fotoğrafı incelendi. Bu reyonda yer alan ürünlerin 6 ay içinde fiyatlarındaki değişime bakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Aylık 300 bin tl yi geçen gelirim olsa bende uygun derim. Asgari ücrete 10 saat çalış bakalım bay tayyip o zaman da aynısını söyleyecek misin?