Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Türkiye'yi Uyuşturucuyla Aynı Kareye Koymak 5. Kol Faaliyeti'

Erdoğan: 'Türkiye'yi Uyuşturucuyla Aynı Kareye Koymak 5. Kol Faaliyeti'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, muhalefetin gündeme getirdiği uyuşturucu iddialarına değildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan, 'Türkiye'yi uyuşturucuyla aynı kareye koymak 5. kol faaliyeti' ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 'Türkiye'yi uyuşturucuyla aynı kareye koymak 5. kol faaliyeti' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan ve 3 saat 30 dakka süren kabine toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Erdoğan, muhalefetin uyuşturucu açıklamarına değinerek, ' Her kim Türkiye’yi terör örgütleri, küresel kaçakçılılarla, uyuşturucuyla aynı kefeye sokuyorsa; yaptığı işin adı 5. kol faaliyetidir.' ifadelerini kullandı.

'Sosyal konut, kira fiyatlarını düşürecek.'

'Sosyal konut, kira fiyatlarını düşürecek.'

Erdoğan'ın diğer konularla ilgili açıklamaları şu şekilde: 

* Türkiye Yüzyılı programımızın müjdesini 28 Ekim’de Ankara’da adına yakışır törenle milletimizle paylaştık. Cumhuriyetimizin yüzyılına eser ve hizmet altyapısıyla bir büyük vizyonu kesintisiz şekilde sürdürüyoruz.

* Seçimlerden önce kamuoyunun karşısına Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun bir hazırlıkla çıkmayı planlıyoruz. 81 vilayette, özellikle ilçelerde yapacağımız programlarla milletimizin Türkiye Yüzyılı’na ilişkin beklentilerini alarak vizyonumuzu somutlaştıracağız.

* Seçimlerden önce kamuoyunun karşısına Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çıkmayı planlıyoruz. Sürdürebilirlik, başarı, güven, istikrar, üretim, verimlilik, güç, dijital, iletişim, bilim, kalkınma, barış, değerler, şefkat, istiklal ve istiklal, gençler gibi başlıklarla Türkiye Yüzyılı vizyonunun yüzünü doğruya dönen herkesi heyecanlandırdığına, şevklendirdiğine inanıyorum.

Uyuşturucu yanıtı

Uyuşturucu yanıtı
İçeriğin Devamı Aşağıda

* Polis akademimizin komiser yardımcıların mezuniyet töreninde sevince ortak olduk. Yeniden yapılandırdığımız polis akademimiz başarılı çalışmalarıyla göz dolduruyor. Uyuşturucu gibi insanlık suçuyla polis ve milletimize iftira atanların sinsi niyetlerle hareket ettiklerinin altını çizmek istiyorum. Her kim Türkiye’yi terör örgütleri, küresel kaçakçılılarla, uğurusla aynı kefeye sokuyorsa yaptığı işin adı 5. kol faaliyetidir.

* Türkiye 5. kol elemanlarından çok çekmiştir. Milletimiz uzun süre bu faaliyet sebebiyle eserlerden mahrum kalmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılından aldığımız ilhamla ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırladığımız kritik dönemde aynı oyun sergilenmeye başlandı. Ama bu defa açık ve net konuşuyorum; başaramayacaklar.

* Milletimiz bu oyunları bozacak ferasete ve dirayete sahip olduğunu sayısız örnekle göstermiştir. Bunlar DEAŞ’ı, PKK’nın, 15 Temmuz’da FETÖ’nün, Suriye harekatlarında cümle emperyalistlerin, Avrupa’nın, Karabağ’ın işgaline karşı gardaşlarımızın yürüttüğü vatan muhaberesinde faiz lobilerinin ağzıyla konuşuyorlardı. Kendilerine verilen görev buydu. Diyet borcu bunu gerektiriyordu.

'Devlet millet kucaklaşmasının odağına özgürlüğü yerleştirdik'

'Devlet millet kucaklaşmasının odağına özgürlüğü yerleştirdik'

* Osmanlı’yı uç beyliğinden cihan devletine taşıyan güçlü kurumsal temellerin çoğu ayaktadır. Milli iradenin üstünlüğü esasına dayalı yeni yapı inşa ettik. Rahmetli Erol Güngör, Anadolu’daki Türk devletlerinin kısa sürede yıkılıp gitmeyişini Osmanlı’nın dehasına bağlıyordu.

* Üniversitelerden Meclise, Adliyeden Maarife kadar Osmanlı müesseselerinin devam ettiği gerçeği devletteki sürekliliğe bağlıdır. Geçmişte vesayet odaklarının devleti, milletin değerlerine ve iradesine karşı kırbaç gibi kullanma gayretlerinin yol açtığı hasarı demokrasi ve kalkınma reformlarımızla önemli ölçüde tamir ettik.

* Milletimizin zenginliğinden ve kucaklaşmasından güç alan devletimizi her alanda dünyada hak ettiği yere çıkartmak için gece gündüz çalışıyoruz. Devlet millet kucaklaşmasının odağına özgürlüğü yerleştirdik.

* Biz milletine husumet besleyen korkaklarla mücadele ederek zihinlere ve kalplere vurulan prangaları kaldırarak Türkiye’yi bu günlere getirdik. Ülkemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız eserler yanında bu tarihi zihniyet dönüşümünü kast ediyorduk.

* Ülkemizi 81 vilayeti 85 milyon insanı kuşatan eser ve hizmetlerimizle zenginleştirirken gerçek özgürlüğün zeminini döşüyorduk. Gelişmiş ülkelerdeki demokrasi ve refah standartlarına gıpta ile bakan insanımıza çok daha ileri hakları sunmak için mücadele ederken vatandaşımızın özgürlük talebine cevap veriyorduk.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
51
42
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Reis'den masallar...

Vejdin Dayan

bugün Sarıyer'de öldürülen adam da hayırsever iş adamıydı sanırım

RACON X RACON

Pudarciymis soylu bir aileden geliyor.Kökleri Balkanlari sallamis öyle godaman büyle godaman insanlarmis...

yengegeldikmi

Ahahahaahahahahh "Devlet millet kucaklaşmasının odağına özgürlüğü yerleştirdik." En çok buna güldüm :))))))