Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Şimdi Yeni Moda Başladı, 30 Yaştan Önce Evlenilmiyor'

etiket Erdoğan: 'Şimdi Yeni Moda Başladı, 30 Yaştan Önce Evlenilmiyor'

Babalar Günü'nde 81 ilden gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine geç evlilik uyarısı yaptı. Erdoğan 'Şimdi yeni moda başladı. 30 yaştan önce ne erkekler evleniyor, ne kızlar evleniyor.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Babalar Günü dolayısıyla AKP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Gençlerle En Baba Buluşma' adlı çevrim içi etkinlikte 81 ilden 700 gençle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gencin "Sağlığınız, sıhhatiniz nasıl?" sorusuna "Hamdolsun iyiyiz. Yıkılmadık ayaktayız" sözleriyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gencin "Sağlığınız, sıhhatiniz nasıl?" sorusuna "Hamdolsun iyiyiz. Yıkılmadık ayaktayız" sözleriyle yanıt verdi.

"Şimdi yeni moda başladı"

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1095
628
169
48
39
25
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
U Efekent

ne 30 yaşı o dediğin 2010'larda kaldı. artık bizzat evliliğin kendisi düşünülmüyo.

Barney

12 yıldır çalışıyorum. ne bir evim var ne bir arabam var. senin gibileri beslemekten kendimize daha bakamadık. hele hele şimdi borca girip bi tane araba alıp... Devamını Gör

ulaş Karabulut

Katılıyorum tümüyle borç harç ödemekten b.ktan bir hayatımız oldu kimin için ne için çalıştığımız belli değil gelecek desen o bile yok artık günü kurtarma de... Devamını Gör

Jehat Sercan Yacan

Allah senin belanı versin.