Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Macron'un Zihinsel Tedaviye İhtiyacı Var, İkide Bir Erdoğan'la Uğraşıyor'

Erdoğan: 'Macron'un Zihinsel Tedaviye İhtiyacı Var, İkide Bir Erdoğan'la Uğraşıyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İslam’ın yapılandırılması gerektiğini' savunan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a bir kez daha sert çıktı: “Macron’un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'deki AKP'nin 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. 

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Fransa'yı kastederek, 'Azerbaycan'daki felaketlerin, işgallerin arkasında bunlar var' ifadesini kullandı.

"Macron'un zihinsel tedaviye ihtiyacı var"

"Macron'un zihinsel tedaviye ihtiyacı var"

Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron hakkında, 'Bu zatın İslam ile Müslümanlar ile derdi nedir? Macron'un zihinsel olarak tedaviye ihtiyacı var. İkide bir Erdoğan'la uğraşıyor. Bu sana bir şey kazandırmaz. Ülkesindeki milyonlarca farklı inanç mensubuna böyle davranan bir devlet başkanına ne denilebilir, öncelikle akli noktada kontrol' ifadelerinde bulundu.

Charlie Hebdo'nun çok tartışılan karikatürleri geçtiğimiz günlerde bir binaya yansıtılmıştı 👇

"Aliyev'le görüştüm, topraklarını geri alıyorlar"

"Aliyev'le görüştüm, topraklarını geri alıyorlar"

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını özgürleştirme mücadelesine her türlü desteği vereceğini ifade eden Cumhurbaşkanı, 'Aliyev kardeşimle görüştüm. İşgal altındaki bölgeleri geri almak için yürüyorlar' ifadelerini kullandı.

Erdoğan sözlerini, 'Minsk üçlüsü bugüne kadar ne yaptı? Sadece Ermenilere silah gönderip barış tesis edeceğinizi söylüyorsunuz.. İnanıyorum ki Azeri kardeşlerimiz bu mücadeleden galip çıkacak. Çatışmalar dursun açıklaması riyakarlığın dik alasıdır.' şeklinde sürdürdü.

"Suriye'nin Irak sınırında terör devleti kurma gayreti var"

"Suriye'nin Irak sınırında terör devleti kurma gayreti var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Suriye'nin Irak sınırında terör devleti kurma gayreti var. Türkiye, sınırlarının dibinde böyle bir terör bataklığına asla izin vermeyecek. Bölgemizdeki her krizin içinde kendimizi bulmamızın nedeni asırlardır gasp edilen haklarımıza sahip çıkma mücadelemizdir. Kimsenin toprağında gözümüz yok.' değerlendirmesinde bulundu.

Doğu Akdeniz'de sürdürülen doğal gaz sondaj faaliyetlerine de değinen Erdoğan: 'Karadeniz'de bulduğumuz 405 milyar metreküplük doğalgaz kaynağı Akdeniz'deki sondajlarımızla ilgili ümitlerimizi artırmıştır.' dedi.

"Avrupa, Müslümanlara karşı açtığı cepheyle kendi sonunu hazırlıyor"

"Avrupa, Müslümanlara karşı açtığı cepheyle kendi sonunu hazırlıyor"

Berlin'de bir camiye yapılan polis baskını hakkında değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı, 'Vatandaşı olan Müslümanların haklarına yönelik bu tür saldırılarla Avrupa faşizmi yeni bir safhaya geçti. Avrupa, Müslümanlara karşı açtığı cepheyle kendi sonunu hazırlıyor. Bir an önce kurtulmazlarsa bu hastalık tüm Avrupa'yı içten çökertecek.' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
43
25
12
6
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dean Winchester

Kendinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsetmek bilin bakalım neyin göstergesi.

Halil Değerli

Asıl Reis in tedaviye ihtiyacı var.... Adam ruh hastası..... ..... 😠😡🤪

ayy

fransa'da kafa kestiler KAFA. öğretmenin kafasını kestiler, macron'a konuşmayı çok iyi biliyorsunuz ağzınızdan bu islam terörüyle ilgili niye bir şey çıkmıyo... Devamını Gör

Enes Alibas

Suriye'de PKKyı, Libya'da darbecileri, Karabağ'da işgalciileri destekleyen Macron. Bu kafa kestirmeyide kendisi yaptırmış olabilir, her şey beklenir bu ilkes... Devamını Gör