Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'İnsanlar Hem Hizmet İstiyor, Hem Köprüler, Tüneller Bedava Olsun Diyor, Böyle Bir Şey Olmaz'

etiket Erdoğan: 'İnsanlar Hem Hizmet İstiyor, Hem Köprüler, Tüneller Bedava Olsun Diyor, Böyle Bir Şey Olmaz'

Çanakkale Köprüsü'ün açılmasıyla yüksek otoyol ve köprü ücretleri tekrar tartışma konusu olsu. Konu AKP'nin İstişare toplantısında da gündeme gelince Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Osmangazi ve 1915 Çanakkale Köprülerinin avantajlarına bir bakın. Yollar, köprüler pahalı deniyor da, Binali Bey’in bir lafı var: En pahalı hizmet yapılmayan hizmettir. Doğru diyor..' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göreAKP’de son günlerde yapılan toplantılarda köprü ve otoyol geçiş ücretlerine ilişkin tartışmalar, ana gündem maddesi olmaya başladı. Yapılan toplantılarda bazı milletvekilleri geçiş ücretlerinin yüksek olduğuna ilişkin eleştirileri hatırlatıp sahada vatandaştan bu yönde şikâyetler geldiğine dikkat çekti. Erdoğan ise bu eleştirileri, “Haklısınız ama her hizmetin de bir bedeli var. İnsanlar hem hizmet almak istiyor hem de ‘Köprüler, tüneller bedava olsun’ diyor. Böyle bir şey olmaz” diye yanıtladı.

'Bir maliyeti var. Ama avantajlarına bakın'

'Bir maliyeti var. Ama avantajlarına bakın'

Erdoğan, köprü ve otoyol geçiş ücretleri ile ilgili söylemleri, yapılan işleri gölgelemek isteyenlerin gündeme getirdiğini belirterek “Çanakkale Köprüsü’nü düşünün, bir maliyeti var. Ama avantajlarına bakın. Feribot kalkmadığı zaman ne olduğuna bakın. Hizmetler aksıyordu. Osmangazi Köprüsü’ne bakın... Kaybedilen zamana... Şimdi de zamandan edilen tasarrufa bakın. ‘Yollar, köprüler pahalı’ deniyor da, Binali Bey’in bir sözü var; ‘En pahalı hizmet, olmayan hizmettir’ diyor. Doğru söylüyor. Biz buraları devletin kesesinden bir kuruş çıkmadan yapıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
132
68
28
10
10
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Vergi ödüyorum diye biliyordum, meğer bedavaya yaşıyormuşum

.....

Kullanan öder mantığı geçerli olmalıdır hiçbir garanti vermeden hiçbir destekte bulunmadan , Göze alabilen yapsın, bir zahmet kullanan da ödesin.

HYBRDS

Hem vergi verip hem bedava olsun istiyoruz...ne geri zekaliyiz ya

Adem Çınar

Bedava olmaz kardeşim salak sacma yorumlar yapmayın pahalı diyebiliriz bu doğru ama bedava olmaz . He bide oradan geçecek kimse buradan yorum yapmaz anca aç ... Devamını Gör

Kadir

Asrın liderimiz çok haklı hem 200 liracık ile geçeceksiniz dedi neden sinirlendiriyorsunuz adam hizmet yapıyor nasıl olsa biz halk olarak öderiz alışkınız... Devamını Gör