Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın Bir Sözü Yetti! Spor Polisi Geliyor

Erdoğan'ın Bir Sözü Yetti! Spor Polisi Geliyor

basak burcu çevik
04.04.2015 - 11:17 Son Güncelleme: 04.04.2015 - 13:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Artık özel güvenlik tarih olmalıdır." sözü sonrası salonlar ve sahalarda özel yetiştirilmiş spor polisleri görev yapacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası düğmeye basıldı. Gelecek sezondan itibaren salonlar ve sahalarda özel yetiştirilmiş spor polisleri görev yapacak.

FEDERASYONLAR HAREKETE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Artık özel güvenlik tarih olmalıdır. Stadyumlarda, hastanelerde görev tümüyle polislere bırakılmalı' sözleri spor teşkilatı başta olmak üzere TFF ve diğer federasyonları harekete geçirdi.

SPOR POLİSİ GELİYOR

Özel güvenliğin görevini yerine getiremediğinin saptanması üzerine başta statlar olmak üzere her türlü spor salonu ve sahalarda görev yapmak üzere özel polis birimi oluşturulacak. Bu birim gelecek sezondan itibaren görev yapacak ve saha içi ve dışı güvenliği sağlayacak.

EK ÜCRET ÖDENECEK

Özellikle müsabakalara girenler sıkı kontrolden geçirecek, olay çıkarması muhtemel olan holiganlar alanlardan uzaklaştıracak. Özel güvenlikte genç yaşta görev yapanlar da eğitimden geçtikten sonra bu birimlerde görev alabilecek. Spor müsabakalarında görev yapacak polislere ayrıca ek ücret ödenecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0