Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Duyurdu: Elektriğe 'Seçim' İndirimi Yolda

Erdoğan Duyurdu: Elektriğe 'Seçim' İndirimi Yolda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanayicilerin kullanacağı doğalgazda da indirim olacak

Sanayicilerin kullanacağı doğalgazda da indirim olacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme iliişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, 'Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde yüzde 20 indirim yapıyoruz.' dedi.

'Sınırlı vakitte en fazla ilimizi ziyaret ederken vatandaşlarımızla kucaklaşmayı hedefliyoruz'

'Sınırlı vakitte en fazla ilimizi ziyaret ederken vatandaşlarımızla kucaklaşmayı hedefliyoruz'

Erdoğan’ın açıklamalarının satır başları şöyle:

  • Bu yıl belediyelerimizin ve STK’larımızın Ramazan’a mahsus programlarını deprem bölgesinde yoğunlaştırdığını görmekten memnuniyet duyuyoruz.

  • Biz de depremin ilk gününden beri, şehirlerimize ve insanlarımızın yanlarına gidiyoruz. Hem kalıcı konutların temelini atıyor hem de iftarda depremzedelerimizle hasbihal ediyoruz.

  • Ramazan Bayramı’nın ardından seçim gününe kadar il ziyaretleri başlayacak. Sınırlı vakitte en fazla ilimizi ziyaret ederken vatandaşlarımızla kucaklaşmayı hedefliyoruz.

  • Seçim süreci sebebiyle değişen gündemin, şehirlerin durumunu, destek çalışmalarını, kalıcı konut projelerinin unutturulmasına izin vermeyeceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
21
16
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Theo

Sonra geri saplarsınız.Kalırsanz tabi

Engin Türk

Kalmazlarsa yeni gelen zam yaptığı anda, o bugün fiyatlar güncellendi diye haber yapanlar o zaman koca puntolarla GELİR GELMEZ ZAM YAPTILAR diyecek

Mert syl

%15 ne lan şeytan sıfatlı. onu da 5 misliyle başka yerden çıkarıcan bilmiyo muyuz. eskiden bu maymun suratlıyı görünce sadece psikolojim bozulurdu, artık fiz... Devamını Gör

mamamia

bayram sonrası kapıma beklerim çok güzel kucaklarim. ulan deprem bölgesiyiz diye 2 aydır elektrik faturası, su faturası gelmiyor ebemizi belleyecekler geldiğ... Devamını Gör

mamamia

düşünmek bile istemiyorum ki buna sadece maddiyat olarak da bakmıyoruz, hepimiz.