Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan CHP'ye: 'Hesabını Vereceksiniz'

Erdoğan'dan CHP'ye: 'Hesabını Vereceksiniz'

Batuhan
11.12.2020 - 15:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Aslında hiç girmek istemediğim bir hususa CHP yönetiminin davranışları nedeniyle girmek istiyorum. Bu CHP'deki taciz, tecavüz ve yolsuzluk furyasıdır. Türkiye'nin ikinci partisinin bu hale gelmesinden biz utanç duyuyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısına canlı bağlantı ile katıldı. CHP'deki taciz iddialarına ilişkin konuşan Erdoğan, 'CHP yönetimi bu utanç bataklığından çıkıp temizlenmek yerine akıllara ziyan bir davranışa başvuruyor. Her tecavüzün hesabını vereceksiniz, her tacizin hesabını vereceksiniz, her hırsızlığın hesabını vereceksiniz.' dedi.

Erdoğan, CHP'nin doğrudan savunma sanayisindeki atılımları hedef aldığını belirterek bunu 'beşinci kol faaliyeti' olarak nitelendirdi.

Erdoğan'ın konuşması şu şekilde

  • Aslında hiç girmek istemediğim bir hususa CHP yönetiminin davranışları nedeniyle girmek istiyorum. Bu CHP'deki taciz, tecavüz ve yolsuzluk furyasıdır. Türkiye'nin ikinci partisinin bu hale gelmesinden biz utanç duyuyoruz. Bunların araştırılması, suçluların cezalandırılması konusunda en küçük bir adım atmıyorlar. Çoğu gerçek olmayan haberleri üzerinden ortalığı karıştıran sözde kadın hakları savunucularının sessizliği de manidardır. Parti teşkilatındaki taciz, tecavüz ve hırsızlık konusu hakkında tek laf etmiyor.

  • İl Başkanının bunların üstünü örtmesi konusunda da en ufak söz etmiyor. Bunların buz dağının görünen kısmı olduğu görülüyor. Derine inildikçe daha neler çıkacak. Her gün yeni bir itiraf ve itham ile karşılaşıyoruz. CHP yönetimi bu utanç bataklığından çıkıp temizlenmek yerine akıllara ziyan bir davranışa başvuruyor. Her tecavüzün hesabını vereceksiniz, her tacizin hesabını vereceksiniz, her hırsızlığın hesabını vereceksiniz.

  • Buradan CHP'ye sesleniyorum, bu taciz, tecavüz olayına karışan kim varsa ipliğini pazara çıkaracaksınız. Aksi halde tüm CHP'lilerin üstüne gölge düşer. Biz buna rıza göstermeyiz. Onların hakkını, hukukunu korumak için takipçisi olacağız. Bu kepazeliklerin üstüne kararlılıkla gitmenizi ve milletimizle paylaşmanızı istiyorum.

  • Önlerine geleni tacizci, tecavüzcü diye suçlayan, kendi partilerindeki rezillikleri örtmeye çalışan bunlar değil mi? Bunca kamburla insan içine çıkamazlar. Hangi çirkinliklerini, hangi ihanetlerini yüzlerine vurursak vuralım Yarabbi Şükür deyip yollarına devam ediyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
34
15
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

Ok....sizin taraftaki itlerin , irz dusmanlarinin yaptigi tecavuzler hakkinda da bu kadar salladin mi!!!!!!! Tecavuzu yapan serefsizdir...sizden olunca kompl... Devamını Gör

Yasemince

Hahahajajahajaja :Dddddd