Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Amerika'ya Sert Terör Tepkisi! 'ABD Uçak Gemisinin İsrail'de Ne İşi Var?'

Erdoğan'dan Amerika'ya Sert Terör Tepkisi! 'ABD Uçak Gemisinin İsrail'de Ne İşi Var?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAvusturya Başbakanı Karl Nehammer’le yaptığı basın toplantısında ABD'ye sert eleştirilerde bulundu. ABD'nin farklı bölgelerde teröristlere destek verdiğinin söyleyen Erdoğan, 'ABD’nin uçak gemisinin İsrail’de ne işi var ne yapmaya geliyor? Ne yapacak Gazze’yi, etrafını vurarak katliamlara imza atacak.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa'nın bütünleşmesi ancak Türkiye'nin birliğe tam üyeliğiyle tamamlanacaktır. Tam üyelik dışındaki hiçbir alternatifi kabul etmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa'nın bütünleşmesi ancak Türkiye'nin birliğe tam üyeliğiyle tamamlanacaktır. Tam üyelik dışındaki hiçbir alternatifi kabul etmeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer’le gerçekleştirdiği toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'yi farklı coğrafyalarda teröre destek vermekle suçlayan Erdoğan, İsrail'e destek için uçak gemisi ve mühimmat gönderilmesiyle ilgi, 'ABD’nin uçak gemisinin İsrail’de ne işi var ne yapmaya geliyor? Ne yapacak Gazze’yi, etrafını vurarak katliamlara imza atacak.' dedi. 

Erdoğan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde: 

  • Terörle mücadelede uluslararası işbirliği ve ortak irade şarttır. Avusturya’dan bu minvalde daha yakın işbirliği bekliyoruz.

  • Avrupa’nın bütünleşmesi ancak Türkiye’nin birliğe tam üyeliğiyle tamamlanacaktır. Tam üyelik dışındaki hiçbir alternatifi kabul etmeyeceğiz.

Hamas-İsrail arasında yaşanan çatışmalar

Hamas-İsrail arasında yaşanan çatışmalar
  • Endişemiz çok büyük durumda. 1 haftada, 15 günde biteceği kanaatinde değilim. Onun için görüşmelerimizi yapıyoruz.

  • ’Adil bir barışın kaybedeni olmaz’ düsturuyla bölgede etkili tüm aktörleri barışın tesisi için sorumluluk almaya çağırıyoruz.

  • Bölgede gerilimi tırmandıracak, daha fazla kan akmasına yol açacak, sorunları daha derinleştirecek adımdan imtina edilmesi şart.

  • Ateşe benzin dökmenin, hele hele sivilleri ve sivil yerleşim yerlerini hedef almanın kimseye bir faydası olmaz.

  • Bugün Sayın Putin ile görüşeceğim. Guterres ile görüşmem olacak. Görüşmeleri Körfez ülkeleriyle devam ettireceğiz.

  • *-Bölgedeki tüm aktörleri sorumluluk alması için çağırıyoruz. Sivil yerleşim yerleri hedef almanın kimseye bir faydası olmaz.

  • 1967 sınırları temelinde bağımsız ve başkenti Kudüs olan bir Filistin devletinin hayata geçirilmesi gerekiyor.

ABD'ye sert tepki

ABD'ye sert tepki
İçeriğin Devamı Aşağıda
  • ABD’nin uçak gemisinin İsrail’de ne işi var ne yapmaya geliyor? Ne yapacak Gazze’yi, etrafını vurarak katliamlara imza atacak.

  • Şu anda ben burada bir şeyi açıklamak zorundayım; Suriye’de bugün 20’nin üzerinde Amerika’nın üssü var. Suriye’de Amerika’nın üslerinin ne işi var? Bu üslerle ne yapılıyor? 23 üs. Bütün bunları değerlendirmek gerekmiyor mu?

  • Şu anda Gazze’ye su verilmiyor. Hani insan hakları? Elektrik yok, verilmiyor. Hani insan hakları?

Düşürülen İHA ile ilgili açıklama

Düşürülen İHA ile ilgili açıklama
  • Ama Türkiye’nin bir insansız hava aracını ne yazık ki Amerika düşürüyor. İnsansız hava aracını Amerika düşürürken Türkiye şu anda NATO’da Amerika’nın ortağı değil mi? Beraber değil mi?

  • Bunu neyle izah edeceğiz? Bunu neyle değerlendireceğiz? İşimize geldiği zaman ortak, işimize geldiği zaman bütün terör örgütlerini maalesef Amerika eğitiyor, yetiştiriyor, silahlandırıyor maalesef Suriye’de olsun, Ortadoğu’da olsun buraları kan gölüne dönüştürüyor.

  • Bunları görelim. Adil bir dünya mümkün diye kitabımı değerli dostuma da hediye ettim. Bu adil dünyayı kurmamız lazım. Başka çaremiz yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
25
12
6
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fibunacci

Abd üssünün adanada ne işi var? diye sorsan daha mantıklı bi soru olabilirdi bence

kayra han

Son isveç mevzusundaki kararlığının aynısını bu konuda da bekliyorum. Sonda kitabının reklamını da yapmasına 10 puan veriyorum.

Bozkurt

Ben de ona takıldım ya. :) Doğal afet olur, hastane propagandası; operasyon yapılır, yerli ve milli mühimmat vurgusu; savaşa karşı tavır alınır, kitap reklam... Devamını Gör

Cosmic Bitch

Cumhurbaşkanımız kendisinin ömür boyu fanatiği olamayacağım malum kimyamız uyuşmuyor net .ancak bu savaşta beklenmedik bir politik yaklaşımda bulunmuş tebrik... Devamını Gör