Görüş Bildir
Haberler
Erdenay'dan Dixon İtirafı

Erdenay'dan Dixon İtirafı

Fatih
06.06.2015 - 00:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, sakatlığı bulunan Emir Preldzic'in yerine A Milli Takım için, Pınar Karşıyaka'nın ABD'li oyuncusu Bobby Dixon'ı düşündüklerini açıkladı.

Harun Erdenay, canlı yayın konuğu olduğu NTV Spor televizyonunda yaptığı açıklamada, Emir Preldzic'in oynamama durumunun kesinleşmesinin ardından milli takım teknik heyetiyle görüşmede bulunduklarını aktarırken, Bobby Dixon'ın tekliflerine olumlu yaklaştığını aktardı.

Preldzic'in sakatlığının kendilerini üzdüğünü dile getiren Erdenay, şöyle konuştu:

'Tendonunda ciddi bir sakatlığı var. Hem milli takım hem de Fenerbahçe Ülker sağlık heyetinin, oynaması durumunda risk taşıdığı yönünde raporu var. Biz de Ergin Ataman'ın direktifleri doğrultusunda iki oyuncuyla temas kurduk. Biri Fenerbahçe Ülker'den Andrew Goudelock, diğeri ise Pınar Karşıyaka'dan Boby Dixon'dı. Goudelock oynamayı kabul etmedi. Preldzic'in yerine milli takım için Bobby Dixon'la görüşüyoruz. Arkadaşlarımız Dixon'la görüşmeleri yürütüyor. Bir problem olduğunu sanmıyorum.'

DİXON'A ÖDEME YAPILMAYACAK

Milli takımda oynaması için Dixon'a herhangi bir ücret ödenmeyeceğini vurgulayan Erdenay, 'Diğer oyuncular gibi gelip, kampa katılacak ve maçlarını oynayacak. Ben zaten ödeme yapma taraftarı da değilim. Milli takıma oyuncular gelecek ve hizmet edecekler. Yurt dışında ücret ödeyen ülkeler de var ancak bizim fikrimiz bu şekilde. Sonuçta burası milli takım ve herkes hangi şartlarda oynuyorsa, o şartlarda devam edilecek. Bir ödeme yapmayacağız' ifadelerini kullandı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/erden...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın