Görüş Bildir
Haberler
EPS Coin Nedir? Ellipsis Coin Nedir? İşte EPS Coin ve AUTO Yorumları...

EPS Coin Nedir? Ellipsis Coin Nedir? İşte EPS Coin ve AUTO Yorumları...

Müge Kakşi
02.04.2021 - 20:58

Eskiden yatırım birimi olarak altın ve döviz görülürken günümüzde ise bunun yerini kripto para birimleri almaya başladı. Özellikle Bitcoin ile hayatımıza giren kripto para şimdilerde bir çok alt coin ile de gündeme geliyor. Kripto para alım satımında en çok tercih edilen Binance 2 yeni alt coin listeleyeceğini açıkladı. Bunlardan biri EPS yani Ellipsis coin diğeri ise AUTO coin oldu. Bu açıklama üzerine APS ve AUTO oldukça araştırıldı. Peki EPS Coin nedir? AUTO Coin nedir? EPS Coin kaç para? İşte EPS Coin ve Auto Coin detaylarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

AUTO Nedir?

AUTO Nedir?

Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 yeni altcoin listeleyeceğini açıkladı. Borsa, Innovation Zone platformuna 'Ellipsis (EPS) ve Auto'yu (AUTO)' ekliyor.

Auto Coin (AUTO) nedir?

Auto, Binance Smart Chain (BSC) üzerinde çalışan bir yield farming aggregator'udur. DeFi alanındaki çeşitli dApp'larda DeFi kullanıcılarının getirilerini optimize etmek amacıyla tasarlandı. AUTO, Auto'nun yerel hizmet tokenidir ve yönetim ve platform ücretlerini ödemek için kullanılır.

EPS Coin Nedir? Ellipsis Nedir? EPS Coin Kaç Lira?

EPS Coin Nedir? Ellipsis Nedir? EPS Coin Kaç Lira?

ELLİPSİS NEDİR?

Ellipsis, sanal bir otomatik piyasa yapıcı (vAMM) tarafından mümkün kılınan, merkezi olmayan bir kalıcı sözleşme protokolüdür.

Ellipsis'te yatırımcılar, karşı tarafa ihtiyaç duymadan vAMM'lerle kalıcı sözleşmelerde işlem yapabilirler.

EPS, platformun yerel yardımcı program tokenidir ve platform yönetimi ve staking için kullanılır.

EPS COİN

Ellipsis para biriminin kısaltması EPS 'dir. 1 Ellipsis fiyatı şuan 63,21.Türk Lirası.

Son 1 haftadaki değişim yüzdesi ise +159% olarak gözüküyor. Ellipsis kripto para pazarında toplamda %0,011 oranında bir pazar payına sahiptir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın