Görüş Bildir
Haberler
En Sevdiğin Rengi Tahmin Ediyoruz!

etiket En Sevdiğin Rengi Tahmin Ediyoruz!

Hepsi benim bebeklerim ama 🌈

Bakalım senin favori rengini tahmin edebilecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu manzaralardan hangisi sana kendini iyi hissettiriyor?

2. Sen hangi burcun insanısın?

2. Sen hangi burcun insanısın?

3. Gün içindeki ruh halini öğrenebilir miyiz?

3. Gün içindeki ruh halini öğrenebilir miyiz?

4. Sence uzaylılar var mı?

4. Sence uzaylılar var mı?

5. Sabırlı mısın?

5. Sabırlı mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir hayvan olsan ne olmak isterdin?

6. Bir hayvan olsan ne olmak isterdin?

7. Peki, ev işlerinde nasılsın?

7. Peki, ev işlerinde nasılsın?

8. Son olarak arkadaşların sana nasıl hitap ediyor onu da söyle!

8. Son olarak arkadaşların sana nasıl hitap ediyor onu da söyle!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en sevdiğin renk 'MAVİ'

Senin en sevdiğin renk 'MAVİ'

Sakinliğin ve dinginliğin rengi mavi tam olarak seni yansıtıyor! Sen her zaman yaşamında sakinliği temel almışsın. Ortalık yangın yeri olsa bile muhakkak olumlu bir yön bulmuş ve bunun peşinden çevrendeki herkesi de sakinleştirmişsin. Bu yüzden sana en çok mavi iyi geliyor ve bir nevi seni sana anlatıyor. Mavi hem denizde hem de gökyüzünde! O her yerde ve sen her başını çevirdiğinde onu görmekten büyük bir keyif alıyorsun. Maviyi görünce yaşadığın o rahatlık ve boşvermişlik gün içinde en mutlu olduğun dakikalar olabilir. Hani demiş ya şair, 'Mavi huydur bende' diye... Seninki de bu hesap!

Senin en sevdiğin renk 'KIRMIZI'

Senin en sevdiğin renk 'KIRMIZI'

Sen kırmızı olmadan yaşayamazsın. Yaşamının her alanında mutlaka kırmızıya bir yer buluyorsun ve onu yanından asla ayırmıyorsun. Kırmızı asaletin, istikrarın ve liderliğin rengi. Eğer bir ortamda kırmızı varsa diğer tüm renkler sönük kalır ve kırmızı kendini gün gibi belli eder. Sen de bir ortama girince tıpkı favori rengin gibi parlıyorsun ve tüm gözleri üzerine çekiyorsun. Elbette bu senin bilinçli yaptığın bir şey değil, fakat kırmızının o muhteşem enerjisi her an her yerde seninle beraber! Bu arada kırmızı sana çok yakışıyor!

Senin en sevdiğin renk 'SARI'

Senin en sevdiğin renk 'SARI'

Sen pozitifliğin vücut bulmuş halisin ve tabii ki de enerjinin güneşin rengi olan sarıdan alıyorsun! Sarı renk öyle herkese gidebilecek bir renk değil. Kıyafetlerde bile sarı tercih etmek büyük bir risktir. Çünkü onu yalnızca enerjisi birebir tutan kişiler kullanabilir. Sarı hem sakindir hem de sıcak. Sen de tıpkı onun gibisin. Eğer bir ortam yatıştırıcı ya da kötü giden bir takım durumları olumlama gereksinimi duyulursa muhakkak ilk adres sensin! Zaten başka kim olacaktı ki? Sarının mükemmel enerjisi her zaman seninle. Hayatın boyunca onu bırakma ve hep sev. Ömrün boyunca güneş gibi parla!

Senin en sevdiğin renk 'YEŞİL'

Senin en sevdiğin renk 'YEŞİL'

Yeşil masumiyet ve sadelik demektir. Eğer yeşil hayatına bir kere girerse çıkması çok uzun yıllar alır ya da hiç çıkmaz. Çünkü insana kendini o derece bağlar ki ona sevgin kat be kat artar. İşte sen de aynen böylesin. İnsanlar sana öyle bir bağlanıyor ki asla hayatlarından çıkarmak istemiyorlar. Zaten neden istesinler ki? Yeşil rengin muazzam enerjisi senin auranla o kadar iyi bir uyum içerisinde ki her açıdan iyi bir ikilisiniz. Yani bu renk senin hayatını epey şekillendiriyor. Sen farkında olmasan bile yeşil daima seninle. En umutsuz olduğun anlarda bir ağaç yaprağındaki yeşil önüne düşerse şaşırma.

Senin en sevdiğin renk 'MOR'

Senin en sevdiğin renk 'MOR'

Mor herkesin favori rengi olmaz. Onu yalnızca belirli kişiler seçer ve hayatları boyunca da mor ile beraber yaşar. Mor içinde pek çok anlama sahiptir. Görüntüsü soğuk ve az biraz sert olsa da aslında tonları ortaya çıkınca rengarenk bir renk olduğunu göreceksin. Tıpkı senin gibi! İnsanlar da senin için ne kadar soğuk görünüyor dese de aslında yakın arkadaşların ne kadar yumoş ve sevgi dolu bir kalbin olduğunu bizzat biliyor. Yürüdüğün yolda mor en doğru seçimin olmuş.

Senin en sevdiğin renk 'SİYAH'

Senin en sevdiğin renk 'SİYAH'

Senin en sevdiğin renk siyah. Aslında bunu pek çok kişiye söylemediğini seziyorum. Siyah genel olarak bir renk olarak değil de karanlık olarak nitelendirilir. Bu nedenle en sevdiği renk siyah olanların büyük çoğunluğu bunu saklayarak başka bir renk söyler. Sen bunu asla yapmayacak biri olsan da insanların siyaha karşı ön yargıları ortada! Siyah asla karanlık ya da kötü bir şeyleri çağrıştırmaz. O da çok yalnız kalmak ve kendi sesini dinlemek isteyenlerle beraberdir. Bu yüzden rengine sahip çık ve onu asla bırakma.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
708
500
187
119
87
73
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın