Görüş Bildir
Haberler
Kullananların Önerdiği En İyi Tuzsuz Şampuan Tavsiyeleri

etiket Kullananların Önerdiği En İyi Tuzsuz Şampuan Tavsiyeleri

Kübra B.
30.12.2022 - 17:30 Son Güncelleme: 30.12.2022 - 18:08

Tuz içermeyen sülfatsız şampuanlar, saçların kurumasını engelleyerek doğal yapısını korumaya yardımcı olurken, nem dengesini koruyor ve saçların daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Boyalı saçlarda da boyanın saçta daha uzun süre kalmasını sağlayarak kullananların en sevdiği şampuanlar arasında yerini alıyor.

İçeriği sayesinde saçları yormadan temizlenmesini ve güçlenmesini sağlayan bu şampuanlar, ''Tuzsuz Şampuan Nedir? Ne İşe Yarar?'' sorularını da böylelikle yanıtlamış oluyor. Biz de en iyi tuzsuz şampuan markalarından yola çıkarak hazırladığımız, kullananların memnun kaldığı tuzsuz şampuanları bir araya getirdik. Gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 30.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. DP Tuzsuz Şampuan

1. DP Tuzsuz Şampuan

En iyi tuzsuz şampuan markaları arasında ilk sırada yer alan Dp Tuzsuz Şampuan saçı ve saç derisini yıpratmadan temizleyerek, saçların yumuşacık ve parlak olmasını sağlıyor. 

İçeriğindeki çam terebentin yağı, koparak dökülmeleri önleyerek saçı güçlendiriyor ve hızlı uzamasını sağlıyor. Fiyatı 59,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

3 aydır kullanıyorum saçlarımı ipek gibi yaptı 4 cm uzama oldu başka hiçbir ürün kullanmadım çok memnunum. 

2. Kuaf Tuzsuz Şampuan

2. Kuaf Tuzsuz Şampuan

Tuzsuz formülü sayesinde saçın daha kolay şekil almasını sağlayan Kuaf Tuzsuz Şampuan, içeriğindeki keratin ve aloe vera ile saçı güçlendirmeyi de ihmal etmiyor.

Daha parlak ve canlı saçlara kavuşmanızı sağlıyor. 

Fiyatı 84,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Platin sarısı boyalı saçlarıma en iyi gelen ürün. Oldukça bereketli, 1 litresi tek başıma 5 ay kadar yetiyor bana. Göz yakmıyor, hoş bir kokusu var çok köpürmüyor bu sizi yanıltmasın köpürmemesi temizlemiyor anlamına gelmiyor. Saçımın boyası diğer marka şampuanlara göre bu şampuanda daha uzun ömürlü kaldı, daha geç aktı. Kremiyle kullanıldığında şükela bi sonuç elde edilebilir. Ben kremini kullanmamama rağmen memnunum.

3. Morfose Tuzsuz Şampuan

3. Morfose Tuzsuz Şampuan

İçeriğindeki keratin ve buğday proteini ile saçların daha dolgun, yumuşak ve sağlıklı görünmesini sağlayan Morfose Tuzsuz Şampuan,  saç derisini de güçlendiriyor. 

Fiyatı 69,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok güzel bir ürün, yıllarca kullanıyorum. Kimyasalsız kuaför önerisi, saça zarar vermeyen bir ürün tavsiye ederim!!

4. Ostwint Tuzsuz Şampuan

4. Ostwint Tuzsuz Şampuan

Argan yağlı güçlendirici içeriği ile saçlardaki kırılmaları, yıpranmaları, kepek oluşumunu azaltmayı ve saç dökülmesine karşı etkisiyle tüm problemleri çözmeyi hedefliyor.

Her saç tipine uygun. 

Fiyatı 149,99 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Tek kelime ile muhteşem. Saç dökülmelerim tamamen bitti. Artık saçlarım daha güçlü.

5. Redist Tuzsuz Şampuan

5. Redist Tuzsuz Şampuan

Ağır işlem görmüş ve hassas saçlar için özel olarak geliştirilen formülüyle öne çıkan Redist Tuzsuz Şampuan, jojoba yağı ve yeşil çay ağacı yağının mucizevi etkisiyle birleşerek saçın sağlıklı olmasını sağlıyor.

Kökten uca arınan saçların nem dengesini koruyarak bakım yapmayı da ihmal etmiyor. 

Fiyat: 86 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Harika bir ürün saçları güçlendiriyor saçıma boya yaptığım için hacimsiz saçıma çok iyi geldi ve sağlıklı bir şekilde uzuyor, herkese tavsiye ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dp Pamuk Sütü Tuzsuz Şampuan

6. Dp Pamuk Sütü Tuzsuz Şampuan

İçeriğindeki pamuk sütü ve buğday proteini ile nemlendirici bakım sunan Dp Tuzsuz Şampuan, saç nem oranını dengeleyerek yağlanmaya karşı koruyor. 

İçeriğinde keratin ve biotin B7 de bulunuyor.

Fiyatı 94,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Saçım boyalı çok işlem görmüş, kullanmadığım şampuan, yağ, maske kalmadı ama bu şampuanı aldığımdan beri saç açıcı sprey bile kullanmıyorum. Aşırı iyi ve güzel. Stok yaptım hatta indirimdeyken alıp.

7. Fitness Professional Tuzsuz Şampuan

7. Fitness Professional Tuzsuz Şampuan

Saç dökülmelerine ve geç uzamalara karşı at kuyruğu özü formülü ile karşımıza çıkan Fitness Professional Tuzsuz Şampuan, bitkisel yağları da kullanarak saçları daha güçlü hale getiriyor.Kırılmayı ve yıpranmayı önlüyor. 

Her tip için saç kullanımına uygundur.

Fiyatı 68,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü alalı baya oldu, kullanmadan değerlendirmek istemedim. Yeteri kadar kullandım ve gerçekten dökülmeyi azalttığını söyleyebilirim :)

8. Quality Life Tuzsuz Parabensiz Şampuan

8. Quality Life Tuzsuz Parabensiz Şampuan

Tuz, sülfat ve paraben içermeyen formülü ile dökülen ve geç uzayan saçları dolgunlaştırarak bakım yapıyor. 

İçeriğindeki buğday proteini, bambu, kolajen, keratin, biotin ve panthenol ile saçın ihtiyacı olan tüm bakımı sağlıyor. Kepek problemlerine karşı savaşmayı da ihmal etmiyor.

Fiyatı 129 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Tuzsuz şampuanlar arasında kepek yapmayan bir ürün buldum sonunda. İçerik olarak da parabensiz olması ayrıca hoşuma gitti. Çok memnunum, stok yaptım :)

9. Naturix Tuzsuz Şampuan Seti

9. Naturix Tuzsuz Şampuan Seti

Sarımsak özlü tuzsuz şampuanı ve doğal keratin saç bakım kreminin yer aldığı bu set, saç dökülmesinin engellenmesine ve düzenli kullanımda saç çıkmasına yardımcı oluyor. 

Fiyatı 109,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Paketleme çok özenliydi. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum, Yaklaşık 3 yıldır saçlarımda aşırı dökülme sorunu yaşıyordum ne kullandıysam geçmedi açıkçası tereddüt ederek almıştım ürünü fakat inanılmaz bir mucize daha 2. yıkamada etkisini gösterdi. Saçlarım artık dökülmüyor, inanamıyorum çok çok teşekkür ederim.

10. Phytoflora Tuzsuz ve Bıttım Özlü Bitkisel Şampuan

10. Phytoflora Tuzsuz ve Bıttım Özlü Bitkisel Şampuan

Dökülen ve kepekli saçlara özel olarak üretilen Phytoflora Şampuan, içeriğindeki bıttım ve çörek otu özü sayesinde saç dökülmesini engelliyor ve beyaz saçlara güç veriyor.

Uzun süreli kullanımda beyaz saçların görünümünü iyileştiriyor. Sles, tuz, alkol, paraben, jelatin, silikon ve renklendirici içermiyor.

Fiyatı 46,95 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Güzel bi şampuan dökülmelerim azaldı gibi ama şu an için tam bir şey söyleyemiyorum şişem bitmek üzere ileri tarihlerde tekrar yorumu güncellerim. Kokusu çok hoş diğer şampuanlara göre çok daha güzel bir ürün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ellesty Sülfatsız Tuzsuz Şampuan

11. Ellesty Sülfatsız Tuzsuz Şampuan

Ellesty Sülfatsız Tuzsuz Şampuan, içeriğindeki E vitamini, aleo vera ve zeytinyağı özü ile saçları besliyor, nemlendiriyor ve daha hacimli bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. 

Tüm saç tipleri için kullanıma uygun. 

Fiyatı 94,81 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu: 

Saçlarımın yağlanmasını gerçekten epey azalttı ve kupkuru saçlarımı yumuşacık yapıyor yıkadığım zaman.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın