Görüş Bildir
Haberler
En Çok Para Harcadığın Alışveriş Kategorisini Tahmin Ediyoruz!

etiket En Çok Para Harcadığın Alışveriş Kategorisini Tahmin Ediyoruz!

11.08.2023 - 17:00

Sen alışveriş yaparken en çok hangi kategoride harcama yapıyorsun? Hangi ürünler söz konusu olunca harcamalarını kontrol etmekte zorlanıyor, önüne ne gelirse almak istiyorsun? Testimizi çöz, birlikte öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öğrenci misin, yoksa çalışıyor musun?

2. Evde misafir ağırlamayı seviyor musun?

3. Sezonluk indirimleri takip ediyor musun?

4. Sence online alışveriş mi, yoksa markete gidip almak istediğin ürünü seçmek mi daha sağlıklı?

5. Bir ürünü çok beğendin ve almak istiyorsun, ancak fiyatı biraz yüksek diyelim... Bütçen olsa bile satın almadan önce iki kez düşünür müsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Markette meyve sebzenin iyisini seçme konusunda kendine güvenir misin?

7. Robot süpürge hakkında ne düşünüyorsun?

8. İnternet üzerinden uluslararası alışverişler de yapıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gıda!

Cevaplarına göre senin en çok tercih ettiğin alışveriş kategorisi, gıda! Eve alacağın her türlü gıda malzemesini genellikle internetten sipariş etmeyi tercih ediyorsun. Meyve ve sebzenin iyisini seçme konusunda pek iddialı olmadığın da göz önüne alındığında, doğrusunu yaptığını söyleyebiliriz. Böyle devam et!

Hazır giyim!

Verdiğin cevaplara göre sen en çok hazır giyim kategorisinde alışveriş yapmayı tercih ediyorsun! Dış görünüşüne, giyim kuşamına özen gösteriyor; beğendiğin kıyafetleri internet üzerinden satın almayı tercih ediyorsun. İlgini çeken bir parça gördüğünde, eğer bütçene de uygunsa almadan duramıyorsun!

Ev eşyaları!

Verdiğin cevaplara göre senin en çok tercih ettiğin alışveriş kategorisi, ev eşyaları! Yemek yaparken, evin temizliğiyle uğraşırken ya da dekore ederken işine yarayabilecek çeşitli eşyaları internetten satın almayı tercih ediyorsun. Bu da indirimleri takip edebilmeni kolaylaştırıyor, özellikle teknolojik aletleri bu sayede daha uyguna alabiliyorsun. Böyle devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
10
6
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Ev eşyaları!

Zühre Yılmaz

Kıyafet çıktı ama tam tersi bütçemin çoğunu yiyeceğe harcıyorum kıyafete zaten para kalmıyor ona rağmen sadece yiyeceğe para yetmiyor üstüne kredi kartı kull... Devamını Gör