Görüş Bildir
Haberler
Emzirmenin Doğallığını ve Güzelliğini Vurgulamak İçin Harekete Geçen Fotoğrafçı

etiket Emzirmenin Doğallığını ve Güzelliğini Vurgulamak İçin Harekete Geçen Fotoğrafçı

Rinascita
02.07.2017 - 11:32

Kadınların halka açık alanda emzirmesi, modern çağda bile yargılanıyor. Bu durum karşısında birçok kadın harekete geçiyor. Bazıları eylemler yapıyorlar, bazıları destek mesajları paylaşıyorlar. 

Bir şekilde destek vermek isteyen kadınlardan biri de kadınların emzirme fotoğraflarını, hamilelik fotoğraflarını ve dokuz aylık süreçlerini fotoğraflamaya başladı. Birbirinden doğal ve güzel fotoğrafları sizler için Independent'tan derledik.

Kaynak: http://www.independent.co.uk/life-sty...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Avustralyalı fotoğrafçı, emziren annelerin etkileyici fotoğraflarını çekerek emzirme eylemini normalleştirmek adına bir proje hazırladı.

Melissa Jean Wilbraham da bu ön yargıları değiştirmek umuduyla çalışmalara başladı.

Instagram'da bu fotoğrafları paylaşan Wilbraham, bu içten ve güçlü fotoğrafları ile 109.000'den fazla takipçi kazandı.

"Bir bebeğin dünyaya gelmesi için dokuz aylık bir süreç gerekiyor, ben de bu yolculuğun güzel anlarını yakalamaya adadım kendimi." diyor fotoğrafçı.

Fakat çektiği fotoğraflar her zaman saf güzellikleri için takdir edilmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2015 yılında Wilbraham'ın emzirme fotoğrafları birkaç şikayetten sonra Dünya Emzirme Haftası boyunca Instagram tarafından durduruldu.

"Fotoğraflarımı şikayet eden mutsuz insanlar hep olacak fakat ben, bunun beni ve hayatın bu mucizesini normalleştirme eylemimi durdurmasına izin vermeyeceğim." dedi.

"Bu fotoğraflarda, emzirmenin doğal güzelliği görülüyor."

Bu şartlar altında Wilbraham, eserleriyle ilgili etrafını saran bu tartışmalarda ısrarlı bir tavır sergilemeye devam ediyor.

Emzirmenin ve doğumun doğal güzelliğini normalleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
851
523
216
115
115
113
77
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Neco M

Kimse gebeliğin ya da emzirmenin anormal bişey olduğunu söylemedi.Ama herşeyi ulu orta sergilemenin adı da teşhirciliktir,doğallık değil. Tabi bu benim fikri... Devamını Gör

Dead End

Her şeyi sosyal medyada paylaşma manyaklığına hiçbir zaman anlam veremedim. Sıçmak da çok doğal bir eylem, onu neden paylaşmıyorsunuz? Kırmaya çalıştığınız y... Devamını Gör

yuuki

emzirmek doğal ola bilir anne sütü çoçuklar üçün faydalıdıda ki bunu hepimz biliyoruz ama her yapdığını sosyal medyadan paylaşmak hiç normal bi durum diyil