Görüş Bildir
Haberler
Emre ve Volkan Sosyal Medyada Konuşulanlardan Şikayetçi

Emre ve Volkan Sosyal Medyada Konuşulanlardan Şikayetçi

Caner
12.08.2014 - 10:36
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Biz Adam Yemeyiz

Fenerbahçe'nin kaptanları Emre ve Volkan sosyal medyada konuşulanlardan şikayetçi. Ersun Yanal'ın gönderilişinde parmağı olduğu iddia edilen tecrübeli isimler, “Bizi yıpratmaya çalışıyorlar, ama yapamayacaklar. Fenerbahçe için çalışıyoruz” mesajı yolladı.

Son Şampiyon Fenerbahçe’de sular bir türlü durulmuyor. Sheffield ve Sevilla maçından sonra patlayan kriz Ersun Yanal’ın istifasıyla sonuçlandı. Ancak ayrılığın yankıları her geçen gün büyüyor. Ortaya yepyeni iddialar çıkıyor. Sezonun başlamasına 19 gün kala camianın içine düştüğü olumsuz ortam en çok da futbolcuları rahatsız ediyor. Çünkü özellikle sosyal medyada, takımın tecrübeli isimlerinin ve kaptanlarının Ersun Yanal’ın gönderilişinde aktif rol oynadığı konuşuluyor. Futbolcular, gerek sosyal medyada gerek ise katıldıkları organizasyonlarda bu iddiaları kesin bir dille yalanlarken takım kaptanları Emre ve Volkan da düğmeye bastı.

‘Art niyetimiz yok’

Takımı toplayan ikili, bu gelişmelerin Süper Kupa öncesi takıma daha fazla olumsuzluk getirmemesi adına kısa süreli bir toplantı yaptı. Kaptanlar, bu işlerle yönetimin ilgilendiğini ifade ederek başladıkları konuşmalarında, “Bizi yıpratmaya çalışıyorlar, yıpratamayacaklar. Kimseye art niyetli bakmıyoruz. Fenerbahçe için çalışıyoruz. Biz kimsenin ekmeğiyle oynamadık, oynamayız. Bu sezon da en iyi şekilde mücadele edip, hedefimiz olan 4. yıldızımızı takacağız” diyerek takım arkadaşlarını motive etti.

İddialar neler?

1) Ersun Yanal’la arası olmayan takım kaptanları olumsuz her durumu başkana taşıdı.

2) Emre ve Volkan’ın öncülüğünde takım içinde Yanal’ı göndermek için kampanya başlatıldı.

3) Ersun Yanal ve Emre Sevilla maçı öncesi tartıştı, istifada bu olayın payı vardı.

4) Yanal’ın eski öğrencileri Alper ve Caner’den başka kalmasını isteyen yoktu.

Fanatik

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/-biz-adam-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam