Görüş Bildir
Haberler
Emenike'nin Ağabeyinden F.Bahçe'ye Tehdit

Emenike'nin Ağabeyinden F.Bahçe'ye Tehdit

Enver K.
27.02.2015 - 13:01

Fenerbahçe 'nin Nijeryalı yıldızı Emmanuel Emenike 'nin ağabey Ebuka , sarı-lacivertli taraftarların golcü isme tepkisiyle ilgili oldukça sert ve konuşulacak sözler söyledi.

Emenike'nin Fenerbahçe taraftarları tarafından haksızca eleştirildiğini dile egtiren Ebuka, 'Fenerbahçe taraftarı nankör ve saygısız. Emenike'nin yaşadığı gol sorununda Fenerbahçe taraftarının payı var. Emenike, kulüp ve taraftarlar için elinden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyor ama taraftarın tek yaptığı ise hakaret etmek' dedi.

'İSTENİLMİYORSA, GİTMESİNE İZİN VERİLMELİ'

Nijeryalı golcünün Fenerbahçe'de mutlu olmadığını belirten Ebuka, 'Gerçek şu ki; Emenike mutlu değil. Gol attığında bile taraftarlar, onu takdir etmiyor. Fenerbahçe'nin evinde oynadığı maçlarda teknik direktör tarafından hedef adam haline getirildi. Bir oyuncu taraftarlar tarafından saygı görmüyorsa, istenilmiyordur, takımdan gitmesine izin verilmeli. Emenike kariyerinde daha önce böyle bir şey yaşamadı. Taraftarların yaptığı bu davranış doğru değil, Bu tutum oyuncu üzerinde olumsuz etki yapar' diye konuştu.

'MESSI İLE GIROUD KAÇIRDI NE OLDU?'

Dünya'da gol kaçıran ismin bir tek Emenike olmadığını söyleyen Ebuka, 'Gol kaçıran bir tek Emenike mi? Messi, Manchester City maçında penaltı kaçırdı, ne oldu? Arsenal taraftarı, Monaco maçında gol kaçıran Olivier Giroud'yu taşlamalı mı? İşin gerçeği şu; taraftarlar bu tutumunu bırakmalı ve Emenike'ye destek olmalı. Yoksa ondan istenilen verim alınamaz' açıklamasını yaptı.

'FENERBAHÇE'DEN AYRILMAK ZORUNDA KALABİLİR'

Emenike'nin her hafta aynı şeyleri yaşadığını belirten Ebuka, durumun böyle devam etmesi halinde Nijeryalı golcünün Fenerbahçe'den ayrılacağını belirtti ve şöyle konuştu:

'Her maçta aynı şeyleri yaşamak onu fazlasıyla üzdü. Gol atmasına rağmen aynı şeyleri yaşadı. Emenike, her hafta takımı için iyi bir oyuncuyu olmaya çalıştı ve elinden geleni yaptı. Ancak karşılığı haklaret oldu. Bu davranışlar nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalabilir.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/emenikenin-agabe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0