Görüş Bildir
Haberler
Emekli Maaşına Yapılan Zammı Erdoğan'a Göndermek İstedi: 'Koyacak Yer Bulamadım, Külliyede Yer Çok'

Emekli Maaşına Yapılan Zammı Erdoğan'a Göndermek İstedi: 'Koyacak Yer Bulamadım, Külliyede Yer Çok'

Konya’da yaşayan emekli Kamil Sert, emekli maaşlarına yapılan zammın düşüklüğüne dikkat çekmek için maaşının zamlı kısmını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göndermek istedi. Sert, “Postaneden kabul etmediler. Cumhurbaşkanlığı’na gönderilemiyormuş, sistem öyle müsaade etmiyormuş. Nasıl bir sistem ise bilmiyorum” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ANKA'nın haberine göre,Konya’da yaşayan emekli Kamil Sert, emekli maaşlarına yapılan zammı protesto etmek istedi. Sert protestosunu şöyle aktardı: 

“Emeklilere verilen maaşı çok buldum. Bir kısmını Cumhurbaşkanımıza gönderecektim. Postaneye girdiğimde, kağıtları doldurdum verdim. Kabul etmiyormuş, Cumhurbaşkanlığı makamına para göndermemizi.

Maaş çok fazla geldiği için ben koyacak yer bulamadım. Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kısmını gönderecektim, çünkü külliyede çok büyük yerler var. Para koyacak çok büyük yerler var. Gönderecektim fakat postanede kabul etmediler. Protesto etmemin sebebi, verdikleri maaş çok cüzi bir şey. Hiçbir şeye yaramıyor. Bir markete giriyorsun, 2-3 kalem bir şey alıyorsun 200 lira para veriyorsun. Kime yeter?'

'Bize gelince azıcık kaşığın ucuyla veriyorlar'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
44
34
7
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
withzeycey

Bütün konya gibi zamanında sende basmışsındır ampule. Müstehak sizr daha beter olun

Alparslan Bagcivan

nerden biliyorsun? belki azınlıkta kalan bir insan, herkese herşey müstehak değildir.

Sevecenito

yav bu amcanın protesto şeklinin 21.yy'a adit güzel bi yöntem olması bir beni mi saşırttı

Resho

Amcam güzel bir protesto şekli düşünmüşsün ama umarım inşallah bunların olmasında senin de katkın olmamıştır ki şehir / yaş birleşimine bakınca pek olası bir... Devamını Gör