Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk Paylaşım Yaptı! Floki Inu’nun Fiyatı Yükseldi...

Elon Musk Paylaşım Yaptı! Floki Inu’nun Fiyatı Yükseldi...

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın CEO’su, dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın kripto piyasasına ilişkin yaptığı paylaşımlar sürüyor. Musk’ın paylaşımları altcoin olarak da bilinen düşük fiyatlı coinlerin fiyatlarını değiştiriyor. Elon Musk, Noel gecesinde Floki Inu isimli Shiba Inu cinsi köpeğine Noel Baba kostümü giydirdi ve fotoğraf paylaştı. Elon Musk'ın köpeğinin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmasının ardından Floki Inu isimli 'şaka coininin' değerinde büyük artış yaşandı. İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk’ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ünlü iş insanı son olarak Floki isimli Shiba Inu cinsi köpeğine Noel Baba kostümü giydirdi. Yatırımcılar tarafından büyük heyecan yaratan bu gelişme sonrası Floki Inu (FLOKI) adlı kripto paranın fiyatı yüzde 36 oranında yükseldi.

Elon Musk, Noel gecesinde Floki Inu isimli Shiba Inu cinsi köpeğine Noel Baba kostümü giydirdi ve bunu Twitter üzerinden takipçilerine sundu.

‘Floki Santana’ ve ‘Mutlu Noeller’ notuyla yapılan paylaşımda Musk’ın köpeğine fiziksel Dogecoin taktığı görülüyor.

Floki Inu’nun Fiyatı Yükseldi

Floki Inu’nun Fiyatı Yükseldi

Musk’ın köpeğinin isminden ilham alarak piyasaya sürülen şaka coini Floki Inu’nun fiyatı Musk'ın paylaşımı sonrası sert yükseldi. Önceki güne 0.00012080 dolardan başlayan Floki Inu,  Elon Musk'ın paylaşımı sonrası kısa süre içerisinde yüzde 36 yükselerek 0.00016530 doları gördü. Sonrasında kâr satışları ile bir miktar geri çekilen kripto paranın günlük kazancı yüzde 27 civarında gerçekleşti.

Diğer şaka coinleri olan ve Elon Musk’la özdeşleşen Shiba Inu ve Dogecoin’de ise ciddi bir değer artışı gerçekleşmedi.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın