Görüş Bildir
Haberler
Elçin Sangu'dan Net Sözler: 'Sorun Çıkartan İnsan İle Çalışmam!'

Elçin Sangu'dan Net Sözler: 'Sorun Çıkartan İnsan İle Çalışmam!'

Başarılı genç oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz akşam aralarında Yıldız Çağrı Atiksoy’un da bulunduğu arkadaş grubu ile Arnavutköy’de bir mekanda görüntülendi. Mekanda dört saate yakın oturan Sangu, çıkışta bekleyen basın mensuplarının sorularına da yanıt vermeyi ihmal etmedi. Kendisine şu ne ile ilgilendiğini soran muhabirlere “Tiyatro provası var, şu an onunla ilgileniyorum...' dedi. Sangu, 'Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah' sözlerine açıklık getirdi. Peki Elçin Sangu ne açıklamalarda bulundu? Elçin Sangu kimdir? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçok başarılı dizide yıldızını parlatmaya devam eden genç sanatçı, oturduğu mekan çıkışında kendisini bekleyen basının sorularını yanıtsız bırakmadı. Kendisine şu ne ile ilgilendiğini soran muhabirlere Sangu “Tiyatro provası var, şu an onunla ilgileniyorum. Tamamen yeni bir oyun olacak, onun heyecanı var. Bakalım pandemi koşullarında ne kadar gidecek hep beraber göreceğiz.' dedi. Oyuncuya geçtiğimiz haftalarda 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında söylediği 'Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor' dediğim ünlüler de var' açıklamalarının da sorulması üzerine konuştu. Peki Elçin Sangu ne dedi?

'Sorun Çıkartan İnsan İle Çalışmam!'

'Sorun Çıkartan İnsan İle Çalışmam!'

Sorulan bu sorulan üzerine Sangu, “Hepimizin yok mu böyle düşünceleri? Yani insani değerleri olmayan, gayet de içimin rahat ettiği sonuna kadar savunduğum bir açıklamam bu benim. Sette karşılaştığım tipler, isim tabii ki vermeyeceğim” dedi. Muhabirlerin “Peki tekrardan bir projede yer alır mısınız bunlarla?” sorusuna ise “Prensiplerim gereği asla çalışmam. Sorun çıkartan insan ile çalışmam.” diyerek aracına bindi.

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1986 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye'de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi'nde Opera bölümünde okudu. Televizyon dizilerinde yer almadan önce bir sahne oyuncusuydu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın