Görüş Bildir
Haberler
Ekrem Dumanlı İçin Yakalama Kararı

Ekrem Dumanlı İçin Yakalama Kararı

Ulaş
17.12.2015 - 17:06

Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği, 'Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ' ana soruşturması kapsamında eski Zaman Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaeddin Kaya ile eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın da aralarında olduğu 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY ana soruşturması kapsamında eski Zaman gazetesi imtiyaz sahibi Alaeddin Kaya, eski Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı ile Recep Uzunallı, Ali Bayram, Mahmut Akdoğan ve Cemal Uşak hakkında yakalama kararı çıkartılmasını talep etti. Talebi değerlendiren Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği, Kaya, Dumanlı, Uzunallı, Bayram, Akdoğan ve Uşak hakkında yakalama kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ayrıca ana soruşturması kapsamında, Fetullah Gülen ve iş adamı Hamdi Akın İpek'in de arasında bulunduğu 61 şüpheli için Sulh Ceza Hakimliğinin yokluğunda tutuklama kararı çıkarmasını talep etti.

Gıyabında tutuklama kararı istenen şüpheliler arasında Gülen'in yanı sıra iş adamı Hamdi Akın İpek, KPSS sorularının sızdırılması iddianamesinde de şüpheli olan Mehmet Hanefi Sözen, eski Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan, Önder Aytaç ve Cevdet Türkyolu da bulunuyor.

  • AA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0