Görüş Bildir
Haberler
Eğri Oturup Doğru Konuşalım: Burcunuza Göre Yalan Söylemeye Olan Yatkınlığınız

etiket Eğri Oturup Doğru Konuşalım: Burcunuza Göre Yalan Söylemeye Olan Yatkınlığınız

cakyz
01.05.2016 - 09:36

Evet sevgili dostlar, belki bilmiyordunuz fakat sahip olduğunuz burç belirli bir ölçüde yalan söylemeye olan yatkınlığınızı ele veriyor. Büyük ihtimalle şu anda buna inanmıyorsunuz fakat okuduktan sonra bu konuyu ikinci bir kez düşüneceğinizden eminiz. İşte burcunuza göre yalan söylemeye olan yatkınlığınız:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan)

1. Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan)

Eğer bir koç burcuysanız, yalan söylemeye öyle alışkanlık derecesinde bir bağlılığınız yoktur. Yalan söylemenin ne faydası olduğunu ve neye hizmet ettiğini pek anlayamazsınız. Yalan söylediğinizde ise bunun büyütülüp de bir dram haline getirilmesinden hoşlanmazsınız. Söylemişseniz söylemişsinizdir, nedir yani...

2. Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)

2. Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğalar, siz inatçı insanlarsınız. Her şey sizin istediğiniz gibi olsun, sizin kontrolünüzde olsun istiyorsunuz. Bu yüzden genellikle kendi yararınıza olduğunu düşündüğünüz konularda yalan söylüyorsunuz ve bu işte oldukça başarılısınız.

3. İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran)

3. İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran)

Siz oldukça haylaz insanlarsınız sevgili ikizler. İnsanların dikkatini üzerinizde toplamayı pek çok seviyorsunuz. Oldukça geniş bir hayal gücüne sahipsiniz ve dikkatleri üzerinizde toplayacak hikayeler uydurmaya bayılıyorsunuz. Hikaye anlatma beceriniz de üst seviyelerde olduğu için insanlar sizi hevesle dinliyor ve bu hikayelerin doğruluğunu pek sorgulamıyor. Dost acı söyler sevgili ikizler...

4. Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz)

4. Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sıra geldi size, sadık ve şefkatli yengeçler. Siz çoğunlukla sevdiğiniz insanları korumak amacıyla yalan söylüyorsunuz. Konu kendi hislerinizle ya da başkalarının hisleriyle ilgili olsun hiç fark etmez. Siz sevdiklerinize her zaman her şeyin yolunda olduğu mesajını vermeye çalışıyorsunuz; gerçekten öyle olmasa bile... Yüce gönüllü insanlarsınız siz yengeçler!

5. Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

5. Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Tıpkı ikizler burcu insanı gibi sizler de insaların dikkatini çekmek konusunda oldukça isteklisiniz sevgili aslanlar. Ancak siz ikizler insanı gibi yoktan hikayeler yaratmak yerine, genellikle yaşanmış şeyleri epey abartarak anlatmayı seviyorsunuz. Ve anlattığınız insanlar ne kadar hayretler içinde kalırsa abartmaya da o oranda devam ediyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

6. Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Sizler analitik düşüncenin kalesi olarak çok gerekmedikçe yalan söylemekten kaçınıyorsunuz sevgili başaklar. Tıpkı koç burcu insanı gibi siz de yalan söylemeyi oldukça zahmetli buluyorsunuz ve yalana başvurmak yerine, elinizde olan meseleyi en iyi şekilde nasıl ifade edebileceğiniz üzerine kara kara düşünüyorsunuz. Ancak, eğer doğruyu söylemek o sorunun çözümünü zorlaştıracaksa, tüm artı ve eksileri ve konunun yalan söylemeye değip değmeyeceğini enine boyuna düşündükten sonra yalan söyleyebiliyorsunuz.

7. Terazi Burcu (3 Eylül - 22 Ekim)

7. Terazi Burcu (3 Eylül - 22 Ekim)

Siz burçlar arasındaki diplomat kesimisiniz sevgili teraziler. Yani eğer söyleyeceğiniz yalanın herkesin iyiliğine hizmet edeceğini düşünüyorsanız, o yalanı söylemek konusunda bir an bile tereddüt etmiyorsunuz. Fakat ikizler ve aslan burcu insanının aksine, sizin yalanlarınız çok daha mantıklı ve oturaklıdır. Çoğu zaman yalan söylediğinizi kimse fark etmez bile...

8. Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)

8. Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)

Sizler şüpheci ve manipülatif insanlarsınız sevgili akrepler ve bu yüzden yalan söyleme konusunun ustaları sayılırsınız. Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi... Çok iyi gözlemcilersiniz ve tüm ayrıntıları enine boyuna inceledikten sonra en makul yalanı bulup yapıştırıverirsiniz. İşinize yarıyorsa ne âlâ...

9. Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

9. Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Sizler iyi niyetli, sıcak kanlı ve sosyal insanlarsınız sevgili yaylar ve pek öyle yalan söyleme gibi bir huyunuz yok. Etrafınızdaki insanlara o kadar fazla değer veriyorsunuz ki, onlara yalan söylemek bir bakıma ihanet etmek gibi geliyor sizlere. Çok çok nadir yalana başvurursunuz ve başvurduğunuz zaman da bunlar öyle minik ve masum yalanlar değil, birilerinin tüm hayatını değiştirebilecek süpermasif yalanlar olur.

10. Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

10. Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Sizler yılandan korkmazsınız, yalandan korktuğunuz kadar sevgili oğlaklar. Yalan söylemekten ve size söylenmesinden adeta nefret edersiniz. Yalan söyleme ihtimalini çoğu zaman göz önünde bile bulundurmazsınız ve insanlara çok zor güvendiğiniz için yalanını yakaladığınız insandan anında soğursunuz. Olur da söylemek durumunda kalırsanız da çok geçmeden kendinizi suçlu hisseder ve tüm gerçeği açıklama ihtiyacı duyarsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

11. Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

Tıpkı ikizler burcu insanı gibi sizler de yaratıcı ve zeki hikaye yazarlarısınızdır sevgili kovalar. Söylediğiniz yalanlar genelde pek öyle inanılacak cinsten değildir fakat siz bu yalanları öyle bir ustalıkla ve umursamazlıkla söylersiniz ki, insanların size inanmaması mümkün değildir.

12. Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

12. Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Siz hassas insanlarsınız ve yalan söylemekten pek hazzetmezsiniz sevgili balıklar. Yalan söylediğiniz zaman ise bunu ya kendinizi ya da etrafınızdakileri korumak amacıyla yaparsınız, bunun başka şekli yoktur. Söylediğiniz herhangi bir yalan ortaya çıksa bile, siz o kadar duyarlı ve düşünceli bir insansınızdır ki, insanlar size bunun için asla kızamaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
332
146
73
45
27
24
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zencefilli ekinezya

Yalanda inanılmaz iyiyim kimseye de yakalanmadım çünkü ablan star bebeyiim

Sena

Kova burcu olanlar ?

Melis Ay

merhaba

isimsiz soyisimsiz

Yıl olmuş 2016 hala insanlar şu saçmalıklara inanıyor.

uykumvar

bu yüzeysel bi yazı zaten dalgasına :D ben burçlara inanıyorum