Görüş Bildir
Haberler
Eğlen, Evlen, Kaç! Soruları Cevapla, Bu Oyunda Hangi Ünlülerle Eşleşeceksin Gör

etiket Eğlen, Evlen, Kaç! Soruları Cevapla, Bu Oyunda Hangi Ünlülerle Eşleşeceksin Gör

04.03.2018 - 15:26

Oyunumuz oldukça basit, sorularda verdiğin yanıtlara göre senin evleneceğin, eğleneceğin ve kaçman gereken ünlüleri söyleyeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir insanla konuşurken neye önem verirsin?

2. Kendin için güzel bir çiçek seç bakalım.?

3. Dünya mutfaklarından birini seçmen gerekiyor?

4. Nasıl bir evde yaşamak isterdin?

5. Bu tweeti puanlamanı istiyoruz şimdi de.

5. Bu tweeti puanlamanı istiyoruz şimdi de.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Güzel bir oje seç bakalım.

7. Aşkın varlığına inanıyor musun?

8. Hangisinin sana hediye alınmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Murat Boz, Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat!

Murat Boz, Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat!

Verdiğin cevaplara göre;

Eğleneceğin kişi Murat Boz. Siz kafa olarak tamamen aynısınız. Beraber keyifli sohbetler etmekten ve aynı şeyleri yapmaktan çok hoşlanırdınız. Ayrıca en önemlisi ikinizin de mizah seviyesi oldukça yüksek. Birbirinizi sizden daha iyi güldürebilen yok.

Evleneceğin kişi Kıvanç Tatlıtuğ. Valla seni epey kıskandık doğrusu. Fakat ikiniz birbiriniz için mükemmel eşler olabilirdiniz. Çünkü hayata bakış açılarınız aynı. Siz çok kibar ve duyarlı iki insansınız. Beraber bu dünyaya çok iyi bir ilaç olursunuz :)

Kaçman gereken kişi Mert Fırat. Sizin kafa yapılarınız pek aynı değil. Bir araya gelseniz didişmeden duramazsınız. O yüzden en iyi kaçmak :)

Çağatay Ulusoy, Burak Özçivit, Burak Deniz

Çağatay Ulusoy, Burak Özçivit, Burak Deniz

Verdiğin cevaplara göre:

Eğleneceğin kişi Çağatay Ulusoy. Siz iki kafadar beraber saatlerin nasıl geçtiğini anlayamazdınız herhalde. Hani kaliteli vakit derler ya, işte sizin beraber geçirdiğiniz her vaktiniz kaliteli...

Evleneceğin kişi Burak Özçivit. Daha fazla söze gerek var mı? Valla ona bakıyoruz kaşı gözü maşallah. Sen desen, dünya güzeli... Siz baya mükemmel çift olurdunuz.

Kaçman gereken kişi Burak Deniz. Şimdi bize kızıyorsun tabi 'ben bu yakışıklı çocuktan neden kaçayım?' diye. Hemen açıklayalım, sorun dış görünüş değil kafalar uymuyor sizin. En önemli detay da bu değil mi zaten?

İbrahim Çelikkol, Tolga Sarıtaş, Seçkin Özdemir!

İbrahim Çelikkol, Tolga Sarıtaş, Seçkin Özdemir!

Verdiğin cevaplara göre:

Eğleneceğin kişi İbrahim Çelikkol. Onu Siyah Beyaz Aşk dizisinde atarlı ve sert halleriyle görsek de, duyduğumuza göre kendisi baya eğlenceli biri. E sen de kahkaha atmaya bayılırsın. Beraber keyifli sohbetler sizi bekler :)

Evleneceğin kişi Tolga Sarıtaş. Canım valla iyi kaptınız siz birbirinizi. Gerçi bir yandan onun hayranları bir yandan senin gizli hayranların ;) Sizi rahat bırakırlar mı bilemeyiz ama evlenseniz müthiş bir çift olurdunuz.

Kaçman gereken kişi Seçkin Özdemir. Şimdi kızıyorsun bize ama, senin kriterlerine uymuyor o... Frekanslar tutmaz yani.

Gökhan Alkan, Mehmet Günsür, Aytaç Şaşmaz!

Gökhan Alkan, Mehmet Günsür, Aytaç Şaşmaz!

Verdiğin cevaplara göre:

Eğleneceğin kişi Gökhan Alkan. Tatlı mı tatlı Gökhan Alkan ve şirin mi şirin sen... Siz yerine göre nasıl davranacağını çok iyi bilenlerdensiniz. Bu yüzden de beraber her şeyden aynı oranda keyif alıyorsunuz. Baya da benziyorsunuz birbirinize. Çok eğleneceğinizden eminiz, kim bilir evlilik de görünür belki...

Evleneceğin kişi Mehmet Günsür. Aman aman, bu ne cool tavırlar böyle. İkinizde de çok ayrı bir hava var. Farklı ve entelektüel zevklere sahipsiniz. Bu da sizi mükemmel uyumlu bir çift yapıyor.

Kaçman gereken kişi Aytaç Şaşmaz. Kendisi biraz zıpır, sen de pek hareketli beylerden hoşlanmıyorsun... Boşver sen Mehmet'le Gökhan'a odaklan :)

Boran Kuzum, Kenan İmirzalıoğlu, Ekin Mert Daymaz!

Boran Kuzum, Kenan İmirzalıoğlu, Ekin Mert Daymaz!

Verdiğin cevaplara göre:

Eğleneceğin kişi Boran Kuzum. Eğlenmek için daha iyi bir partner olamazdı herhalde. Boran'ın dizideki partneri Miray'la ne kadar eğlendiğini sosyal medya paylaşımlarında hep görüyorduk. Sen de bir nevi Miray'ı olurdun onun.

Evleneceğin kişi Kenan İmirzalıoğlu. Beyefendi, yakışıklı, duyarlı bir de mükemmel eş daha ne olsun. Kibar ve asil tavırlarından da bahsetmeden edemeyeceğiz tabii. Sana da tıpkı Kenan gibi biri yakışırdı zaten.

Kaçman gereken kişi Ekin Mert Daymaz. Sen kaçarken bizim bile içimiz cız etti ama bir seçim yapılması gerekiyordu...

Berkay Hardal, Boran Kuzum, Burak Çelik!

Berkay Hardal, Boran Kuzum, Burak Çelik!

Verdiğin cevaplara göre:

Eğleneceğin kişi Berkay Hardal. Siz bir araya gelseniz gülmekten ölürdünüz. Mizah anlayışınız ve kafa yapınız o kadar benziyor ki... O keyifli sohbetlerinize katılmak isteyecek bir sürü insan olacaktır emin ol.

Evleneceğin kişi Boran Kuzum. Bize sorarsan kendisi bu yol için müthiş bir aday. Hem kültürlü, hem yaşına göre fazla olgun hem de eğlenceli. Sana bayılacağına şüphesiz eminiz.

Kaçman gereken kişi Burak Çelik. Oyunun kuralları böyle, adam mükemmel resmen ama sana uymuyor. Tanısan kaçarsın yani...

Kerem Bürsin, Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka!

Kerem Bürsin, Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka!

Verdiğin cevaplara göre:

Eğleneceğin kişi Kerem Bürsin. İkiniz de klişeleri sevmiyorsunuz. Farkılıklar çok hoşunuza gidiyor. Herkesin güldüğü size komik gelmiyr mesela. Birbirinizin esprilerine bayılıyorsunuz. Kafa yapınız aynı olunca eğlenmek kaçınılmaz zaten.

Evleneceğin kişi Aras Bulut İynemli. Bu adam güzel seviyor, bir bakışta anladık biz. Dizide de hanımcılığı malum. Siz güzel çift olursunuz yani :)

Kaçman gereken kişi Kubilay Aka. Sen başka o başka kafalarda. Zıtlıklar güzeldir aslında ama siz ikili olarak buna dahil olamadınız... Kaç canım kaç :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
735
435
405
220
87
64
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Evli adamla niye evleneyim yav...

Ender Deniz

Kerem Bürsin, Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka! 3 Ü 1 ARADA

Ördekkaç

Boran Kuzum, Kenan İmirzalıoğlu, Ekin Mert Daymaz! Ekin'le Kenan ın yerini değiştirdik mi tamamdır.