Görüş Bildir
Haberler
EDHO’nun Kaan’ı Kimdir? EDHO’nun Yeni Yüzü Tardu Flordun Kaç Yaşındadır, Hangi Yapımlarda Rol Almıştır?

EDHO’nun Kaan’ı Kimdir? EDHO’nun Yeni Yüzü Tardu Flordun Kaç Yaşındadır, Hangi Yapımlarda Rol Almıştır?

ATV ekranlarının en sevilen yapılanlarından olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bu akşam başlıyor. EDHO’ya yeni sezonda 12 yeni isim katılacak. Bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Tardu Flordun. EDHO’ya Kaan karakteri ile dahil olan Tardu Flordun hakkında internette yapılan aramalar çoğalmış durumda. Peki, EDHO’nun Kaan’ı Tardu Flordun kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir? İşte Tardu Flordun’un hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 200. bölümle ekranlara gelecek. Dizinin sıkı takipçileri, yeni sezonda diziye dahil olan isimleri yakından takip ediyor. 12 yeni ismin katılacağı EDHO’da Kaan karakteri ile Tardu Flordun yer alacak. İşte Tardu Flordun’un hayatı…

TARDU FLORDUN KİMDİR?

Tardu Flordun, 1972 doğumlu tiyatro ve televizyon oyuncusu. Evdeki Yabancı, İki Oda Bir Sinan, Aşk Oyunu ve Davetsiz Misafir dizilerinin ardından Flordun, izlenme rekorları kıran Binbir Gece dizisinde iş adamı Kerem İnceoğlu karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Tardu Flordun, 25 Mayıs 1972'de Ankara'da dünyaya geldi. Babası Macit Flordun gibi sahne sanatlarını seçen Flordun, tiyatro eğitimi almaya karar verdi. Babasının küçüklüğünde taktığı 'Pıtı' lakabıyla da tanınan ve Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden tam puanla mezun olan Flordun, bunun ardından tiyatronun yanı sıra çeşitli dizi ve sinema filmlerinde yer aldı.

Kocaeli Şehir Tiyatrosu'na bağlı olan Flordun, 1998'de Leoparın Kuyruğu adlı sinema filminde Yetkin Dikinciler ve Devrim Nas'la birlikte oynadı. 2000'de başrollerini Berna Laçin ile paylaştığı Evdeki Yabancı adlı diziyle (Eren rolünde) televizyon oyunculuğuna başladı. 2002'de Efsane (Can rolünde), Bir Tatlı Huzur ve İki Oda Bir Sinan (Kerem rolünde) dizilerinde yer aldı.

2005 yılında sessizliğini bozan Flordun, Pınar Altuğ ile başrollerini paylaştıkları Davetsiz Misafir dizisinde ünlü ve çapkın pop star Tarcan rolüyle ekrana geldi. Aşk Oyunu adlı dizide de rol alan Flordun, aynı yıl Nurseli İdiz, Ceyda Düvencive Gülben Ergen ile Bir Varmış Bir Yokmuş adlı filmde oynadı.

Tardu Flordun 2006'da bir kadını çakıyla yaralamak suçundan 27 gün cezaevinde kaldı.  

Flordun, 2006'da yayınlanmaya başladığı andan itibaren izlenme rekorları kıran, Binbir Gece adlı dizide oynamaya başladı. Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Ceyda Düvenci ile başrollerini paylaştığı dizide Flordun, şimdiye kadar romantik–komedi tarzı dizilerde oynadığı rollerden farklı bir karakteri canlandırma fırsatını heyecanla kabul etti.

2006'da Uğur Polat ve Selma Ergeç'in başrolünde olduğu Sis ve Gece filminde 'Piç Neco' rolünde oynayan Flordun, 2007 yılında Sözün Bittiği Yer adlı sinema filminde konuk oyuncu olarak rol aldı.

2011 yılında yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı, senaryosunu Emrah Serbes'in yazdığı ve başrollerde Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Cansu Dere gibi oyuncuların oynadığı 'Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm' adlı sinema filminde Red Kit karakterini canlandırmıştır.

Tardu Flordun 2008 yılından beri 4 yıl oyuncu Canan Ergüder ile birlikte oldu. 2013 Haziranında ayrıldılar.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın