Görüş Bildir
Haberler
EDHO Yeni Sezon Bu Akşam Başlayacak Mı? EDHO İlyas Ölecek Mi?

EDHO Yeni Sezon Bu Akşam Başlayacak Mı? EDHO İlyas Ölecek Mi?

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ile bu akşam ekranlarda olacak. Reyting rekortmeni diziye yeni sezondan 12 oyuncu birden dahil olmuştu. Dizinin sıkı takipçileri, yeni sezonda neler olacağını merak ediyor. Yeni sezon ilk bölümü olan 200. bölüm fragmanında Ozan Akbaba’nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin vurulması çok konuşulmuştu. Peki, EDHO yeni sezonda neler olacak? EDHO İlyas ölecek mi? İşte büyük merakla beklenen EDHO yeni sezon için son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

EDHO’nun yeni sezonu için yayınlanan ilk fragman çok konuşulmuştu. İlyas Çakırbeyli’nin fragmanda başından vurulmasıyla birlikte ‘EDHO İlyas öldü mü?’ ve ‘Ozan Akbaba EDHO’dan çıktı mı?’ soruları gündeme geldi. İşte EDHO yeni sezon ile ilgili tüm bilgiler…

EDHO İLYAS ÖLDÜ MÜ?

EDHO’da İlyas karakterinin ölüp ölmediği bu akşam yayınlanacak yeni bölüm ile belli olacak. Ancak yeni sezon fragmanın, ‘İlyas’ları tuzağa çekmişler’ ismi ile yayınlanması ve Hızır’ın İlyas’ın öldüğünü ifade etmesi yeni sezonun ilk bölümünde İlyas Çakırbeyli karakterinin diziden çıkacağı olacağı yorumlandı.

Ozan Akbaba Kimdir?

Ozan Akbaba Kimdir?

Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Ozan Akbaba, 9 Haziran 1982'de Kars'ta dünyaya geldi.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olan Akbaba, 2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol almaya başladı.

Aynı zamanda film müzikleri de yapan Akbaba, 2014 yılında Sıla'nın Yeni Ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klipinde oynadı.

Oyuncu 2015 yılında atv'de yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırıyor.

1 Temmuz 2017 yılında Buket Arıkan ile dünya evine giren Ozan Akbaba'nın bu evliliğinden Ozan Ali adında bir erkek çocuğu var.

EDHO 200. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın