Görüş Bildir
Haberler
Ece Çeşmioğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır? Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Dünya Evine Girdi

Ece Çeşmioğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır? Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Dünya Evine Girdi

Ünlü oyuncu Ece Ceşmioğlu, kendisi gibi oyuncu Taner Ölmez’le dünya evine girdi. Dün akşam yapılan düğün törenine birçok ünlü isim de katıldı. Başarılı çiftin nikahını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyarken, Ece ve Taner çiftinin yaptığı düğün dansı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Birçok ünlü ismin katılım gösterdiği düğün sonrası sosyal medyadan fotoğraflar paylaşıldı. Peki, Ece Çeşmioğlu kimdir, kaç yaşındadır? İşte güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu’nun hayatı ve oynadığı dizi ile filmler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur ve İstanbulludur. Çocukluk hayali olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu, 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı, 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Ece Çeşmioğlu ardından, “Firar”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü”, “Kalbim Yangın Yeri” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Ceren karakterine hayat vermişti.

“İçim dışım birdir aslında. Oynamam. Doğalım. Bu rol yaparken de yakalamaya çalıştığım bir durum. Doğallık ve samimiyet… Neysem, o olmak. Fazlası değil” sözleri ile kendini tanımlayan 28 yaşındaki Ece Çeşmioğlu, 1.63 metre boyunda, 52 kilo ve Yay burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın