Görüş Bildir
Haberler
Ebrar Karakurt'un Çocukluk Fotoğrafları Ortaya Çıktı! Voleybolcunun Gelinlikli Hali Gündem Oldu!

Ebrar Karakurt'un Çocukluk Fotoğrafları Ortaya Çıktı! Voleybolcunun Gelinlikli Hali Gündem Oldu!

12 yaşında Vakıfbank Spor Kulübü'nde başladığı voleybol kariyerini şimdilerde İtalyan takımı olan Igor Gorgonzola Novara'da forma giyerek sürdüren ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un çocukluk fotoğrafları ortaya çıktı. Karakurt'un sosyal medyada gündem olan fotoğrafları birçok takipçi tarafından beğeni topladı. Ünlü voleybolcunun gelinlikli halini görenler ise gözlerine inanamadı. İşte o çok konuşulan fotoğraflar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mayıs ayından beri Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un çocukluk fotoğrafları görenleri şaşırttı. Pembe saçları, hırsı ve inanılmaz başarılarıyla dikkat çeken başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt'un özellikle gelinle verdiği poz gündem oldu.

İşte O Fotoğraflar...

İşte O Fotoğraflar...

Karakurt'un çocukluk fotoğraflarına binlerce yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcıları, ''Hiç benzetemedim'' ve ''Gözler aynı'' gibi yorumlarda bulundu.

İlkokuldayken masa tenisi oynayan Ebrar Karakurt, Balıkesir'de masa tenisi birinciliğini kazandı. Taşındığı mahalledeki okulunda masa tenisi olmadığı için voleybola başlayan Karakurt, bir süre Balıkesir Belediyesi'nin voleybol takımında yer aldı.

Bursa'da voleybol oynadığı yıllarda Eczacıbaşı ve Vakıfbank tarafından istenen Karakurt, en sonunda Vakıfbank Spor Kulübü ile anlaştı. Şimdi ise İtalya'da forma giymeye devam ediyor.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
15
11
6
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trjoker

niye gündem olmuş masum yıllar çocuksunuz size ne veriliyorsa giyiyorsunuz ve seviyorsunuz nesi şok etti sizi ne o erkek kıyafetimi bekliyordunuz kızın çocuk... Devamını Gör

Dilek

Bunu öğrenmesem gözüm açık giderdim 🤯