Görüş Bildir
Haberler
Ebeveynlerin Çocuklarıyla Oynayabileceği En İyi 10 Oyun

Ebeveynlerin Çocuklarıyla Oynayabileceği En İyi 10 Oyun

Oyunları çoğu zaman tek başımıza oynasak da bir yapımı başkasıyla beraber deneyim etmenin tadı başka hiçbir şeyde yok. Oyunların giderek daha da tek kişilik olduğu günümüzde co-op oyunlar bu yüzden daha da ön plana çıkmaya başladı. Bugünkü listemizde ailenizle ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz co-op oyunlara değineceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Terraria

1. Terraria

Sıfırdan bir dünya inşa etmek ve hayatta kalma deneyimi yaşamak istiyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi isimlerden birisi olan Terraria, tek kişilik olduğu kadar çok oyunculu moduyla da hayranların beğenisini kazanan bir yapım.

2. Sea Of Thieves

2. Sea Of Thieves

'Captain, look' kesitiyle hepimizi güldüren ve akıllara kazınan Sea Of Thieves, co-op oynandığında eğlenceyi katlayan bambaşka bir yapım. Açık denizlerde korsan olup arkadaşlarınız ile gemiyi yönetebilir, tehlikeli denizlerde diğer oyuncularla karşılaşıp onlarla kıran kırana mücadeleler yaşayabilirsiniz.

3. Unravel 2

3. Unravel 2

Bulmacalarla bezeli bir platformer olan Unravel 2, tatlı mı tatlı görselliği ve eğlenceli oynanışı ile iki kişilik oyun arayanların başka bir tercihi. Oyunda ilerlemek ve bulmacaları çözmek için beraber çalışmalı, engelleri aşmak için iş birliği yapmalısınız.

4. Rocket League

4. Rocket League

Rocket League listemizdeki en heyecanlı ve eğlencenin en bol olduğu yapımlardan birisi. Kendi başınıza oynadığınızda da çok zevk alabileceğiniz yapım, yakınlarınızla oynadığınızda bambaşka bir boyuta evriliyor.

5. Overcooked 2

5. Overcooked 2

Bir mutfakta çalışmanın stresini ve zorluğunu arkadaşlarınızla beraber deneyim etmek ister misiniz? Overcooked 2 tam da buna olanak sağlıyor. Arkadaşlarınız ile beraber çalıştığınız mutfakta olabildiğince hızlı ve güzel bir şekilde yemek yapmaya çalışıyor, bu sırada onlarla koordine bir şekilde ilerlemeye ve zorlukları aşmaya çalışıyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Portal 2

6. Portal 2

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan Portal 2 de listemizin vazgeçilmez isimlerinden. Arkadaşınızla beraber oynayabileceğiniz Portal 2, gerek bulmacaları gerekse de etkileyici ve düşündürücü oynayışıyla listemizin en güçlü isimlerinden.

7. It Takes Two

7. It Takes Two

A Way Out'un yönetmeni Joseph'ten gelen It Takes Two, son zamanlarda yapılmış en yüksek bütçeli ve en kaliteli iki kişilik oyun. Tek kişi oynanamayan ve en az 2 kişi olarak deneyim edilen It Takes Two, içinde binbir türlü çeşit mekanik ve oynanış elementi barındırıyor.

8. Untitled Goose Game

8. Untitled Goose Game

Minik bir kasabada sağa sola koşturup insanları rahatsız eden bir kaz olmak istemez miydiniz? Untitled Goose Game tam da bunu yapmanıza olanak sağlıyor. İnsanların işlerine karışıp günlerini mahvedebildiğiniz bu yapım, arkadaşınızla oynayınca da ayrı bir zevkli oluyor.

9. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

9. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, çevrenizdekilerle beraber oynayabileceğiniz en eğlenceli ve çerezlik yapımlardan birisi. Özellikle Star Wars hayranıysanız çok eğleneceğiniz yapım, diğer insanları da Star Wars'a başlatmak için harika bir durak.

10. Trine 4: The Nightmare Prince

10. Trine 4: The Nightmare Prince

Trine 4: The Nightmare Prince, aksiyon platformer türünde ve 3 kişiye kadar beraber oynanabilen oldukça güzel bir yapım. Serinin 4. oyunu olsa da hikayeyi anlamak için önceki oyunları oynamak zorunda olmayışınız ise yapımın en büyük artılarından.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın