Görüş Bildir
Haberler
Düzce'de Bir Baba Koronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Sevk Edilen Kızını Kaçırdı

etiket Düzce'de Bir Baba Koronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Sevk Edilen Kızını Kaçırdı

Düzce’de beş yaşındaki kızının koronavirüs şüphesiyle gözetim altına alınacağını öğrenen baba, kızını hastaneden kaçırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın verdiği bilgiye göre 12 gün önce Almanya’dan Düzce’nin Gölyaka ilçesine gelen ailenin beş yaşındaki kızları Ş.F.’de gece saatlerinde yüksek ateş ve boğaz ağrısı gibi semptomlar görülmeye başlandı. 

Babası Ü.F. tarafından Gölyaka Entegre Hastanesi’nin acil servisine götürülen kız çocuğu buradaki ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Buradaki ilk tetkiklerin ardından Ş.F.’nin koronavirüs şüphesiyle Atatürk Devlet Hastanesi’ne gönderilmesine karar verildi. 

Durumu öğrenen baba ise kızını hastaneden kaçırdı.

‘Panikle yaptım’ dedi serbest kaldı

‘Panikle yaptım’ dedi serbest kaldı

Hastane yetkililerinin polise haber vermesi üzerine ekipler baba-kızın bulunduğu otomobili Yığılıca sapağı mevkiinde durdurdu.

Ş.F., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülerek gözetim altına alındı. Emniyette ifade veren baba ise ‘panikle böyle bir şey yaptığını’ söyledi. 

Baba, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
352
80
44
17
14
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Eyleme geçmiş cehaletten daha korkunç bir şey yoktur. - Goethe

Sema candelen

bari babaya da test yapip oyle serbest biraksaydiniz. bu arada gercekten embesil olmaniz lazim ya cahillik babalik falan aciklayamiyorum yani bu durumu. kiz ... Devamını Gör

feyk

simdi kizinda korona virus varsa buyuk ihtimal babasinda da vardir. polis bunu durdurmus, merkeze goturup ifade almis, sonrada salmis. butun bu surec esnasin... Devamını Gör

ufukdiyoki

Belirti göstermeyenler test yaptırmaya gitmeyecek ve etrafa yayacak. Etkilenen gen yapısını taşıyan yaşı ilerlemiş herkes elemeye uğrayacak gibi duruyor. Yaş... Devamını Gör