Görüş Bildir
Haberler
Duyguların Karşılıklı mı?

etiket Duyguların Karşılıklı mı?

25.01.2020 - 13:00

Sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme, umut kesilmez sonuçta...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Çok uzatmadan gelelim gönül işlerine... Tanışıyor musunuz?

3. Eğer tanıştıysanız, nereden tanıyorsun?

4. Onda en çok neyi seviyorsun?

4. Onda en çok neyi seviyorsun?

5. Onu gördüğünde nasıl hissettiğini bir emojiyle anlat bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onunla buluşma imkanınız olsa nereye gidersiniz?

7. Dürüst ol bakalım... Kalbin ona aitken başkasıyla birlikte olur musun?

8. Son olarak, onunla sen hangi çift gibi olursunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kesinlikle karşılıklı!

Sen nasıl şanslısın öyle. Valla belli ki o da sana yanıp tutuşuyor. Sanırım biraz utangaç bu yüzden de gelip bu konuyu konuşmaya pek cesareti yok. Galiba senden bir adım ya da işaret bekliyor. Yani onu biraz cesaretlendirmen gerekiyor. Ya da madem sen de bu kadar seviyorsun, git konuş bizce. Sonuçta ipin ucunda mutluluk var belli ki. O da seninle konuşmaktan çekiniyor belli ki. Belki de bu büyünün bozulmasından korkuyordur. O böyle uzak davranınca sen de şüpheye düşüyorsun tabii anlam veremiyorsun. Bu konular zaten anlaması epey zor şeyler. Fakat hisler asla yalan söylemez. Onun yanındayken içindeki kıpırtılar, birbirinizin elektriği seni o kadar etkiliyor ki. Aslında sen zaten anlamışsın onun da seni sevdiğini. İçinizden birinin cesarete ihtiyacı var yalnızca!

Bir şeyler var ama, biraz sabır.

Aranızda bir çekim olduğunun o da farkında, ama henüz bunun adına aşk diyemiyor. Aranızda çok güzel bir çekim var ama o bunu mahvetmek istemiyor. Sonuçta her zaman bir ayrılık ihtimali var. O da bundan korkuyor. Seni bir gün tamamen kaybetme ihtimalinden... Aslında ipler biraz senin elinde. Onu bu düşüncesinden uzaklaştırabilirsin. Sana karşı olan sevgisini daha da coşkulu hale getirebilirsin. Böylece o da daha fazla dayanamayıp en azından sana açılmaya karar verir. Eğer ortada böyle bir sıkıntı varsa beraber çözebileceğinize inandır onu. Sizi sizden daha iyi kimse tanıyamaz. Ona biraz zaman ver, kendi kendine düşünmesine fırsat ver. Ama bu süreçte tamamen kendi haline de bırakma, unutturma kendini. Sonu güzel olacak biz inanıyoruz.

Biraz kafası karışık!

Onun içinde de kıpırtılar oluşmaya başlamış. Fakat bundan tam olarak emin değil. Yani sana aşık olup olmadığını sorguluyor o da şu sıralar. Bunlar aşk mı, yoksa senin hislerinin arkadaşlığınıza bir yansıması mı bilemiyor. Seninle vakit geçirmekten keyif alıyor, seni düşünürken yüzündeki gülümsemeye de engel olamıyor. Bu kafa karışıklığını çözmesine yardımcı olabilirsin. Bence sizin yüzleşmeniz gerekiyor. Açık açık anlat her şeyi ona. Buna yalnızca beraber çözüm bulabilirsiniz. Bize sorarsan seni kesinlikle seviyor. Fakat sağlıklı bir ilişki için sevgi her zaman yetmiyor. O da aynen böyle düşünüyor işte. Bir şeylere başlayıp seni tamamen kaybetmekten korkuyor. Durumunuz baya karışık... Tavsiye vermek inan çok zor. Söyleyebileceğimiz tek şey yüzleşmeniz gerektiği. En azından kendi kendinizi yemekten kurtulursunuz artık.

Ah canım benim, işin çok zor :(

Üzgünüz ama beklentilerine olumlu bir yanıt veremeyeceğiz. Çekingen yapın onun gözünde seni soğuk göstermiş. Seni tanımadığı için senin hakkında da pek sağlıklı ve doğru bilgiler yok kafasında. O yüzden önce onunla bir şekilde arkadaş olman gerekiyor. Bırak seni tanısın. Emin ol o zaman her şey daha da iyiye gidecek. En azından senin hakkında fikir sahibi olacak ve tanıdığına da çok memnun olacak. Sen çok iyi kalpli ve tatlı bir insansın. Neden seni tanımasından korkuyorsun? Seni bir tanısa hayran kalır. Çünkü senin gibi güzel kalpli insanlar artık pek fazla yok. Artık ikinizi kafanda yaşatmaktan vazgeç. Bu hayalinin gerçek olabileceğini unutma. Yalnızca onunla iletişim kurmayı denemen gerekiyor. Bizi içimizde çok güzel hisler var. Senin gibi birine tanıdıktan sonra aşık olmamak çok çok zor :) Hadi bakalım, göster kendini.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
537
316
99
69
69
49
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
irundown

keşke sonuçlar gerçek olsa :(

Sidra Abdulkadir

kesinlikle karşılıklı (aminnn)

Ya çocuk benim çocukluk arkadaşım ama uzun süredir görüşmüyoduk şimdi de aynı okuldayız ama birbirimizi uzaktan izliyoz ben bunu şıklarda belirtemem ki