Görüş Bildir
Haberler
Durup Dururken Dünyayı Yok Edebilecek 6 Şey

Durup Dururken Dünyayı Yok Edebilecek 6 Şey

Mahallenin İti
07.08.2014 - 13:50 Son Güncelleme: 07.08.2014 - 19:26

1. Güneş Fırtınası

1. Güneş Fırtınası

Bu aslında dünyayı yok etmiyor ama dünyadaki bütün teknolojiyi ve onu kullanan insanları yok ediyor. Yani güneşli bir günde telefonunuzla konuşurken güneşli bir günün olmasına sebebiyet veren güneş, bir fırtınayla dünya nüfusunun %80'in filan (kafadan attım ama bence  bi o kadar gider) ölmesine sebebiyet verebilir.

Bu fırtınalar sürekli olmakla birlikte dünyaya ulaşmasını engelleyen dünyanın bir katmanı vardır. Kuzey ışıklarının olma sebebi de odur. Lakin katmanın ismini bir türlü tam hatırlayamadım o yüzden yazmayı reddediyorum. Her kuzey ışığı çıktığında fırtına kopmuş demektir ama bir kere bu güneş fırtınası o katmanı aşıp  dünyayı 1859'da vurduğunda telgraf sisteminin için edip dünyayı bir daha aramadan tek gecelik ilişkimizi bitirmiştir. Kayıtlara geçen en baba güneş fırtınası budur. Eğer o kadar büyük bir fırtına şimdi dünyaya ulaşırsa, telefonla konuşurken ölebilirsiniz. Bir kabileler hayatta kalır sanırım bu şekilde.

Tabii insanlığın ölümü güneşten olsun diyebiliriz de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Bilgisayar Simülasyonu

2. Bilgisayar Simülasyonu

Eğer hayatımız basit bir bilgisayar simülasyonuysa o bilgisayarın fişinin çekilmesi hepimizin sonunu getirir. Bir de bilgisayarın sahibi bir çocuksa ve ailesi bilgisayarı kapattırmaya çalışıyorsa bize göre son yüzyıllarımızı onlara göre son dakikalarımızı yaşıyor olabiliriz.

3. İnsan Elinin Yaptılan Kara delik

3. İnsan Elinin Yaptılan Kara delik

Acaba dünyanın bir ucunda boş zamanlarında karadelik yapmak için uğraşan çılgın bir bilim adamı var mıdır?

'Ay, elim çarptı kara delik oluştu beyler kusura bakmayın.'

4. Big Rip

4. Big Rip

Basitçe evrenin yırtılana kadar gelişmesi aslında. O kadar çok, o kadar çok gelişmiş ki artık bıkmış ortadan ikiye cart diye ayrılmaya başlamış. 

Korkmayın sevgili halkım! Bundan korkmanıza hiç gerek yok çünkü bazı bilim adamlarına göre bu evrenin cart diye ortadan ikiye ayrılma durumuna gelene kadar dünya çoktan yok olmuş olacak.

5. 3 Boyutlu Yazıcıların Her Eve Girmesi

5. 3 Boyutlu Yazıcıların Her Eve Girmesi

Eğer doğru malzemeler koyulursa istenilen şeyin yapılabileceğini söyleniyor.

Bu konuda bir sürü fikir var aslında ama buraya koymak eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olabilir, ya da olmayabilir de.

Sizin de vardır aklınızda bunu kötüye kullanmanın yolu, kimseye söylemeyin arkadaşlar içinizde bir sır gibi saklayın. En iyisi bunların ehliyetle alınması. Hatta sadece top secret dosyaları işleyen ajanlar tarafından kullanılması belki de yapılan bütün üç boyutlu yazıcıların güneşe bir roketin içinde fırlatılması gerek.

6. Zaman

6. Zaman

Ekosistemin çöküşü, nükleer savaş, her 10 yılda 1 milyar çoğalan insan nüfusu  vesaire.

Tabii, zamanla âlâ olabilir de ama iyi kullanmanız lazım, tepe tepe değil hadi bakayım köfteler kardeş kardeş oynayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
7
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Suedika

#2 gecenin üçüne kadar yüzme dokunup ellerime bakaduracağım ve matrixte olduğumu hayal edeceğim. ssonra da ya gerçek değilsem duygusuna kapılacağım

Emre Yegul

ve evrenimizin enerjisi biterse