Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek: "Galatasaray Müzesi'nde Kupalar İçin Yer Sıkıntısı Başladı"

Dursun Özbek: "Galatasaray Müzesi'nde Kupalar İçin Yer Sıkıntısı Başladı"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futbol takımının son 2 sezonda Türkiye'deki 6 kupanın 5'ini aldığını belirterek 'Futbol takımının son 2 sezonda 6 kupanın 5'ini kazanması çok önemli bir başarıdır. Kimse bu başarıyı küçümsemeye, değersizleştirmeye çalışmasın. Galatasaray Müzesi'nde artık kupalar için yer sıkıntısı yaşanmaya başlandı.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Florya'da bir restoranda gerçekleştirilen organizasyonda Dursun Özbek, kulüp yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Alper Narman ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ile birlikte, sarı-kırmızılı futbol takımını takip eden medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın, son 2 sezondaki 6 yerel organizasyonun 5'inde şampiyonluğa ulaştığını hatırlatan başkan Özbek, bu başarıda emeği geçen tüm yönetici ve sporcularla birlikte, verdikleri büyük destekten dolayı taraftarlara teşekkürlerini iletti.

Son 2 sezonda 5 kupa kazanılmasının çok ciddi bir başarı olduğunun altını çizen Özbek, 'Futbol takımının son 2 sezonda 6 kupanın 5'ini kazanması çok önemli bir başarıdır. Kimse bu başarıyı küçümsemeye, değersizleştirmeye çalışmasın. Galatasaray Müzesi'nde artık kupalar için yer sıkıntısı yaşanmaya başlandı. Geçen sezon tüm branşlarımızda 20'nin üzerinde kupa aldık. Bunu çok önemsiyorum.' dedi.

Türkiye'de ulusal ligin başlamasından bu yana Galatasaray'ın 50'nin üzerinde kapa kazandığını hatırlatan sarı-kırmızılı kulübün başkanı, 'Bu rakam, çok değerli iki rakibimizin kazandığı kupa sayısının toplamına yakın. Bu da Galatasaray'ın futboldaki çizgisine ve başarısına örnek teşkil etmektedir.' ifadelerini kullandı.

Konya'da yaşanan taraftar kavgaları

Konya'da yaşanan taraftar kavgaları

Dursun Özbek, Galatasaray'ın yönetim, sporcu ve taraftar kalitesine büyük önem verdiğini aktarırken, Konya'da Beşiktaş'la oynanan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi yaşanan olaylara değindi.

Galatasaray taraftarının, son derece kaliteli, takımına sahip çıkan, nezih bir kitle olduğuna dikkati çeken Özbek, şunları söyledi:

'Hal böyleyken, seyirci kitlesi içinde bunu bozan kimseler olabilir. Çok küçük bir parçayı teşkil eden kitlenin, işin genelinde etkili olmasını asla kabul etmiyoruz. Çok yakında yaşadığımız hadiselerden bahsedecek olursak, Konya'da bazı olayların yaşandığı bir Süper Kupa maçı oynadık. Galatasaray seyircisinin provokasyona gelmeyeceğini söylüyoruz ama Konya'da bu olmuştur. Yaklaşık 25 milyonluk taraftar kitlemizin içinde 25 kişi bu provokasyona gelmiştir. Galatasaray değerlerini yansıtmayan işler içine girmişlerdir. Biz Galatasaray olarak, bu olaylara karışan, değerlerimize aykırı davranan bu 25 kişiyi kabul etmiyor, davranışlarını tasvip etmiyoruz.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın