Görüş Bildir
Haberler
Durduk Yere İnsanın Aklına Karpuz Kabuğu Düşürecek Waffle Tarifi

etiket Durduk Yere İnsanın Aklına Karpuz Kabuğu Düşürecek Waffle Tarifi

Pudra Sekeri
18.04.2017 - 15:28

Sadece görüntüsüyle değil kokusuyla da insanı kendine aşık eden waffle yeme alışkanlıklarımız arasına gireli aslında çok da uzun bir zaman olduğu söylenemez. Ancak kumpir mantığına yakınlığından olsa gerek hemen benimsedik ve çok sevdik kendisini. Aslında kendimize uyarladık da sevdik desek daha doğru olur çünkü bizden başka hiçbir yerde bu kadar karışık ve dolu waffle yenmiyor. Yine de ağzının tadını en iyi bilen milletlerden biri olduğumuz konusunda mütevazilik yapamayız. Bu yüzden bizim waffle daha şahane. Bizim waffle öteki waffle'ları döver.

İşin güzel yanı waffle denen zat-ı şahanelerini istediğiniz malzemeyle yapabiliyor olmanız. İster sevdiğiniz meyveleri ekleyin, ister kestaneyle donatın, ister sıcak yaz günlerinde dondurmayla şenlendirin; kerata yine güzel oluyor, yine güzel oluyor. (Burada şair özellikle tatlı olan malzemelerden bahsediyor. Brokolili waffle'ı hiç düşünemiyoruz zira)

Lafı fazla uzatmayalım da sebeb-i içeriğimize geçelim. Bu tadına doyulmaz tatlıyı evinizde kendiniz de yapabilirsiniz. Yani bu lezzete ulaşmak için artık en yakın waffle'cı nerede diye aramanıza gerek yok. O zaman tarifimize geçelim.

Waffle için malzemeler

Püf noktası

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın