Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Çiçek Olarak Gelsen Hangi Çiçek Olurdun?

etiket Dünyaya Çiçek Olarak Gelsen Hangi Çiçek Olurdun?

Dünyaya bir çiçek olarak gelmeyi hayal ettin mi hiç? Etmediysen de bundan sonra edeceksin muhtemelen. Bakalım bir çiçek olsan hangi çiçek olurmuşsun?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Çocukluğunun kitabı hangisiydi? 💙

2. Farklı bir ortamda yeni birisiyle tanıştın diyelim. O kişide en çok hangi özelliğin olması seni memnun eder?

3. Peki hangi ünlünün seni sosyal medyada takip etmesini isterdin?

4. En son ne zaman bir çiçek kokladın?

5. Peki ya hangisi senin kahramanın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu seslerden hangisini dinlemek daha güzel diye sorsak sana?

7. Hemen herkesin zayıf noktasıdır çiçek hediyesi. Pekii sen hangi renk çiçeğin sana hediye gelmesine daha çok sevinirsin?

8. Son olarak bir kitap yazıyor olsan, adı bunların arasından ne olurdu?

Papatya!

Papatya!

Dünyaya çiçek olarak gelsen papatya olurdun! Neşeli ve rengarenk bir kişiliksin. İnsanları eğlendirmek senden sorulur. İşte tam da bu yüzdendir, bir plan yaptıklarında ilk seni aramaları. 'Kambersiz düğün olmaz'daki Kamber sensin yani. Sayısız arkadaşın/arkadaş grubun var ayrıca ve hepsinin muhabbetini ayrı ayrı seviyorsun. Kararsız bir insan olduğunu da söylemek gerek. Çok boyutlusun ya, ondandır belki bu da!

Gül!

Gül!
trthaberstatic.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com

Dünyaya çiçek olarak gelsen gül olurdun! Evet zarifsin, elegantsın, klassın ve dahi klasiksin. Bunun yanında oldukça baskın olduğunu da söylemek lazım.. Alfasın, doğal lidersin ve tam bir lokomotifsin. Her şeyi kontrol etme gibi bir özelliğin var. Ancak bu olumsuz özelliğini zarafetinle birleştirebildiğin için, asla itici durmuyor. Yani senin emrin 'Şunu yap'tan ziyade, 'Eğer şunu yapabilirsen, çok mutlu olurum.' Farkın bu, tarzın da. Tarzsın yani :)

Orkide!

Orkide!

Dünyaya çiçek olarak gelsen orkide olurdun! Evet senin olayın entelektüel olman. Derin bir tarafın var yani. Bilgiye değer veriyorsun, öğrenmeye de açıksın, öğretmeye de. Aydın bir tarafın var yani. Ayrıca basitlik hiç sana göre değil; her şeyinde bir mana, gizli bir sır ve keşfedebilene müthiş ayrıntılar vardır. Ama dedik ya keşfedebilene. Zaten bunu keşfedebileni yanında bulunduruyorsun. Kaba, barzo ve incelikten nasibini almamış odundan yontma kütükler hiç sana göre değil yani!

Zambak

Zambak

Dünyaya çiçek olarak gelsen zambak olurdun! Evet seni anlatanı, çiçekler arasında en gizemlisi, aynı zamanda en safı olan Zambak. Sen fani ellerde bekayı değil, baki ellerde fenayı arayanlardansın. Çiçeklerin elifisin, elifin de nefesi. Doğallığın bir nevi simgesisin. Öyle gül gibi dikenin falan da yok. Ama seni savunmasız sanmak, sadece aptalların yapacağı iştir. Evet safsın ama aynı zamanda çok da güçlüsün. Zambağın şövalyelerin amblemi olması, boşuna değil yani ;)

Lale!

Lale!

Dünyaya çiçek olarak gelsen lale olurdun! İnsanlar sana tapıyor, hatta senin isminde bir devir bile var. Peki ama bunun sebebi nedir? Anlatalım. Evet, rengarenk bir kişiliksin. Evet, seni elde tutmak zordur, sabır ister. Ve evet, oldukça eğlenceli ve şıksın. Ama seni sen yapan o şen şakrak gülümsemelerin içinde saklı kalmış gizli hüzün ve görebileni tarumar eden derin melankoli. Böyle insanın seni bağrına basası gelir de, yapamaz; çünkü çabuk solarsın!

Karanfil!

Karanfil!

Dünyaya çiçek olarak gelsen karanfil olurdun! Sana anaç/babacan demek çok yerinde olacak; çünkü insanları kayıtsız, şartsız sevebilme gibi bir özelliğe sahipsin. Sevgilerin çıkarsız, verdiğin öğütlerse tutulası olanındandır. Sağduyulusun, tecrübenin vücut bulmuş halisin. Zor zamanlarda sevdiğinin/dostunun yanında belirirsin. Güven saçıyorsun etrafa kısaca. Kokunsa burna geldiğinde, ferahlatmazsa olmaz!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1004
552
230
129
40
39
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın