Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Güzel Kadınlarının Yaşadığı Hangi Ülkenin Kadını Olmalıydın?

etiket Dünyanın En Güzel Kadınlarının Yaşadığı Hangi Ülkenin Kadını Olmalıydın?

Şeboş
02.01.2017 - 17:38

Kadın başlı başına bir sanattır. Bakışından tutun da nefes almasına, adım atmasına kadar her şeyinden etkilenebileceğiniz bir sanat eseri. Türk kadını kıvrak zekası, kadınsı hatlarıyla gönlümüzün sultanı zaten, onlar ayrı ama bakalım dünya üzerindeki hangi egzotik ülkenin kadınısın sen acaba?

1. Evet başlayalım hemen. Sence hep yaz mı olsun, yani böyle cıbıl cıbıl mı gezmek istersin ?

2. Peki gezmeyi seviyorsundur eminim, nasıl bir dünya turu hayal ediyorsun ?

3. Sporun hangi dalıyla ilgilenirsin?

4. Dans görselini seç bakalım!

5. Kimisi sulu kimisi kuru ben de seçemiyorum inanın, hangi meyve /sebze görseli ağzını sulandırdı ?

6. Eğlenceye düşkün müsün, eğlence seviyeni söyler misin?

7. Sadece görselinden etkilenerek, hangi uniformalı kadın olmak isterdin?

8. Ve son olarak soruyoruz, verebileceğin en çılgın pozu görelim!

Arjantin!

Arjantin!

Arjantin kadını; her zaman bilinçli ve nerede nasıl adım atacağını bilen bir kadındır, tıpkı senin gibi;) Güzelliklerini bilinçli kullanır, korurlar. Genç kızlar cilt ve saç bakımı konusuna çok dikkat ederler. Makyaja bayılırlar.  Çok ateşli ve cesur görünürler.  Arjantin kızlarının genelde çekici olmasının nedeni budur. Esmer tenli, uzun boylu olan bu güzellikler kadınlığını olduğu gibi yaşarlar.

Hindistan!

Hindistan!

Hindistan her yaştan çok zarif ve egzotik kadınlar ile dolu gariban bir ülke gibi dursa bile kültür cenneti bir ülkedir. Esmer cilt dediğiniz hani öyle solaryum esmeri değil işte onun doğalını burada bulabilirsiniz. Hint kadını onca yasağa engele rağmen kadınlığını çok güzel sergiler aslında, anlayana çok kadınsı bir yaklaşım olan bu egzotik kültürün kadınısın sen. Hint kızlarını harika ve güzel kılan başka bir şey de onların güçlü kişilikleri ve hatıralarını yaşattıkları siyah-parlak saçlarıdır.

Venezuela!

Venezuela!

Dünyanın en güzel kadınları orada bence. Bir Venezuela kadınına baktığın zaman zarafeti, dik duruşu, emin bakışları ve asaletine aşık olursun önce sana bakanlar da bunu görüyordur eminim;) Sıcak ve çarpıcı  Venezuela kadınının yarışmalarda da güzelliği ve ayrıcalığı ispatlamış aslında. Kızlar gerçekten karşı cinsi deli edecek kadar güzeller, evrenin tüm ödülleri senindir;)

Brezilya!

Brezilya!

Brezilya güzeller diyarı olarak bilinir. Brezilyalı kadınlar sportif görünürken seksiliklerinden de ödün vermezler. Sporla da ilgilenirler, çekici vücutlarıyla ünlüdürler. Özellikle futbol maçlarından keyif alan ve bir erkek gibi takip eden Brezilya kadını genelde buğday tenlidir ama  ülkede altın gibi sarı siyah inci kadar kavruk tenli kadınlara da rastlarsınız. Onları sadece karnavallarda göreceğinizi sanmayın;)

İtalya!

İtalya!

İtalyan kadınlarının önce soğuk gibi görünen güzellikleri, sohbetle beraber kendini gösterir. Dış görüntülerine çok önem verirler, marka ve moda düşkünüdürler ve kıyafetleri onların her şeyidir. Çok zarif taşır ve sunarlar. Bu zeytin derili Akdeniz kadınını karşına oturt ve sabah kadar izleyip dinle, bence doyamazsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
431
199
145
82
35
28
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ulan merak sorulara bakayım dedim. #5 meyveymiş amk. Tanısam ağzım sulanacak da, hiçbirini tanımıyorum. Yok mu, portakal, mandalin erik merik ya?

Ahmet Durmaz

Valla yanılmıyorsam 2. resimdeki de meyve bile değil;enginar.

sarımini

Türk kadını olmaktan gurur duyuyorum

Celia

İtalya! Olmalıydın diyor ama olmayınca da olmuyor işte. :)