Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Yatırım Şirketinden Dev Hamle! Tiger Global Kripto Para Sektörüne Girecek

etiket Dünyaca Ünlü Yatırım Şirketinden Dev Hamle! Tiger Global Kripto Para Sektörüne Girecek

Ali Aydemir
07.02.2022 - 15:00

2001 yılında kurulan ve hem kamu hem de özel şirketlere odaklanan küresel internet, yazılım, tüketici ve finansal teknoloji endüstrileri konularında yatırım yapan dev firma Tiger Global, kripto para sektörüne de adım atıyor! İşte bu heyecan verici haberin detayları...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son haberlere göre başladı bile!

Son haberlere göre başladı bile!

Dünyanın en büyük ve en eski hedge fon şirketlerinden biri olan Tiger Global, kriptonun verimsiz pazarlarında alfa arayışında giderek artan sayıda üst düzey varlık yöneticisine katılıyor. Kaynaklar, firmanın son aylarda kripto ticaretine başladığını belirtiyor. Uzun zamandır özel blok zinciri girişimlerine kazanan bahisler yapmakla tanınan Tiger Global, son verilere göre ilk kez aktif olarak kripto para ticareti yapmaya başladı bile.

Şirket ortağı John Curtius önemli açıklamalarda bulundu!

Şirket ortağı John Curtius önemli açıklamalarda bulundu!

Tiger Global'in ortağı John Curtius yaptığı açıklamada, 'Özellikle trilyon dolarlık pazarın geçen yıl büyüme hızı göz önüne alındığında, blok zincirlerinde depolanan verilerde üstel bir artış görmeyi bekliyoruz.' dedi ve ekledi: 'Grafik, merkezi olmayan ağın en önemli sütunlarından biridir.”

Haber Twitter kullanıcıları arasında yayılırken kimileri geç kalınmış bir karar olarak yorumladı.

Pazardaki rakiplerinden geri kalmadı!

Tiger’ın kurucusu Chase Coleman tarafından yönetilen amiral gemisi fonu aracılığıyla dijital varlıklarla mı uğraştığı yoksa firmanın doğrudan kripto ticareti yapmak için araçlar kurmayı düşünüp düşünmediği henüz netleşmedi. Amiral gemisi fonu, hisse senetleri üzerinde temel, uzun ve kısa vadeli yatırımlar yapmaya odaklanıyor. Bu gelişme Tiger Global'i piyasalarda pazardaki rakipleriyle, ilk kripto fonu için yüz milyonlarca dolar toplamaya hazır olduğunu bildiren Brevan Howard şirketi de dahil olmak üzere eş bir konuma getirecek.

Şirket DeFi projelerine de yatırım yaptı.

Daha önceden birçok kripto girişimini desteklediği bilinen şirket, Bitcoin ve Ethereum gibi en popüler kripto para birimlerini takip etmeye ek olarak, Web3 projesi araştırmaları derinlemesine yürütülürken Filecoin de dahil olmak üzere merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerine de yatırım yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kripto girişimleri zaten destekleniyordu.

Kripto girişimleri zaten destekleniyordu.

Tiger Global, Blockdaemon, BlockFi, FTX, Livepeer, Moonpay ve TRM Labs dahil olmak üzere birçok kripto girişimini desteklemişti.

Bakalım şirket ilerleyen süreçte kripto para endüstrisinde nasıl bir yol izleyecek, yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın