Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Markaların 2023 Koleksiyonlarından En Güzel Parçalar

etiket Dünyaca Ünlü Markaların 2023 Koleksiyonlarından En Güzel Parçalar

Nurseda Gerek
28.09.2022 - 13:37

Modanın nabzını tutan dünyaca ünlü markalar 2023 sezonunun en moda parçalarını meraklıları ile buluşturdu. Dekolteli parçalardan düşük bel çılgınlığına, transparan elbiselerden crop büstiyer modellerine kadar yeni sezonun en hit parçalarına aşık olacağınıza emin olabilirsiniz. Gelin, 2023 sezonunun en trend ürünlerini birlikte inceleyelim! 

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.' 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

Kaynak: https://twitter.com/DvilCouture
İçeriğin Devamı Aşağıda

Versace ilkbahar 2023

Versace ilkbahar 2023

Dekolteli, keskin ve çekici... Versace 2023 yılına dair en moda parçaları, geçtiğimiz günlerde gösterişli bir defile meraklılarına buluşturdu. Defilede dikkat çeken detaylar genellikle keskin ve dekolteliydi. Dantelin siyah ile buluştuğu elbiseler, asimetrik dekolteler ve 2000'ler stili güneş gözlükler önümüzdeki senenin en moda parçalarında başrol oynuyor.

Versace İlkbahar 2023

Versace İlkbahar 2023

Donatella Versace imzalı bu kombin İlkbahar 2023 sezonun en beğenilen görünümlerinden biri oldu. Beğenenler buraya tıklayarak benzer bir büstiyer modeline ulaşabilir. İncelemek isteyenler için markanın benzer güneş gözlükleri burada.

Michael Kors İlkbahar 2023

Michael Kors İlkbahar 2023

Tasarımcı Michael Kors, moda haftası kapsamında benzersiz bir koleksiyona imza attı. İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunu tanıtan Kors: 'Bir tatil beldesine gidebilir veya şehirde işe yarayabilir. Öte yandan, siyah, yine şehirden bir tatil köyüne gidebilecek çok doğrusal, grafik bir şekilde yapıldı' dedi. Tatil parçalarını şehir kıyafetleri ile harmanlayan koleksiyonda, oversize blazer ceketler öne plana çıktı.

Michael Kors İlkbahar 2023

Michael Kors İlkbahar 2023

Tatil parçalarının şehir kıyafetleriyle buluştuğu bu görünümü beğendiyseniz, benzer ürünlerin bulunduğu koleksiyonu buradan inceleyebilirsiniz.

Yigal Azrouël İlkbahar 2023

Yigal Azrouël İlkbahar 2023

Tasarımcı Yigal Azrouël, İlkbahar 2023 koleksiyonunu tanıttı! Deri detayların öne çıktığı koleksiyonda birbirinden iddialı pek çok parça göze çarparken, Yigal Azrouël'in ilham aldığı şehir hayatı dikkat çekti. Sanatın ve şehrin buluştuğu İlkbahar 2023 koleksiyonunda, keskin ve etkileyici tasarım detayları stil yolculuğuna adeta bambaşka bir boyut kazandırıyordu. 

Yigal Azrouël imzalı parlak bu ceketi beğenenler için benzer bir ürünün linkini buraya bıraktık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Christian Cowan İlkbahar 2023

Christian Cowan İlkbahar 2023

Moda haftasına damga vuran tasarımlar arasında yine, yeni ve yeniden Christian Cowan parçaları yer aldı! Yetenekli tasarımcı Christian Cowan, İlkbahar 2023 koleksiyonunu gösterişli bir defile ile görücüye çıkardı. Christian Cowan rüzgarı esen defilede, geceden gündüze birbirinden ihtişamlı ve çekici parçalar dikkat çekiyordu.

Christian Cowan İlkbahar 2023

Christian Cowan İlkbahar 2023

Christian Cowan imzalı İlkbahar 2023 koleksiyonunu beğendiyseniz, buraya tıklayarak muadil transparan elbise modellerini inceleyebilirsiniz.

Jonathan Simkhai İlkbahar 2023

Jonathan Simkhai İlkbahar 2023

Tasarımcı Jonathan Simkhai önümüzdeki senenin trendlerini belirleyen ikonik tasarımlarla İlkbahar 2023 koleksiyonunu tanıttı. Parlak ve feminen tasarımların öne çıktığı koleksiyonda elbise modelleri öne çıkarken, taşlı paçaların başrolde olduğu pek çok detay dikkat çekti. 

Jonathan Simkhai tasarımı bu elbise modelini beğendiyseniz, benzer bir modeli sizler için buraya bıraktık.

Nili Lotan İlkbahar 2023

Nili Lotan İlkbahar 2023

Bitmek bilmeyen leopar trendi 2023 trendlerinde de başrolde. Nili Lotan İlkbahar 2023 koleksiyonunda öne çıkan derin sırt dekolteli leoparlı bu elbise, özellikle desen aşıklarını memnun edecek cinsten. Vahşi, feminen ve dekolteli parçalar önümüzdeki sene sık sık moda olacak gibi, bizden söylemesi! 

Benzer bir elbise modelini sizler için buraya bıraktık!

Et Ochs İlkbahar 2023

Et Ochs İlkbahar 2023

Et Ochs İlkbahar 2023 koleksiyonunda dikkat çeken her parça fazlasıyla dekolteli ve fazlasıyla düşük beldi. Özellikle elbise modellerinde öne çıkan düşük bel çılgınlığı, 2000 yıllarının gözde trendlerini günümüzün modası ile harmanlıyordu diyebiliriz. Detaylı, dekolteli ve fazlasıyla iddialı bir koleksiyona imza atan Et Ochs, adeta 2023 yılının en iddialı görünümlerine imza attı. 

Benzer bir elbise modeli için buraya tıklamanız yeterli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Frederick Anderson İlkbahar 2023

Frederick Anderson İlkbahar 2023

Uzun elbise modelleri, canlı desenler ve hareketli parçalar... Frederick Anderson İlkbahar 2023 koleksiyonu, tanıtılan tüm koleksiyonların dışında ve fazlasıyla hareketliydi! 2023 yılında yüksek moda anlayışınıza yön vermeyi düşünüyorsanız, hareketli parçaların başrolde olduğu kombinler oluşturabilirsiniz. 

Sizin 2023 koleksiyonları arasında yer alan en beğendiğiniz görünüm hangisi oldu? Yorumlarda buluşalım... 

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın