Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Ölümcül Motor Çeteleri

Dünyanın En Ölümcül Motor Çeteleri

Hakan Çokyaşa
18.05.2015 - 12:35 Son Güncelleme: 18.05.2015 - 19:18

10. The Sons of Silence

10. The Sons of Silence

Üye sayısı 500 kişi civarında olan Amerika kökenli çetenin Almanya'da da üyeleri bulunuyor. Üye sayısı diğer çetelere göre az olduğudan bu konudaki eksikliği telafi etmek için silaha sarılmış haldeler. Üzerilerindeki suçlamalar uyuşturucu trafiği sağlama, silahlı saldırılar ve kara para aklama.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Abutres Moto Clube

9. Abutres Moto Clube

Brezilya'da kurulan çete Arjantin'e kadar yayılmıştır. Uyuşturucu dağıtımı, haraç, gasp, para sızdırma, fuhuş yaptırma konularında sabıkalılar. Brezilya'da polisle girdikleri birçok çatışma var.

8. The Rebels

8. The Rebels

Avustralya'da kurulan ve 2000'den fazla üyesi bulunan çete Yeni Zelanda'ya doğru yayılmaya çalışsa da polis tarafından engellenmiştir. Uyuşturucu kaçakçılığı, hırsızlık, cinayet işledikleri suçlar arasındadır.

7. Solo Angeles

7. Solo Angeles

Silah kaçakçılığı, fuhuş yaptırma, cinayet gibi suçlarıyla öne çıkan Meksikalı çete, ihtiyaç sahibi çocuklara oyuncak dağıttıkları organizasyonla kafaları karıştırıyor. Çete üyeleri kendilerini modern zamanların Robin Hood'u olarak görüyor.

6. Vagos

6. Vagos

Meksika - Amerika sınırında etkili olan çete her iki ülkede de yüzlerce üyeye sahip. Kendilerini anarşist olarak tanımlayan çete üyelerinin en büyük gelir kaynağı, iki ülke arasında yaptıkları meth ticareti.

5. Pagans

5. Pagans

Amerika'nın doğusunda etkili olan çete, kundaklamadan bombalamaya, hırsızlıktan cinayete sıradışı şiddet olaylarıyla tanınıyor. Araba hırsızlığı, silah ticareti gibi işleri, üstlerinde baskı kurdukları küçük sokak çetelerine yaptırıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Outlaws

4. Outlaws

Amerika kökenli bu çete için adam kaçırma, şantaj ve cinayet gibi suçlar sıradan. Dünya genelinde rekabet halinde oldukları Hells Angels'la kanlı çatışmaları onları listede üstlere taşıyor.

3. Bandidos

3. Bandidos

Teksas temelli çetenin Türkiye dahil 20'den fazla ülkede 2500'den fazla üyesi bulunuyor. Amerika'daki üyelerinin yoğunlaştıkları suçlar arasında kokain, meth ve esrar dağıtımı  yer alıyor.

Son olarak Teksas'ta karşılaştıkları Cossacks adlı çeteyle girdikleri kanlı çatışmadan 9 ölü 18 yaralı çıktı.

2. Mongols

2. Mongols
thenypost.files.wordpress.com

Amerika'da şiddet suçlarıyla ünlenmiş sokak çetesinin motosiklet çetesine dönüşmesiyle ortaya çıkmışlardır. Şu anda Avrupa, Avustralya, İsrail ve Meksika'da faaliyet gösteriyorlar. Şiddet dolu bir geçmişleri var ve dünya genelinde kan davalı oldukları Hells Angels'la iktidar savaşı halindeler.

1. Hells Angels

1. Hells Angels

6 kıtada 50'den fazla ülkede aktif olan Amerika kökenli çete. Diğer motosiklet çeteleri ancak ittifak yaparak onların karşısına çıkabiliyor. Polis ve gardiyanlara özel bir düşmanlık besliyorlar. Hırsızlık, gasp, uyuşturucu ticareti, kaçakçılık ve fuhuşa aracılık gelir kaynaklarını oluşturuyor. Cinayete bulaşmış birçok üyesi var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
22
16
12
7
7
4