Görüş Bildir
Haberler
Dünya Kupası'na Gidemeyen En Sağlam 11

Dünya Kupası'na Gidemeyen En Sağlam 11

Lassa
19.06.2014 - 23:02 Son Güncelleme: 24.06.2014 - 15:47

1. Peter Cech

1. Peter Cech

Dünyanın en iyi kalecilerinden olan Peter Cech, Dünya Kupası Elemeleri B Grubu’nda takımı Çek Cumhuriyeti’yle 3. olarak ve Brezilya’ya gidemedi. 

Yeşil sahaların en ilginç imajlı yıldızlarından olan ve ‘kırılgan’ yapısıyla bilinen Petr Cech, dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olmasına rağmen Çek Cumhuriyeti B grubunda elenince Brezilya’ya gidemedi.

2. Branislav İvanovic

2. Branislav İvanovic

Sırbistan Milli Takımı’nın kaptanı ve Chelsea'nin başarılı oyuncusu İvanovic, Dünya Kupası Elemeleri A Grubu’nda Hırvatistan’ın gerisinde kalarak 3. oldu ve Dünya Kupası’na gidemeyen bir diğer yıldız oldu. 

Chelsea’deki bahtsız yıldızlar ekibinin başını çeken kaptan İvanovic, Sırbistan’ın elemelerde grupta 3. Olması sebebiyle turnuvaya, diğer milyonlarca futbolsever gibi evindeki oyun konsolundan teşrif edecek.

3. Neven Subotic

3. Neven Subotic

Sırp stoper Neven Subotic, takım arkadaşı İvanovic’le aynı kaderi paylaştı ve Dünya Kupası’na veda etti.

Başarılı Sırp stoperlerinin kaderinde olduğu bilinen Dünya Kupası’na katılamama durumu, Subotic için de geçerli oldu ve bahtsız Chelsea’liler ekibinde o da yerini aldı.

4. Daniel Agger

4. Daniel Agger

Danimarka’nın tüm gruplar arasında en kötü 2. Olmasıyla turnuvadan elenmesiyle, Liverpool'un başarılı stoperi Agger de kupayı evinde izleyecek. 

Ülkesinin yetiştirdiği en başarılı futbolculardan biri olan Agger’i, bu yeteneğini keşke ülkesinin iddialı olduğu diğer spor dallarında mı değerlendirseydi diye düşüneceği bir yaz bekliyor. Neyseki kendisini Liverpool’da izlemeye devam edeceğiz.

5. David Alaba

5. David Alaba

C Grubu’nda mücadele eden Avusturya, İsveç’in gerisinde kalarak Dünya Kupası defterini kapattı. 

Kendisi de Nuri Şahin’le aynı kaderi paylaşan, Almanya milli takımında oynasaydı bu yaz Brezilya’da olacak yıldızlardan David Alaba, Avusturya’nın grupta 3. Olup elenmesiyle turnuvaya gidemedi.

6. Henrikh Mkhitaryan

6. Henrikh Mkhitaryan

Borussia Dortmund’ta çok başarılı bir yıl geçiren Ermeni yıldız Mkhitaryan da Dünya Kupası’nda sahne alma şansını kaybetti.

Bu sezon Borussia Dortmund’da müthiş bir sezon geçiren Mkhitaryan’ın en büyük talihsizliği; şimdiye kadar hiçbir Dünya Kupası elemelerini aşamayan Ermenistan A Milli Takımı’nın yıldızı olmaktı.

7. Marek Hamsik

7. Marek Hamsik

Slovakya grupta 3. Olunca Napoli’nin dünya yıldızı Marek Hamsik de Brezilya şansını yitirdi.

Napoli’de son sezonlarda gösterdiği üst düzey performansla göz önünde olan, adı gibi güzel saçlı Slovak oyuncu da, iddiasız bir milli takımın iddialı oyuncusu olması sebebiyle turnuvaya katılamadı.

8. Arda Turan

8. Arda Turan

A Milli Takım’ımızın en önemli oyuncusu konumunda olan son dönemlerde yıldızı iyice parlayan Atletico Madridli Arda Turan da Dünya Kupası'na gidemeyerek hem bizi hem de kendini fazlasıyla üzdü.

Kariyerinin tepe noktasında olan ve bu sezon takımı Atletico Madrid’deki performansıyla yıldızı tüm dünya önünde parlayan Arda Turan da kupanın bahtsız 11’inde. Onun da tek suçu turnuvalara çok zor katılıp, katıldığında da derece almadan dönmeyen enteresan A Milli Takımımızın mensubu olması.

9. Gareth Bale

9. Gareth Bale

Real Madrid’in rekortmen yıldızı Gareth Bale, ülkesi Galler ile Dünya Kupası'na gidemeyen yıldızlardan...

Dünya Kupası için satılan bütün bilet fiyatlarından daha pahalı bir transfer ücreti olan R. Madrid’in yıldızı Gareth Bale, takımı Galler’in başarısız performansı sonucu kupayı TV’de izlemek zorunda kalacak.

10. Robert Lewandovski

10. Robert Lewandovski

Borussia Dortmund'ta yıldız olan ve bu yıl Bayer Münih'te top koşturacak Lewandovski de Brezilya'da olmadığı için futbol severleri üzen yıldızlardan...

B. Dortmund’un son yıllardaki en önemli gol silahı olan ve kariyerinde zirve yapan Lewandovski de turnuva süresince futbol dışı hobileriyle ilgilenerek geçirecek.

11. Zlatan İbrahimovic

11. Zlatan İbrahimovic

Belki de dünyanın en iyi forveti konumunda yer alan nam-ı diğer 'İbra-Kadabra' ülkesi İsveç'in play-off'larda Portekiz'e elenmesiyle Dünya Kupası heyecanını bu sene de yaşayamayacak olanlardan...  

Gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncularından olan sihirbaz İbra-Kadabra, İsveç’in Play-Off maçlarında Portekiz’e kaybetmesi sebebiyle kariyerinin son Dünya Kupası ihtimalini ‘Burun Farkı’yla kaçırdı. Yine de gönüllerin gol kralı olacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Slaystuck

Bu Kadro Dünya Kupasını Rahat Kazanırdı

hasan

bale ve ibrahimoviçi izleyememek üzücü

Gülen Adam

Bunlar olaydı iyiydi hepsi bi takımda olsalar tadından yenmezdi :) ama o kadar yıldız bir arada barınamaz