Görüş Bildir
Haberler
TV
Dünya Güzellerim'in Beyin Mıncıklayan Sucuklu ve Pastırmalı Yeni Bölümü Yayınlandı

etiket Dünya Güzellerim'in Beyin Mıncıklayan Sucuklu ve Pastırmalı Yeni Bölümü Yayınlandı

Dünya Güzellerim programı her hafta olduğu gibi bu hafta da hız kesmeden devam ediyor. Bakalım ölüm grubumuz bu hafta yine neler yapmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu haftaki program, Bülent Ersoy'un Tac Mahal'de namaz kılmasıyla başladı. Diva, Tac Mahal'in atmosferinden ve hikayesinden oldukça etkilenmişti.

Bu sırada Burcu Esmersoy ve Banu Alkan, gezmeye gitmek için yollara düştü. Banu Alkan, şoföre hayatının çilesini çektirmek üzere NEREMİ NEREMİ şarkısını canlı olarak icra etti.

Bülent Ersoy ve Safiye Soyman, "Nasıl olsa business class gideriz şekerim" diye bindikleri trende halka karıştılar. Safiye Soyman, Hintli bir adamın Hintli olduğuna çok şaşırdı!

Bülent Ersoy, Türkiye'den küçük bir şarküteri dükkanı açacak kadar salam, sucuk, pastırma getirtti. Yemin ediyorum bir aile bir yılda o kadar sucuk ve pastırma tüketmiyordur.

Bu arada milyonların tek yürek olup kafasında dönen soruya da cevap bulundu: Bülent Ersoy o tırnaklarla gündelik işlerini nasıl hallediyor? İşte böyle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en havalı sucuğu da tabii ki yine Diva tarafından yenildi. Hatta yenilmedi, vücut tarafından ağız yolu ile vakumlandı.

Afrodit de olsan pastırma görünce bir Şükran, bir Hayriye kadar bizden oluyorsun işte... Banu Alkan'ın pastırmayı ayırıp ayırıp yerkenki mutluluğu, gerçekten daha önce yüzünde görmediğimiz bir mutluluğa işaret ediyordu.

Beş yıldızlı otel odasını kız yurduna çeviren ekip, Bülent Ersoy'un dahiyane fikriyle sucukları ütünün üstünde pişirdi.

Sucuk yağlarının kızgın ütüyle buluşmasından kaynaklanan duman sebebiyle de yangın detektörünü öttürdüler. Bülent Hanım, kızlara "Siz kaçın, ben hallederim!" dedi.

Daha sonra altın kızlar, bir Hint düğününe katıldılar. Afrodit, yediği pastırmaların verdiği güzellik sayesinde düğünde yağız bir Hint genciyle tanışıp flörtleşti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düğünden otobüsle dönmek zorunda kalan kızlar, durakta biraz bekledi. Bu sırada Safiye, Banu'ya "Senin 65 yaş bedava kartın var mı?" diye sordu. Afrodit şok!

Tek bir yüzüğüyle helikopter satın alabilen Diva, keçilerin, tavukların, balıkların olduğu bir halk otobüsünde seyahat etti. Ne yalan söyleyelim, en uyumlusu da neredeyse o çıktı!

Programı izleyenler de sosyal medyayı boş bırakmayıp goygoya katkıda bulundu:

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
795
133
115
34
32
31
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fioooona

Burcu esmersoy yerine nurellayı ya da kibariyeyi falan götürselermiş burcu ne öyle

carrie

Trans olmasindan falan degil ama bu Bulent Ersoyu kisilik olarak hic sevmiyorum.Cok kaba ve egosu tavan yapmis.Tamam anladik sesin var (ki ben begenmiyorum) ... Devamını Gör

elif

Kardeş sen beğenmiyor olabilirsin ama japonların laboratuvar çalışmalarında %100 kusursuz bulduğu 4.5 oktavlık opera sanatçıları ile eşdeğer bir sesten bahse... Devamını Gör

dedimyasana

kurgu olduğu çok belli ama izlerken güldürüyor :d