Görüş Bildir
Haberler
Düğün Salonları Açıldı Mı? Düğünler Yapılmaya Ne Zaman Başlanacak?

Düğün Salonları Açıldı Mı? Düğünler Yapılmaya Ne Zaman Başlanacak?

Türkiye’de 17 günlük tam kapanma sonrası kademli normalleşme hayata geçirildi. 17 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında uygulanacak yasaklarda birçok işletme tekrardan açıldı. İçişleri Bakanlığı, yayınladığı genelgeyle kademeli normalleşme kapsamında açık olacak işletmeleri de duyurdu. Evlenme hazırlığı yapan çiftlerin merakla bekledi konusu ise düğün salonlarının açık olup olmayacağı. Peki, düğünler yapılmaya başlandı mı? İşte İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre düğün salonlarının durumu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düğün Salonları Açıldı Mı?

Düğün Salonları Açıldı Mı?

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgede düğün salonları için şu ifadelere yer verdildi;

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve salgının seyrinde yaşanan gelişmeler göz önüne alınarak 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’ten 1 Haziran 2021 Salı günü saat 05.00’e kadar uygulanmasına karar verildi.

Kademeli normalleşme döneminde; hafta içerisinde yer alan günlerde (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) 21.00­-5.00 saatleri arasında, hafta sonları ise Cuma günleri saat 21.00’den başlayıp, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Kademeli normalleşme sürecinde evlendirme işlemlerinin gerçekleştirilmesine devam edilmekle birlikte halen uygulanmakta olan nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler ile nişan ve kına gibi etkinliklerin yapılmaması uygulaması, 1 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın