Görüş Bildir
Haberler
Dr. Karakaya'yı Öldüren Güvenlik Görevlisinin Babası: 'Çocuğumdan Çok Doktora Üzülüyorum'

etiket Dr. Karakaya'yı Öldüren Güvenlik Görevlisinin Babası: 'Çocuğumdan Çok Doktora Üzülüyorum'

Konya'da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'yı tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar eden güvenlik görevlisi Hacı Mehmet Akçay'ın babası Kasım Akçay, ''Böyle bir olay yaşandığına hala inanamıyorum. Böyle bir olayın yaşanmasını da asla istemezdim. Kendi çocuğumdan çok doktora üzülüyorum. 2 çocuğu var. Kelimelerle tarif edilemez bir durum'' dedi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 3 çocuk babası Hacı Mehmet Akçay, 6 Temmuz günü Konya Şehir Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanı 2 çocuk babası Dr. Ekrem Karakaya'yı, klinikte ruhsatlı tabancasıyla peş peşe ateş ederek öldürdü. Ardından aynı tabancayla intihar etti.

Akçay’ın saldırıyı, 7 Haziran günü kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde 8 Haziran günü anjiyo ameliyatı sonrası yaşamını yitiren annesi Kezban Akçay'ın (58) ölümünden sorumlu tuttuğu için gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Hacı Mehmet Akçay'ın, çalıştığı hastanede ortopedi servisi olmadığı için beli ağrıdığını ve Akşehir Devlet Hastanesi'ne ortopedi servisine gideceğini söyleyerek iş yerinden izin aldığı belirtildi.

"Bize doktoru suçlayıcı hiçbir şey söylemedi"

"Bize doktoru suçlayıcı hiçbir şey söylemedi"

Hacı Mehmet Akçay'ın babası Kasım Akçay, yaşanan olay nedeniyle üzüntülü olduğunu belirterek, ''Böyle bir olay yaşandığına hala inanamıyorum. Böyle bir olayın yaşanmasını da asla istemezdim. Kendi çocuğumdan çok doktora üzülüyorum. 2 çocuğu var. Kelimelerle tarif edilemez bir durum'' dedi.

Kasım Akçay, ''Annesinin ölümünden dolayı doktoru öldürdüğü söyleniyor. Annesinin ölümüyle ilgili doktoru suçlayıcı bize hiçbir şey söylemedi. Olayı çıkan haberlerden öğrendim'' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
29
29
17
9
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tom lee jones

kardiyolog bu amk,ne kadar zor yetisiyor,ulkeyi bu hale getiren tum imamlarin da kokune kibrit suyu sikilsin.

Iremarif

İmamlar ne alaka

Dilara Yıldırım

Olay çok çok üzücü . Olayda ölen diğer kişinin adının hiç bir yerde geçmemesi de çok üzücü. Herkes rahmetli doktor beyden bahsediyor. Ölen diğer çalışanın ai... Devamını Gör

Dilara Yıldırım

Eğer 2 ölümden biri sizden biri başkasından olsa. Her yerde diğer rahmetlinin ismini duysanız ve sizden vefat eden rahmetliden hiç bahsedilmese eminim üzülür... Devamını Gör

Kraldan çok kralcılik var ya. İşte bu acılı baba doktora üzüldüm diyor ama yakakalikta sınır tanımayan imam doktorun öldürülmesini reva görüyor.