Görüş Bildir
Haberler
Dönüşüm İçin Son Çağrı, Akrep Burcunda Son Kez Tutuluyoruz! Mayıs Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Dönüşüm İçin Son Çağrı, Akrep Burcunda Son Kez Tutuluyoruz! Mayıs Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
30.04.2023 - 17:54

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

İki tutulma arasından Güneş’i ve Ay’ı aralayıp merhaba diyorum sana, zira çok fena sıkıştık biliyorum :) Hem Retro devam ediyor, hem tutulma mevsimi geliyor derken kafalar yangın, enerjiler de biraz karışık, ama bu ayın ikinci yarısından itibaren rahatlayacağız, hepimizin isteği de bu zaten :)

Bu ayın ilk ve tabii ki en önemli gündemi, ayın hemen başında, 5 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşayacağımız Ay tutulması. Bu tutulmayla Akrep burcunda gerçekleşen tutulmalara 9 yıllığına veda ediyoruz, zira yetti :) Ancak tabii bu son tutulma eskiye dair, geçmişe dair, bırakılması gereken her türlü alışkanlığa dair gemileri de yaktırıyor her birimize, hem de epey ani, sürpriz, beklenmedik biçimde. Zira Uranüs bu tutulmaya yanaşmış durumda, sürprizleri, beklenmeyenleri de sevdiği için şaşırtarak sonlandırabilir hayatımızda birçok şeyi, affı da pek olmaz, zira o geleceğin gezegenidir, dönüşelim, değişelim, takılı kalmayalım ister. Malum Akrep de dönüşüm demek, yani her birimiz için dönüşümün son çanı çalıyor.

Yine bu ayın Yeni Ayı da Boğa burcunda, o da 19 Mayıs’ta yaşanacak. Derecesi itibariyle 2021 Kasım ayında başlayan Boğa – Akrep aksı tutulmalarının ilkini tetiklemekte, yani bir tutulma değil ama neredeyse bir tutulma kadar da yüksek yenileme enerjisi bu yeni ayın. 1,5 senedir hayatlarımızın hangi alanlarında ilerlemeye, yeni adımlar atmaya, dönüşmeye doğru gittiysek işte o alanları hareketlendiriyor bu Boğa Yeni Ayı, Boğa olunca da yeniliği sağlam, kalıcı ve sabit olsun istiyor.

Bu ayın bir diğer önemli gündemi de Jüpiter’den gelmekte, Koç burcunda devam eden yolculuğu bu ay bitiyor Jüpiter’in, 16 Mayıs itibariyle artık yolculuğuna Boğa burcunda devam edecek. Önümüzdeki 1 yıl boyunca haritalarımızın Boğa alanlarına bereket, bolluk, şans, fırsat dağıtacak. Ancak oralarda sorunlar varsa onları da büyütüp çözelim, değiştirelim diye gözümüze de sokabilir, yani Jüpiter bitti demeden bitmiyor :) Boğa Toprak grubunun Sabit’i ve toprakla, bereketle, sahip olduklarımızla, maddi kaynaklarımızla ilgili, bunun içinde aslında kendi değerlerimiz de var, kendimize ait geliştirip büyüteceğimiz yetenekler, çoğalmak, yani bereket enerjisini her alanda hissettirmeye geliyor Jüpiter bu seyirle, hem de kalıcı biçimde.

Evet gerisi de yorumlara kalsın… Önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu ay maddi konularda yepyeni başlangıçlar var Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Bu ayın başından itibaren en güçlü biçimde hissedeceğimiz enerji şüphesiz 5 Mayıs’ta Akrep burcunun 14 derecesinde yaşayacağımız Ay Tutulması sevgili Koç ve Yükselen Koç. Boğa – Akrep aksında Akrep’in ev sahipliğini yaptığı son tutulma bu, yani geçtiğimiz 1,5 senenin özellikle netlik, tamamlanma, sonuç isteyen temaları bu tutulmayla karşımıza çıkıyor. 8. Evinde gerçekleşen bu tutulmayla özellikle maddi konularda, dışarıdan elde ettiğin gelirlerde, miras, nafaka, kredi gibi temalarda kaynaklarını doğru değerlendirip değerlendirmediğini soruyor sana gökyüzü. Yine işin içinde para olunca bu iş, kariyer, çalışma koşullarını da değerlendirmeye sokmakta. Şayet evli bir yükselen Koç isen eşinin kariyeriyle veya ortak paralarınızla ilgili de sürüncemede kalacak pek bir konu kalmayacak. Bununla beraber 8. Ev demek kendi bilinçaltımız, korkularımız, derinlerimiz; psikolojimizi zorlayan, artık bizi gerçekten sıkıştıran, bırakmakta zorlandığımız her türden “bağımlılık” için de final zamanları.

7 Mayıs’ta Venüs İkizler seyrini tamamlayıp Yengeç seyrine başlıyor, yani senin 4. Evine giriş yapıyor sevgili Koç ve Yükselen Koç. Seni biraz daha ev, yuva, yaşam alanı, aile temalarına odaklıyor. Hali hazırda yöneticin Mars da 20 Mayıs’a kadar bu alanda, bu iki kişisel gezegenin bir araya gelişiyle Nisan ayından bu yana evin, yaşam alanın, özel hayatın odağında yaptığın mücadelelere Venüs’ün ödül dokunuşları geliyor, belki evini yenileyebilir, belki aileni ilgilendiren ve çaba sarf ettiğin bir konu güzellikle sonuçlanabilir, adeta mücadelelerin meyvesini aldığın tatlı bir süreç başlayabilir bu Venüs geçişiyle.

Merkür retrosunu da yaptığı Boğa seyrine bu ay da devam etmekte, 16 Mayıs’a kadar yine 2. Evini yani para, maddi kaynaklar, kariyer temalarını biraz karıştırmaya devam ediyor ama ayın ikinci yarısında bu kez, geçtiğin bu süreçte doğru düşünüp planladığın her türlü maddi konu veya kariyer konusuyla ilgili çalışmalarına da hız kazandıracak, sürüncemede kalmış, belirsizliğiyle seni yormuş konular çözüm sürecine de girecek ayın ikinci yarısında, ancak birazcık daha sabır tabii :) Hızlı adımlara, düşünmeden alınan kararlara dikkat etmeye devam :)

Şimdi gelelim güzel habere, seni yaklaşık 1,5 senedir Boğa – Akrep aksındaki tutulmalarıyla özellikle maddi alanda, kariyer alanında epey zorlayan, sıkıştıran temalara ödül niyetinde bir seyahat başlıyor artık. Şanslı Jüpiter artık Koç seyrinden Boğa seyrine geçiyor 16 Mayıs itibariyle, üstelik burada yaklaşık 1 sene de kalacak. Bu aydan itibaren başlayan bu bereketli süreci özellikle gelirler anlamında çok güzel değerlendirebilirsin, birikimler yapabilir, ek gelirler elde edebilir, yatırımlar yapabilir, elini attığın her türlü konudan şanslı ve bereketli biçimde çıkabilirsin, gözün aydın :)

Hemen bu geçişin ardından 19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız, gördüğün üzere bu Mayıs sana para konularında, maddi alanda hem hesaplaşma hem de yenilik, güzellik getirecek. Yeni ay demek başlangıç demek, yenilik demek, adımlar demek, bir şeyleri yeşertmek demek. Bu yeni ay 28 derece Boğa burcunda, 2021 yılının Kasım ayında, Boğa – Akrep aksında başlayan ilk Ay tutulması da Boğa’nın 27 derecesinde idi, aynı noktada bir yeni ay var şimdi, yani 1,5 yıllık sürecin ardından şimdi sana bir yenilik, yeni bir kariyer, gerekiyorsa sonlanma ve ardından başlangıç vermekte.

Yönetici gezegenin Mars 20 Mayıs’ta Aslan burcuna geçiş yapıyor, 5. Evine giriş yaparak biraz aşk hayatını, flörtlerini hızlandırıyor açıkçası :) Hızlı başlayan aşklar, hazır bahar aylarındayken enerjinin yükselmesi fazlasıyla mümkün :) Öte yandan burası yaratıcılık, hobiler evi aynı zamanda, bir hobini hayata geçirmek, hatta onunla parlamak, kendini göstermek adına da çok güzel bu geçiş.

21 Mayıs’ta da yücelim yöneticin Güneş İkizler burcuna giriş yapıyor ve 3. Evini yani iletişim, eğitim, fikirler, kararlar alanını aydınlatıyor. Bu süreçte yepyeni kararlar alabilir, zihnini hareketlendirebilir, fikirlerini hayata geçirip dikkat çekebilirsin. Aynı zamanda var ise kardeşlerinle ilgili de önemli gelişmeler söz konusu bu süreçte. Hazır Mars da Aslan burcundayken, yaratıcılıkla ilgili bir alanda eğitime başlaman da sana olumlu dönüşler sağlayabilir bu Güneş İkizler seyrinde.

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, umarım Mayıs ayında baharın neşesini kucaklar, yaza da adım adım güzel bir enerjiyle geçersin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Hayatında net olmayan hiçbir şey kalmayacak Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Mayıs ayının girişiyle en yoğun etkiyi alacak burçlardan biri sensin sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, zira tam karşıt burcun Akrep’te Boğa – Akrep aksının Akrep bacağındaki son tutulması var 5 Mayıs’ta, artık 9 sene boyunca ilişkiler alanında tutulma olmayacak, yani ne yapıp edip bu ay ilişkilerinle ilgili konuları netleştirip gidiyor gökyüzü :) Özellikle 10 – 19 derece aralığında Boğa veya Akrep burcunda bir gezegenin varsa çok net bir sonuçlanma, netlik, final görünüyor sana. Son 1,5 senedir yaşadığın gelgitler, hala sürüncemede kalan ilişki konuları veya ortaklıklarla ilgili bazı durumlar var ise bu ay tutulması sana artık üzerinde düşünecek bir konu bırakmıyor, çünkü istediği gerçekten artık netlik. Var olan bir ilişkin için tamam – devam kararı, yeni bir ilişki için başlama veya tamamen gündemden çıkarma gibi, evliliğinde üstünü örttüğün konuları netleştirme gibi ilişkilerle ve senin dışındaki “diğerleriyle” ilgili konular artık net bu tutulmayla. 

7 Mayıs’ta yönetici gezegenin Venüs Yengeç seyrine başlıyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. Ay boyunca fikirler, kararlar, düşünceler, zihin alanından Venüs’ün huzur veren geçişine şahit olacaksın. Bize çok güzel haberler ve kararlarını duyurabileceğin gibi, yakın çevrenden de güzel haberler alman mümkün bu geçişle. Burası aynı zamanda imzaları da anlatır, belki bir sözleşme, bir imza sana çok güzel sonuçlar getirebilir ancak Merkür’ün retrosu bittikten sonra yani 16 Mayıs’tan sonra adım atman çok daha verimli tabi, zira hala retronun ev sahibisin :) 

Mayıs’ın 16’sına kadar Merkür retrosuna ev sahipliği yapmaya devam ettiğin için hala karar vermek, bir adım atmak çok verimli değil ancak 16’sından sonra, bu geçtiğimiz 3 hafta zihninde dönen ve detaylarına kadar düşündüğün her türlü konu, karar, fikir artık hız kazanıyor, hayata geçiyor, kafa karışıklıkları da sona eriyor sevgili Boğa.

Yine sana güzel bir haberim daha var, 16 Mayıs itibariyle Jüpiter artık senin burcunda seyahatte hem de yaklaşık 1 sene :) Evet bir “oh” dediğini duyar gibiyim, hak ettin de zaten, tutulmalar seni çok yordu biliyorum, Jüpiter gelip diyecek ki şimdi “haydi biraz şanstan konuşalım :)”. Atacağın adımlar, doğru zamanda doğru yerde olmalar, maddi kazanımlar, belki ilişkilerinde yaşadığın sorunlar varsa onların ödülleri ve hakedişleri başlıyor senin için, gerçekten gözün aydın :) Yalnız yükselenden geçen Jüpiter her şeyi büyüttüğü için seni de büyütebilir sonra demedi deme :)

19 Mayıs’ta bu ayın yeni ayına ev sahipliği yapıyorsun sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. 27 derece Boğa burcunda gerçekleşecek bu yeni ay, 2021 Kasım ayında Boğa – Akrep tutulmalarının ilkine ev sahipliği yaptığın dereceyle aynı, ne demek bu? 1,5 senelik bu süreç içerisinde artık bir şeyleri tamamladın, şimdi yeni bir şeye başlıyorsun bu yeni ayla. Ancak derecesi yine kritik derecelere yakın olduğu için bu başlangıç için biraz atılması gerekenleri de atman, bazı şeyleri hayatından çıkarman da gerek ki tertemiz bir başlangıç yap bu kez.

20 Mayıs’ta Mars Aslan seyrine başlıyor ve senin 4. Evini hareketlendiriyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, odağın ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler üzerine odaklanacak bir süre, belki evini değiştirmek, belki ailenle bazı konuları özellikle de üstü kapanmış konuları konuşmak ve sonuca erdirmek, belki biraz da mücadele etmek gerekecek gibi, ancak motivasyonun da zaten bu alanda epey yoğun. Bu ay zaten sürüncemede kalan hiçbir şey olmasın istiyorsun, o nedenle de düzenlenmesi gereken, netleşmesi gereken her konu, buna aile, ev, yuva da dahil, netleşiyor senin için.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler seyrine başlıyor, bu seyirle de 2. Evin olan para, maddi kaynaklar, kariyer, sahip olduklarınla ilgili önemli gelişmelere sahne olacak önümüzdeki 1 ay. Belki yeni bir imza atabilir, belki yepyeni bir maddi kaynak veya ek gelir elde edebilir ya da bunlar üzerine planlama yapabilirsin bu süreçte. 2. Ev senin doğal evin, buradan geçen Güneş’in de sana bu temalarda fayda sağlaması, bu alanı aydınlatması çok verimli.

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, umarım baharın enerjisini iyice hissettiğin, yaza da adım adım coşkuyla girdiğin, hayatında her şeyi netleştirdiğin bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

İş hayatında artık son nokta koyuluyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu ayın en önemli gündemi şüphesiz hemen ayın başında hissedeceğimiz 5 Mayıs Akrep Ay Tutulması sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, 1,5 senedir süren Boğa – Akrep tutulmalarının güney yönlü yani Akrep bacağındaki son tutulması bu, haliyle de geride bırakılmamış hiçbir şey bırakmamaya niyetli. Senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma ortamı, günlük rutinlerini temsil eden alanda gerçekleşiyor. Uzun süredir bu alanlarda devam eden her türlü kriz, değişmesi gerektiği halde dönüşememiş konular, netleşmeyi bekleyen durumlar için son çağrı bu tutulma. Belki var olan işin değişmesi, yepyeni bir kariyere yönelme, meslek hayatına bir yön vermek için bir şeyleri dönüştürme adına son adımları atabilirsin bu ay. Öte yandan burası sağlığımızı da temsil ettiği için üzerinde durmadığımız ama artık düzelmesi gereken sağlık konuları için de belirleyici olacak, yani hayatımızda değişmesi gereken her şeyi değiştirecek.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiş yapıyor, senin ikinci evine giriş yapan Venüs burayı sever çünkü rahat ettiği bir ev. Bu durumda da sana maddi konularda güzellikler, para kaynaklarında artış sağlayacak bir yol, kariyerinle ilgili güzel haberler getirebilir. Zaten tutulma senin 6. Evin olan iş, meslek alanında, Venüs de para evine girerek aslında sana yeni bir kariyer yolunun da işaretini vermekte. Zaten Mayıs’ın 20’sine kadar Mars da 2. Evinde, mücadele var evet ama emeğinin karşılığını da almaya başlıyorsun İkizler, sadece yönetici gezegenin Merkür’ün retrosunu bitireceği 16 Mayıs’tan sonra adımlar atman daha verimli, sonra her şey hızlı ilerleyecek zaten.

Bu ay tutulma kadar Jüpiter’in burç değiştirmesi de önemli bir gündemimiz, 16 Mayıs’tan itibaren Jüpiter 1 yıl boyunca kalacağı Boğa seyrine başlıyor olacak, burası senin 12. Evin ve Jüpiter de 12. Evin klasik yöneticisi olduğu için burada sana “görünmez bir el gibi” destek verecek 1 yıl boyunca. Şansın nereden geleceğini anlayamayacağın, öte yandan da sürekli olarak korunduğunu, desteklendiğini hissedeceğin bir süreç başlıyor senin için. Ruhsal olarak iyileşmek, bilinçaltını desteklemek, huzur ve şifa bulmak için çok güzel bir süreç bu, gözün aydın :)

19 Mayıs’ta Boğa burcunun 27 derecesinde yani yine 12. Evinde bir yeni ay var, Jüpiter de buraya adım atmışken bu alanda gerçekleşecek bir yeni ay için tam anlamıyla bir “ruhsal uyanış” tanımını kullanabiliriz senin için. Özellikle son 1,5 senedir, 2021 Kasım ayından bu yana süren, kafanı kurcalayan, seni huzursuz eden her türlü temada bir yenilik, işaret getirebilir sana bu yeni ay. Senden gizlenmiş bazı konuları veya farkında olmadığın bazı gerçekleri de öğrenebilir, bu vesileyle de yeni adımlara kendini hazırlayabilirsin. Şayet Akrep burcunda 22 – 29 derece aralığında bir gezegenin varsa bu sana yeni bir iş kapısı konusunda da destek verebilir zira karşıt evine de tesir eder.

20 Mayıs’ta Mars Aslan burcu seyrine başlıyor, bu da senin 3. Evin olan zihin, fikirler, kararlar, iletişim evine giriş yapması demek, yani hem çok konuşacak hem de çok düşüneceksin bu 1,5 ay boyunca. İletişim trafiğini çok artırabilir, yeni kararlar aldırabilir, seni yeni çevrelere sokabilir bu Mars Aslan geçişi. Özellikle iletişiminle ve kararlarınla çok dikkat de çektirir bu geçiş. Öte yandan burası kardeşlerimizi ve yakın çevremizi de temsil ediyor, buradan geçerken bu yakın çevreyle iletişimi biraz kızıştırabilir o nedenle de dikkatli olmakta fayda var :)

21 Mayıs’tan itibaren ise 1 ay boyunca senin dönemin başlıyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, zira Güneş artık İkizler seyrine başlıyor. Şayet bir Güneş İkizler olarak buradaysan sana şimdiden mutlu seneler dilerim, yeni yaşın güzellikler getirsin <3 Yükselen İkizler olarak ise şimdi parlama zamanı diyebiliriz işte, dikkat çekeceğin, göz dolduracağın, harekete geçeceğin çok canlı bir süreç başlıyor senin için. Yazın enerjisini ilk hissedecek burçsun, gerek ilişkiler gerekse kararlarınla seni kimse tutamıyor, e tutmasın zaten :)

Evet Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, umarım baharı sımsıkı kucaklarken, yaza da sıcacık bir başlangıç yaptığın muazzam bir ay olur senin için. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Aşk hayatında her şeyi netleştirmeye hazır ol Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Mayıs ayının en önemli gündemi şüphesiz hemen ayın başında 5 Mayıs’ta yaşayacağımız Akrep burcunda Ay Tutulması sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, enerjisini zaten hissetmeye başladığımız bu tutulmanın özelliği ise, 1,5 senedir süren Boğa – Akrep aksı tutulmalarının güney yönlü yani Akrep bacağındaki son tutulması olması, artık bırakmadığımız, netleştirmediğimiz, dönüştürmediğimiz bir şey kalmayacak demekte bize. Senin 5. Evin olan aşk, ilişkiler, flörtler, aynı zamanda hobiler ve yaratıcılık alanlarını temsil eden evde gerçekleşen bu tutulma, özellikle aşk hayatında artık bir ileri bir geri olmuş, sürüncemede kalmış konular adına pek af göstermiyor, diyor ki ya tamam diyelim ya da devam, ama arada kalmayalım. Özellikle de Akrep veya Boğa burcunun 10 – 19 derece aralığında bir gezegenin var ise tam anlamıyla netlik demek senin için bu tutulma. Öte yandan hobilerin, yaratıcı yönlerinle ilgili de atmadığın adımlar adına destekli, kendini ortaya koyman için seni ne engelliyorsa tam orayı dönüştür demekte. Ebeveyn bir Yükselen Yengeç isen çocuklarınla ilgili de netleştireceğin gündemlerin olacak bu tutulmada.

7 Mayıs’ta Venüs’ü burcunda ağırlamaya başlıyorsun sevgili Yengeç, e yorulmuştun da biraz, şimdi güzellikleri hak ettiğin dönem geliyor işte :) Tutulmanın aşk evinde gerçekleşmesinin üzerine bir de Venüs’e ev sahipliği yapıyor olman bu Mayıs ayında odağını iyiden iyiye aşk konularına taşıyor belli ki sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, daha fazla dikkat çekeceğin, sosyalleşeceğin, hızlı olacağın bir süreç başlıyor senin için. Yalnız yeni ilişkilere başlamak için yine de Merkür’ün Retro sürecinin biteceği 16 Mayıs’ı beklemen lehine olabilir, hala kafalar karışık biraz :) Var olan ilişkilerinle ilgili de ani kararlar vermek yerine suların biraz sakinleşmesini beklemek faydalı.

Yücelim yöneticin Jüpiter de bu aya damgasını vuracak bir diğer gündemin belirleyicisi, zira Koç seyrini tamamladı ve 16 Mayıs’tan itibaren Boğa seyrine başlıyor olacak, senin 11. Evine giriş yapacağı bu süreçte de yaklaşık 1 sene boyunca gelecek planlarına, projelerine, hayallerine destek olmaya geliyor Jüpiter. Burası aynı zamanda sosyal çevremizi de temsil ediyor, bu 1 senelik süreçte oldukça geniş ve sana çok fayda sağlayacak çevrelere giriş yapman mümkün. Jüpiter dokunduğu yeri büyütür, gelecek planlarınla ilgili adım atacağın her şeyi de büyütecek demek bu 1 sene içinde, o nedenle çok güzel bir süreç başlıyor senin için.

19 Mayıs’ta yine bu alanda yani Boğa burcunda bir yeni ay da yaşayacağız. 27 derecede gerçekleşecek bu yeni ay, Boğa – Akrep tutulmalarının başlangıcını yaptığımız 2021 Kasım ayındaki tutulmayla aynı yer ve derecede, demek ki 1,5 senedir sürdürdüğümüz serüven, çaba, gelecek planlarıyla ilgili adımlar, belki sürüncemedeki projeler için artık yeni bir adım süreci senin adına. Retronun bitişi, tutulmaların geçişi, Jüpiter’in bu alandaki seyri derken yeni adımlar için şahane bir süreç aslında, geleceğin için ilk adımlar geliyor diyelim mi?

20 Mayıs’ta Mars’ın Aslan seyri başlıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, burası senin 2. Evin, bu süreçte de odağın, motivasyonun, enerjin ağırlıklı olarak para, maddi konular, kaynakların, kariyerin gibi temalara kayıyor 10 Temmuz’a kadar. Bu süreç seni çok çalıştırabilir, ancak çalışmak için de fazlasıyla motivasyon verir. İlk geçişi sırasında biraz zorlayacak, 20 – 25 Mayıs arasında biraz sert enerjiler verse de sonrasında rahatlatacak seni, yeni kaynaklar bulma konusunda da fazlasıyla destekli.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler seyrine başlıyor, bu seyir senin 12. Evine yani “inziva” evine denk geliyor, Güneş buradayken daha çok içe döneriz, bu seyir sırasında da 1 ay boyunca aslında “bilinçaltında ne istediğine, seni asıl neyin motive ettiğine” odaklanabilirsin, iç dünyan aydınlanırken kendini de keşfedebilirsin. Buradan geçen Güneş biraz dış enerjiyi içeri döndürür, çünkü bizi bir sonraki sürece, yani Güneş’in 1. Evimize girişine hazırlar. O nedenle biraz sakin kalmayı da tercih edebilirsin. Bir de buradaki Güneş senden gizlenen gerçekleri çıkarabilir ortaya, belki kendinle ilgili olanları bile :)

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, umarım çok güzel başlangıçlar yaptığın, yaza canlı, motive ve dolu dolu girdiğin bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Kariyer yolculuğun yepyeni bir yola giriyor Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu ayın en önemli gündemi şüphesiz hemen ayın başında, 5 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşayacağımız Ay Tutulması, bu tutulma 1,5 senedir süren Boğa – Akrep aksındaki güney yönlü yani Akrep bacağındaki son tutulma, o nedenle de bize her şeyi bıraktırmaya, dönüştürmeye, eskiye, geçmişe dair her şeyi yenilemeye de niyetli. Tutulma senin 4. Evin olan ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler alanlarını temsil eden yerde uzunca süredir devam eden sürüncemedeki konuları netliğe kavuşturuyor. Özellikle de Akrep veya Boğa burcunda 10 – 19 derece aralığında gezegenlerin varsa çok daha belirgin bir etki yaratabilir hayatında, yalnız bu bugünün konusu da olmaz, zaten süregelen ve artık tamamlanma isteyen bir konuyu tekrar dönmemek üzere bitirir. Aileni ilgilendiren, belki ev, yaşam alanı temalarında dönüşüme seni götürmeye çalışan, taşınma, yer değiştirme, belki şehir değiştirme gibi temaları açığa çıkarabilecek bir işareti var bu tutulmanın. 

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç seyrine başlıyor, bu senin 12. Evin içerisinde gerçekleşecek, önümüzdeki yaklaşık 1 ay boyunca kendine, kendi sevdiğin şeylere, iç dünyana, aslında ruhsal huzuruna odaklı yaşatacak seni bu geçiş. Venüs senin düşünce, zihin, fikirler evin olan 3. Evin de yöneticisi, demek ki aklın, zihnin iç dünyana daha odaklı bu dönemde. Belki seni bir karar almaya yönlendirebilir, aynı zamanda buradan geçen Venüs yaratıcılığı da fazlasıyla artırır, şayet bir şeyler yazmak, çizmek, yaratmakla ilgili yeteneklerin varsa bunları değerlendirmek için oldukça güzel. Bir de buradan geçen Venüs diğerlerinden gizlenen ilişkileri de işaret eder, bunlar gizli başlayabilir veya sana gizliden ilgi duyanları öğrenebilirsin :)

Merkür 16 Mayıs’a kadar Retro hareketini sürdürmekte 10. Evinde, ancak 16 Mayıs’tan sonra hızlanıyor ve kariyer evine yeni kararlar, imzalar, sözleşmeler için hareket getiriyor, özellikle Retro sürecinde belki de kafanı karıştıran konular olmuşsa bunlar için de doğru/yanlış değerlendirmesini yapıp adım atmak için 16 Mayıs sonrasını değerlendirebilirsin.

Şimdi gelelim bu ayın diğer önemli gündemine, Jüpiter 16 Mayıs itibariyle Koç seyrini tamamlayıp Boğa evine yani kariyer evine giriş yapıyor ve önümüzdeki 1 senelik süreç boyunca bu alana şans, bereket, fırsat, genişleme, büyüme getiriyor, yani kariyer yolun epey hızlanıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, atmak istediğin adımlar için, kariyerini şekillendirmek için, doğru zamanda doğru yerde olmak için müthiş bir süreç senin için. Daha çok para kazanabileceğin bir kariyer yoluna geçebilirsin, buradaki Uranüs zaten seni kariyer değişimine doğru da götürmekte tutulmalarla beraber, belki de artık seni bireysel çalışabileceğin bir serüvene de taşıyabilir, aklında böyle bir yolculuk varsa Jüpiter işleri kolaylaştıracak senin adına.

19 Mayıs’ta yine bu alanda yani kariyer alanında, Boğa burcunda bir Yeni Ay da yaşayacağız. Bu Yeni Ay 27 derecede, Boğa – Akrep tutulmalarının başladığı 2021 Kasım ayında yaşadığımız ilk tutulma derecesini tetiklemekte, yani 1,5 senedir süregelen süreç içerisinde artık bir sayfayı kapatıp yenisini açman için sana ön ayak oluyor bu yeni ay, yenilik, başlangıç, adım getiren, bunun için de geçmişin şöyle bir tozunu alan, belki de ani dönüşümlere gebe bir sürecin de işaretçisi. Jüpiter de hali hazırda artık buralarda gezerken değişime seni şanslı bir yolla götürebilir.

20 Mayıs’ta Mars’ı burcunda ağırlamaya başlıyorsun sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu sana enerji, hareket, canlılık getirecek. Nisan ayı içerisinde 12. Evindeydi, haliyle de motivasyonun, enerjin biraz daha içe dönüktü, belki mücadelen de kendinleydi, ama artık değil, çünkü “ben buradayım” demen için Mars seni harekete geçiriyor. Hızlı kararlar, adımlar, kendini ortaya koyma gücü, parlamak için aradığın enerjiyi bulman bu Mars geçişiyle mümkün. Yalnızca ilk geçiş yaptığı 20 – 25 Mayıs arası bir miktar zorlu olabilir, öfkene ve ani tepkilere biraz dikkat etmeni öneririm, sonrasında zaten 10 Temmuz’a kadar “May the force be with you!” 😉 

21 Mayıs’ta yönetici gezegenin Güneş İkizler seyrine başlıyor, burası senin sosyal çevren, gelecek planların, projelerin, hayallerini temsil eden 11. Evin, Güneş bu alanı aydınlatarak seni hem sosyal çevrende fazlasıyla görünür yapacak hem de geleceğin için sağlam, güçlü, canlı adımlar atmana destek olacak. Hayata geçirmek istediğin projeler için destekli, hatta bu projelerle çevrenden çok destek görmen de mümkün.

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, umarım baharın güzel enerjisini hissettiğin, yaza da hevesli adımlar attığın bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Zihninde döndürdüğün kararlar için hareket vakti Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Bu ayın en önemli gündemi şüphesiz Akrep burcunun 14 derecesinde 5 Mayıs’ta yaşayacağımız Ay tutulması sevgili Başak ve Yükselen Başak. Bu tutulma Boğa – Akrep aksında güney yönlü yani Akrep bacağında gerçekleşecek son tutulma olduğu için bizi çok net bir karara, dönüşüme götürmeye fazlasıyla niyetli. Senin 3. Evin olan fikirler, kararlar, düşünceler, zihin alanını tetikliyor bu tutulma, uzunca bir süredir almayı düşündüğün bir karar, belki atmayı düşündüğün bir imza, hatta bir adım için tetikleyici. Zihin alanında gerçekleştiği için biraz aklını yorabilir, seni çok düşünmeye itebilir, özellikle de geçmişle ilgili konularda zorlayıcı olabilir ancak istediği buralarda hesapları kapatman, kararlarını alırken geleceğine odaklanman. Öte yandan şayet varsa kardeşlerinle veya çok yakın çevrenle ilgili de geçmişten kalan bir konuyu çözmeniz için destek vermekte. Tutulma Uranüs etkili, Uranüs de senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma ortamı temalarını içeren evin modern yöneticisi, bu karar işinle, kariyerinle, mesleğinle ilgili de bir karara itebilir seni.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna giriş yaparak senin sosyal çevren, gelecek planların, projelerini temsil eden alanı hareketlendiriyor, geleceğine dair şanslı adımlar atman, güzel haberler alman, beklemediğin destekleri görmen de mümkün bu geçişte. Venüs 2. Evin olan para evini yönettiği için bu sana kariyer konusunda da destek sağlayacak projelere dahil olmanı da sağlayabilir. Öte yandan sosyal çevre evinden geçen Venüs, bir arkadaşlığı aşka da dönüştürebilir :) 

Yönetici gezegenin Merkür halihazırda eğitim, uzaklar, seyahatler, yabancılar, hukuki konuları temsil eden 9. Evinde retroda, 16 Mayıs’a kadar hala bu alanlar biraz pürüzlü ancak 16 Mayıs’tan sonra hareket getirebilir, belki aksayan seyahatlerin varsa planlayabilirsin, aynı zamanda eğitimlerle ilgili hızlı kararlar alabilirsin, şayet yayıncılıkla ilgili bir kariyerin varsa bir şeyler yazmak, yayınlamak, çevrene duyurmak adına 16 Mayıs sonrası ideal.

Yine bu alana 16 Mayıs’ta Jüpiter geliyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, 9. Evinde seyre başlayıp burayı 1 sene boyunca hareketlendirecek. Burası Jüpiter’in olağan yöneticisi olduğu ev olduğu için de keyfi çok yerinde, bu sana yurtdışı bağlantılı kapıları açabilir önümüzdeki 1 sene içerisinde, daha fazla seyahat getirebilir, eğitim konusunda çok güzel şanslar getirebilir, akademik kariyeri çok destekler. Aynı zamanda daha iyimser, pozitif ve ruhsal olarak sana çok iyi gelecek bir sürece de adım atıyorsun yavaş yavaş, buradaki Jüpiter sana bol bol şans ve bereket getirecek 1 yıl boyunca.

Yine bu alanda 19 Mayıs’ta bir Boğa Yeni Ayı yaşayacağız, bu yeni ay 27 derecede, Boğa – Akrep tutulmalarının başladığı 2021 Kasım ayında, Boğa’nın ev sahipliği yaptığı ilk tutulma derecesiyle aynı, demek oluyor ki 1,5 senedir üzerinde uğraştığın eğitim, yurtdışı, akademik konular, hukuki konular, yayıncılık gibi temalarda artık bir başlangıç, yenilik getiriyor sana bu yeni ay. Yeni bir eğitim sana yepyeni bir yol açabilir, daha sonra kariyere dönüşebilecek bir adımı destekleyebilir, üzerinde 1,5 senedir uğraştığın konular her ne ise şimdi başlangıç zamanı.

20 Mayıs’ta Mars Aslan seyrine başlıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu seyir 10 Temmuz’a kadar sürecek ve senin 12. Evin olan bilinçaltı, arkanı döndüğün konular, iç dünyan, gizli alanlarını biraz hareketlendirecek. Buradaki Mars aslında özünde bize der ki “biraz dinlenelim :)”, ondan ötürü de biraz enerjiyi düşürür, içe döndürür, dışarıda aktif bir şeyler yapmak yerine dinlendirmek ister, bilinçaltımıza dönelim ister, zira sonrasında bizi 1. Eve geçiş yaparak zaten hareketlendirecek, o nedenle hazırlık sürecindeyiz der, işte senin için de 10 Temmuz’a kadar enerjiyi biraz içeri döndürme dönemi. Rüyaları hareketlendirebilir, gerçekten dinlenmek için uyku düzenine de dikkat etmeni öneririm sevgili Başak ve Yükselen Başak.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler seyrine başlıyor, bu da senin 10. Evin olan kariyer, toplumsal görünüm hanene aydınlanma getiriyor. Yaptıklarınla daha çok parlaman, kendini göstermen, görünür olman adına çok destekli. Kendini ortaya koyabileceğin her türlü konu için Güneş’in İkizler seyrini değerlendirebilirsin zira bu seni görünür de yapacak bir süreç.

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, umarım baharın enerjisini yaşarken yaza da tatlı tatlı giriş yaptığın, güzel bir süreç olur senin için bu Mayıs ayı.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Maddi konularda net kararlar için son çağrı Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Mayıs ayının en önemli gündemi şüphesiz Akrep burcunda 5 Mayıs’ta yaşayacağımız Ay Tutulması sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Bu tutulma Boğa – Akrep aksında 1,5 senedir yaşadığımız tutulmaların güney yönlü yani Akrep bacağındaki son tutulması, o nedenle de dönüşüm enerjisi oldukça yüksek. Senin için para, maddi konular, kariyer, para kazanma biçimlerin, varlıklarınla ilgili temaları yöneten 2. Evinde gerçekleşiyor, demek ki para konuları artık sürüncemeden çıkıyor senin için. Belki kariyerinle ilgili atman gereken ama atamadığın adımlar artık kendini göstermekte, geçmişte bırakman gereken konular için de ani, sürpriz, beklenmedik gelişmeler sunabilir sana zira Uranüs de etkili bu tutulmada. Kariyerini değiştirebilirsin, belki zorla sürdürdüğün bir işi artık bırakman gerekebilir yeni bir yola gidebilmen için, seni 1,5 senedir maddi anlamda ne zorluyor ve bırakman için ısrar ediyorsa tam da o konudan geliyor sorular bu tutulmada :)

Yönetici gezegenin Venüs, 7 Mayıs itibariyle Yengeç seyrine başlıyor, yani kariyer evine güzellikler, şanslar, fırsatlar sunuyor. E tutulma da zaten 2. Evinde yani para kazanma evinde gerçekleşiyor, hemen ardından gelen bu Venüs 10. Ev geçişiyle kariyerin, para kaynakların, maddi konular, yani aslında kendine, yeteneklerine ait değerler parlamak için senden bir adım, başlangıç beklemekte sevgili Terazi ve yükselen Terazi, o nedenle kararsız kaldığın ama aslında cevabını da bildiğin soruları sor ve adım at bu süreçte :)

Merkür 8. Evinde yani yine aslında para konularını temsil eden, özellikle de dışarıdan elde ettiğin gelirleri, miras, kredi, nafaka gibi konuları veya evli bir yükselen Terazi isen eşinin kariyeri, maddi kaynaklarıyla ilgili bazı konuları biraz zorluyor olabilir zira hala retroda, ancak 16 Mayıs itibariyle retrosu bitiyor ve hız kazanmaya başlıyor maddi kaynaklarınla ilgili aksamalar. Belki atılacak imzalar, belki alacağın bir kredi ile yapacağın yatırımlar için Retro sonrası destekli.

Yine bu ayın önemli gündemlerinden biri de Jüpiter’den geliyor, 16 Mayıs’ta Koç seyrini tamamlayıp Boğa seyrine yani yine 8. Evine giriş yapıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, bu alanda artık bereket, bolluk, çoğalma, yeni yatırımlar, kazanımlar bekliyor seni önümüzdeki 1 senelik süreçte. Evet para konuları 1,5 senedir seni biraz zorlamıştı ama hem buralardaki tutulmalar yavaş yavaş bitiyor hem de Jüpiter bu alana gelerek desteğini göstermeye başlıyor, zaten Koç – Terazi aksına geçen tutulmalarla yavaş yavaş dönüşüm sürecine girmeye başladın, artık odak bizzat sen olacaksın.

19 Mayıs’ta yine Boğa burcunda yani 8. Evinde bir yeni ay da var, bu yeni ay 27 derece Boğa burcunda, Boğa – Akrep tutulmalarının başladığı tutulmayla aynı derecede, aslında Kasım 2021’den bu yana gündeminde olan konular için artık net bir karar ve sonrasında yepyeni bir enerjiyle başlangıca çağırıyor seni, özellikle de maddi alanlarla ilgili konularda.

20 Mayıs’ta Mars Aslan seyrine başlıyor, 10 Temmuz’a kadar sosyal çevren, gelecek planların, projelerin, hayallerinle ilgili alana taşıyor tüm motivasyonunu ve enerjini. Kendine dair atacağın adımlar, hayalini kurduğun projeler için bu Mars geçişi son derece destekli, enerjin ve kararlılığın sosyal çevrende de oldukça dikkat çekebilir. Yalnız Mars’ın olduğu yerde biraz agresyon da olabileceğinden :) sosyal çevrenle iletişiminde fevri olmamaya dikkat etmen gerekebilir, zira biraz rekabet de getirebilir ancak sen enerjini kendine çevir, zaten göz dolduracaksın yapacaklarınla.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler seyrine başlıyor, 9. Evini aydınlatacak olan bu seyirle eğitim, akademik konular, yurtdışı temaları, seyahatler, hukuki konular gündemine gelebilir, belki bir eğitime başlayabilir, belki de uluslararası bağlantılı bir konuya adım atabilirsin, yine seyahatlerini, özellikle de uzak yerlere seyahatlerini artırabilir bu Güneş 9. Ev geçişi. Burası iyimser enerjilerin, inancımızın da temsil edildiği alan, buradaki Güneş de bu anlamda sana zaten çok destek verecek geçerken. 

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, umarım hem baharın cıvıl cıvıl enerjisini kucakladığın hem de yaza tatlı adımlarla yaklaştığın bir Mayıs olur senin için. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Dönüşümün son çağrısı senin için geliyor Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu ayın en önemli gündemi şüphesiz 5 Mayıs’ta ev sahipliğini yapacağın Akrep burcunda Ay tutulması sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, önce güzel haberi vereyim, artık bu önümüzdeki 9 yıl boyunca ev sahipliği yapacağın son tutulma :) Boğa – Akrep aksının güney yönlü yani Akrep bacağında artık uzunca bir süre tutulma olmayacak, o nedenle de bu tutulmada dönüşmeyecek hiçbir şey kalmayacak. Şayet 10 – 19 derece aralığında Akrep veya Boğa burcunda bir gezegenin varsa son çağrı senin için, artık dönüşüm kaçınılmaz. Seni özellikle son 1,5 senedir zorlayan, tutunduğun, bırakmadığın ama aslında eziyet de çektiğin her türlü “bağımlılık” hayatından çıkıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, seni de ciddi anlamda dönüştürüyor bu tutulma. Yepyeni bir karar alabilir, bir şeyleri tam anlamıyla sonlandırabilir, kariyer, ilişkiler, ev, yuva yani hayatında köşe taşı olmuş ama seni de yoran her türlü konu için artık en görkemli vedayı etme zamanı, artık yenilenmek için en güzel döneminde olduğunu unutma. 

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç seyrine başlıyor, bu senin 9. Evin olan yurtdışı, uluslararası konular, akademik kariyer konuları, eğitimler, hukuki konular, yayıncılık temalarını içeren evden bir Venüs geçişi demek, bu da sana bu temalarda şanslı gelişmeler, güzellikler, fırsatlar kapılarının da açılması demek. Başlayacağın bir eğitim sana yeni bir kariyer kapısı açabilir, uzaklarla ilgili konulardan şanslı, güzel haberler getirebilir. Öte yandan Venüs bu :), sana belki de farklı kültürlerden veya uzaktan başlayacak bir ilişkinin sinyalini de verebilir bu geçiş :) 

İlişkiler alanını çorbaya dönüştüren Merkür, Boğa burcundaki retrosunu 16 Mayıs’ta sonlandırıyor, yani biraz daha sabır :) Geçmişten gelen konular, üstü bir türlü kapanmayan sorunlar, alamadığın cevaplar, ne dedim ne anladın tartışmaları bitiyor artık, hatta bir türlü adım atamadığın ilişkiler de retrodan sağ çıktıysa net adımları, kararları aldırır sana 16 Mayıs’tan sonra.

Bu ayın bir diğer önemli gündemi de Jüpiter’den; 16 Mayıs’tan itibaren Boğa seyrine başlayarak ilişkiler hanene 1 sene boyunca bolluk, bereket, şans getirecek Jüpiter, hayırlı uğurlu olsun :) Tutulmalar buralardayken çok çektin biliyorum, nereden biliyorsun diye sorma 🥲 Ama artık şans ve bereket ilişkiler hanende, adeta ödül niteliğinde. Yeni ilişkilerin gelişi, var olanların ciddiye binişi, hatta ortaklıklarla ilgili güzel, önemli gelişmeler, başlangıçlar adına da çok destekli sana bu geçiş.

19 Mayıs’ta yine burada, Boğa burcunda bir yeni ay var sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, bu yeni ay 27 derecede, Boğa – Akrep tutulmalarının başladığı ilk tutulmayı tetikliyor, o nedenle de aslında geçtiğimiz 1,5 senenin ardından yepyeni bir başlangıca götürüyor seni. Yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık, var olan ilişkinle ilgili yeni bir karar, başlangıç işareti var, özellikle de dediğim gibi bir süredir süregelen ve netlik bekleyen konularla ilgili bu başlangıçlar.

20 Mayıs’ta klasik yöneticin Mars, Aslan seyrine başlayacak. Bu da senin enerjini, motivasyonunu kariyer, toplumsal görünüm, unvan alanına taşıyacak. Yeni bir kariyer için mücadele dönemi senin için 10 Temmuz’a kadar, daha çok çalışabilirsin, kendine yeni bir unvan sağlamak adına mücadele edebilirsin, ancak motivasyonun da çok yüksek ve çevrenden dikkat çekebilir bu süreçte elde edeceklerin. Sadece ilk geçişteki 20 – 25 Mayıs süreci biraz zorlu ve gergin enerjilere sahip, o nedenle o dönemde kendini kontrol etmen iyi olabilir, sonrasında zaten kariyer yolculuğun tam gaz ilerleyecek.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler seyrine başlıyor, senin 8. Evine yani maddi kaynaklar, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, kredi, miras, prim gibi temalar, evli bir yükselen Akrep isen eşinin maddi kaynakları veya kariyeriyle ilgili önemli gündemler belirebilir. Yeni bir yatırım düşünebilirsin, maddi kaynaklarındaki eksik – gedik tahlili yapabilirsin, odağını elde edeceğin gelirlere taşıyor bu Güneş İkizler geçişi. 

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, umarım baharın enerjisiyle tümden yenilendiğin, canlandığın ve yepyeni başlangıçlara adım attığın şahane bir Mayıs olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Bilinçaltın dönüşüyor, yenilenme ruhundan başlıyor Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Bu ayın en önemli gündemi şüphesiz hemen ayın başında, 5 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşayacağımız Ay tutulması. Bu tutulma Boğa – Akrep aksında 1,5 senedir süren tutulmaların güney yönlü yani Akrep bacağındaki son tutulması, o nedenle de dönüşümü son derece belirgin bir tutulma bu. Senin haritanda 12. Evine denk gelmekte, zihnini, bilinçaltını, ruhsal dünyanı biraz zorlayabilir sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay, ancak aslında o alanı temizlemeye çalışıyor bu tutulma. Seni zorlayan, aklında zorla tuttuğun, belki bir türlü bırakamadığın o zihinsel sürecin, bu tutulmaya artık senden “bırakmanı” istemekte. Güney yönü zaten aslında öğrenip bırakmamız gereken şeyleri anlatır, 12. Ev de kontrolümüzde olmayan veya fark etmediğimiz, ama bizi geriye düşüren şeyleri bırakmamızı söylemekte bize. Bu dönemde özellikle bilinçaltından veya rüyalarından gelenlere, hatta sezgisel olarak hissettiklerine kulaklarını aç, zira çok artırabilir bu tutulma sezgilerini. Biraz fiziki olarak da seni enerjisiz hissettirebilir ancak geçici, zira yenilenmek için bazen önce en dibi görebilmek gerek. Bir de senden saklanan bir sırrı ya da gizlenen bir durumu da öğrenebilirsin tutulma takibinde.

Evet gelelim Venüs’e, 7 Mayıs’ta Venüs Yengeç seyrine başlıyor, bu senin 8. Evin olan maddi konular, para, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, kredi, miras, nafaka veya bürokratik ödemelerle ilgili alana güzellikler getiriyor. Venüs’ün para aksından geçişi beklenen küçük ödemeleri getirebilir, gelir – gider düzenine denge getirir, yatırımlar konusunda da destek verebilir bu geçiş, ancak yeni bir adım için Merkür’ün retrosunu bitireceği 16 Mayıs’ı beklemen avantajlı. Öte yandan buradan geçen Venüs, libidosu ve tutkusu güçlü ilişkilere de kapı açabilir zira Akrep’in olağan yöneticisi olduğu alan :) Hızlı, tutkulu süreçlere de hazır ol sevgili Yay ve Yükselen Yay :)

Merkür Boğa seyrindeki yani senin 6. Evindeki retrosunu sürdürmeye devam ediyor 16 Mayıs’a kadar, yeni bir başlangıç, imza, ani kararlar, düzensizlikler için biraz daha diş sıkıyoruz yani :) 16 Mayıs’tan sonra ise gelişmeler hızlanabilir iş, meslek, çalışma konularınla ilgili. Belki beklediğin haberler varsa, Retro sürecinden ötürü geciken gelişmeler varsa örneğin, 16 Mayıs sonrasında süreç hızlanacak senin için.

Yine 16 Mayıs’tan itibaren bu ayın bir diğer önemli gündemi geliyor, Jüpiter Boğa seyrine başlıyor ve önümüzdeki 1 sene boyunca iş, meslek, çalışma ortamına şans, bereket, bolluk enerjisi getiriyor sevgili Yay ve Yükselen Yay. İş değiştirmeyi düşünüyorsan veya var olan işinle ilgili gelişmeler bekliyorsan Jüpiter buradan geçerken değerlendirebilirsin. Ancak Jüpiter her şeyi çoğaltır, büyütür, seni bu 1 senelik süreç epey yoğun hale de getirebilir, çok çalıştırır ama emeğini de aldırır. 

Hemen ardından 19 Mayıs’ta burada bir de Boğa Yeni Ayı yaşayacağız, bu yeni ay 27 derecede, her ne kadar bir tutulma olmasa da Boğa – Akrep aksında başlayan ilk tutulmanın derecesini tetikliyor, yani Kasım 2021’den beri, 1,5 sene boyunca özellikle iş, meslek, çalışma konularıyla ilgili uğraş verdiğin konular varsa artık yeni başlangıçlar bekliyor seni bu yeni ayla. Yeni bir imza, yeni bir meslek yolculuğu, belki var olan unvanında değişim gelebilir bu yeni ay sürecinde, kaldı ki bu yaklaşık 1,5 senedir de gündemini meşgul eden bir konu olabilir.

20 Mayıs’ta Mars Aslan seyrine başlıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, bu da senin 9. Evin olan uzaklar, yurtdışı, akademik konular, eğitimler, hukuki konular gibi temaları içeren eve müthiş bir enerji, canlılık ve macera arayışı getiriyor sevgili Yay ve Yükselen Yay. Burası senin olağan enerjisini bildiğin alan ve buradan geçen Mars’la yeni şeyler öğrenmek, keşfetmek, seyahat etmek gibi deneyimlerin kapıları açılabilir. Yayıncılık, reklamcılık gibi bir kariyerin var ise bu Mars seyahati sana keşfedilmek adına enerji verebilir, bir de seni bol bol gezdirebilir. 10 Temmuz’a kadar enerjin oldukça yüksek, zaten Aslan burcu senin yükselenine de üçgen yaptığı için bu enerjiden fazlasıyla nasibini alacaksın.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler seyrine başlayarak senin 7. Evine geçiş yapıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, güneşin geçiş yaptığı yerde yaşam enerjimiz, odağımız artar, haliyle de önümüzdeki 1 ay boyunca odağın, enerjin de ikili ilişkilerde olacak :) Yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir, var olan ilişkinle ilgili yeni kararlar aldırabilir, hatta ortaklıklar, birlikte çalışılabilecek işler için de oldukça destekli bu Güneş İkizler geçişi.

Evet Sevgili Yay ve Yükselen Yay, umarım baharın enerjisini hissedeceğin, yaza da güzel güzel adımlarla gireceğin bir Mayıs olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Seni yeni bir sosyal çevre, düzen ve gelecek bekliyor Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu ayın en önemli gündemi şüphesiz 5 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşayacağımız Ay Tutulması, bu tutulmanın bir özelliği de 1,5 yıldır süregelen Boğa – Akrep aksı tutulmalarının güney yönlü yani Akrep bacağında gerçekleşecek son tutulma olması, haliyle de dönüştürmeden, yenilemeden ve bırakılması gerekenleri bıraktırmadan gitmeyecek. Bu tutulma senin 11. Evin olan gelecek planları, projeler, hayaller, aynı zamanda sosyal çevreni temsil eden alanda getirecek dönüşümleri. Beklemede olan, adım atamadığın ama geleceğin için atman gereken, bırakman gereken her şeyi dönüştürüyor bu tutulma sevgili Oğlak, sosyal hayatın, sosyal çevren, hatta kariyerinle bağlantılı çevrende bazı gelişmeler, bitişler, sonlanmalar getirebilir. Belki de geleceğin için girdiğin yolu değiştirebilir, sana yeni bir gelecek için bugün bırakman gerekenleri gösterebilir, arkadaşlıklarınla ilgili bazı sürpriz, beklenmedik gündemler getirerek belki de bitirmen gereken dostlukları da sonlandırabilir bu tutulma. Artık seni yeni bir sosyal çevre, düzen ve gelecek bekliyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak.

Gelelim Venüs’e, Venüs 7 Mayıs’tan itibaren Yengeç seyrine başlıyor, yani senin 7. Evinden, ilişkiler evinden geçiyor, e Venüs kendi yönettiği evden geçerken tabii boş gitmez, yeni ilişkilerin kapısını aralayabilir, var olan ilişkinin boyutunu değiştirebilir, ilişki gündemlerinde dikkat çekmeni, sosyal olmanı sağlayabilir. Buradan geçerken yönetici gezegenin Satürn’le de üçgen açılanma yapacak, özellikle 10 – 16 Mayıs arası, bu da var olan ilişkileri ciddi bir tarafa doğru ilerletmeni sağlayabilir sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak.

Merkür 5. Evinde yani aşk evinde retrosunu sürdürüyor, aşk ve flörtler hanesini miksere çevirmiş olabilir :) 16 Mayıs’a kadar bu süreç devam edecek, ancak sonrasında şayet sağ çıktıysan bu evreden, güzel görüşmeler, haberleşmeler, yeni tanışmalar veya var olan görüşmelerin artık daha anlaşılır hale gelmesi de mümkün :) Öte yandan ebeveyn bir Yükselen Oğlak isen çocuklarınla ilgili veya onların eğitimiyle bazı pürüzler çıkmış olabilir, bunlar da düzene giriyor 16 Mayıs sonrası.

Şimdi yalnız yükselen Oğlak’lar için bolluk bereket dönemi haberi veriyorum: Jüpiter bu ay 16 Mayıs itibariyle Boğa seyrine başlıyor ve önümüzdeki 1 yıl boyunca da burada, bu da ne demek, 5. Evi hareketlendirmesi, flörtleri coşturması, aşk hayatına “maşallah” dedirtmesi demek :) Önümüzdeki 1 yıl boyunca bol bol flörtleşebilirsin, aşk hayatın canlanabilir, var olan ilişkilerinin boyutları değişebilir, aynı zamanda burası yaratıcılık evi olduğu için hobilerinle, yaratıcı yönlerinle ilgili bol bol çalışma yapma zamanı, zira bir daha buradan 12 yıl sonra geçecek. Kendini göster, parlat, öne çıkar bu Jüpiter Boğa seyrinde. Öte yandan ebeveyn olmayı düşünen Yükselen Oğlak’lar için de çok şanslı bu süreç.

19 Mayıs’ta yine burada, Boğa burcunda bir de Yeni Ay var, bu Yeni Ay, 2021 Kasım ayında başlayan Boğa – Akrep tutulmalarının ilkiyle aynı derecede, yani o tutulmayı da tetikliyor aslında. Geçtiğimiz 1,5 sene içerisinde başlamasını beklediğimiz, üzerinde çabaladığımız, belki yine hobilerle belki de özel hayatımızla ilgili çalkantılı süreci bitirip artık bir yenilik getirebilir, yeni bir aşk da olabilir yeni bir hobiyi kariyer yapma da. Zaten bu yeni ayın yöneticisi Venüs de hazır senin 7. Evindeyken, bu yeni ay civarı aşk konularında epey destekli senin için.

20 Mayıs’ta Mars Aslan seyrine başlıyor, bu senin 8. Evin olan maddi kaynaklar, dışarıdan elde edilen gelirler, miras, nafaka, kredi gibi temaları içeren alan. Enerjin, motivasyonun biraz daha gelirlerini artırmak odağına gidebilir bu Mars geçişiyle, kazanmak için mücadele etmen gereken bazı konular da mümkün. Öte yandan burası derinlerimizi, iç dünyamızı da anlatıyor, Mars buradan geçerken belki kendimize sakladığımız korkularla yüzleştirip bizi yenileyebilir, cesaret edemediklerimize cesaret verebilir, adım attırabilir.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler seyrine başlıyor, bu senin 6. Evine yani iş, meslek, çalışma koşulları, günlük rutinlerin alanına odağını taşıyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, önümüzdeki 1 ay boyunca iş hayatında yeni gelişmeler olabilir, belki iş değişikliği gündemin olabilir, günlük rutinlerini değiştirmeye başlayabilirsin, belki hayatına enerjini artıracak yeni alışkanlıklar ekleyebilirsin. Odağın düzenini sağlamaya kayacak. 

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, umarım baharın enerjisini dolu dolu hissettiğin, yaza da tatlı tatlı yaklaştığın bir Mayıs olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Kariyer hayatını dönüştürmek için son dönemeç Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Bu ayın en önemli gündemi şüphesiz Akrep burcunun 14 derecesinde 5 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Ay Tutulması, üstelik bu tutulma Boğa – Akrep aksının güney yönlü yani Akrep bacağındaki tutulmaların da sonuncusu, o nedenle son 1,5 senedir bizi ne zorluyorsa, neyi dönüştürmek gerekiyorsa o alanı yenilemeden gitmeyecek. Senin haritanda 10. Evin içerisinde gerçekleşiyor bu tutulma, yani kariyer, toplumsal görünüm, unvan konularını temsil eden alanda. Özellikle 10 – 19 derece aralığında Akrep veya Boğa burcunda bir gezegenin varsa çok daha net tesir alabilirsin bu tutulmadan. Kariyerinle ilgili, belki yapmak istediklerinle ilgili, kendini insanlara tanıtmaya çalıştığın konularla ilgili neyi “bırakman” gerekiyorsa bunu sana bıraktırabilecek güçte, üstelik beklemediğin biçimde de gerçekleşebilir zira modern yöneticin Uranüs bu tutulmada devrede. Kariyer yolculuğun değişebilir, artık çürümüş yapılar dönüşebilir, atamadığın adımlar için de cesaret verici zaten zira eskiye, geçmişe, özellikle de dönüşmesi gerekene affı olmayacak bu tutulmanın. 

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç seyrine başlıyor, senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma koşulları, ofis ortamın, günlük rutinlerin alanına geliyor bu Venüs, özellikle iş hayatında almayı beklediğin ödüller, primler, promosyonlar, terfiler gibi temalarda sana güzel haberler getirecek. Zaten kariyer hanen tutulmayla hareketli, üstüne Venüs’ün de iş, meslek hanenden geçişi odağı bu temalara biraz daha yoğun getirmekte. Venüs 9. Evini de yönettiği için belki uzaktan çalışma, eğitim veya yurtdışı bağlantılı işler gibi konuları da gündemine taşıyabilir bu geçişinde.

4. evinde yani ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler gibi temaları temsil eden alanda retrosunu sürdüren Merkür, 16 Mayıs’tan itibaren aile hayatına verdiği düzensizlikleri, karışıklıkları sona erdiriyor zira retrosu sonlanıyor :) Bir süre daha tat kaçırmaya devam etse de bu süreçte aslında ev, yuva alanında hangi problemlerin çözülmesi gerektiğini de hatırlatıyor sana. Sonrasında yavaşlattığı her şey hızla düzene girecek.

Bu ayın bir diğer önemli gündemi de Jüpiter’in burç değiştirip Boğa seyrine başlayacak oluşu, 16 Mayıs’tan itibaren önümüzdeki 1 sene boyunca senin 4. Evinden yani ev, yuva, yaşam alanı, aile hanenden geçerek buralara dağıtacak şanslarını. Buradan geçerken taşınma, yer değiştirme, belki uzak bir yerlere gitme, ev, yuva alanının genişlemesi, aileden gelen kaynakların çoğalması gibi temaları artırır Jüpiter, hatta farklı yerlere seni taşıyabilir, bunun kaynağı senin kariyerin, yeni seçeceğin meslek bile olabilir :) 

19 Mayıs’ta yine Boğa burcunda bu kez bir Yeni Ay yaşayacağız. Bu yeni ay, 2021 Kasım ayında başlayan Boğa – Akrep tutulmalarının ilkiyle aynı derece, yani o tutulmayı tetikliyor aslında, o nedenle de geçtiğimiz 1,5 sene boyunca özellikle ev, yuva, aile, yaşam alanı, yine karşı aksı olan kariyer temalarıyla ilgili tüm süreçleri tamamlayıp artık yeni bir adım attırmaya hevesli. Yenilik enerjisini evin, yuvan, kendi yaşam düzenin içerisinde yoğun biçimde hissedebilirsin bu Boğa Yeni Ayı ile, hem de geçmişi ardında bırakabileceğin bir yenilikle.

20 Mayıs’ta Mars Aslan seyrine başlıyor yani senin 7. Evine, ilişkiler evine giriş yapıyor sevgili Kova ve Yükselen Kova. Hızlı Mars’ın bu alandan geçişi yine aynı hızla başlayan ilişkilere kapı açabilir, var olan ilişkilerin adını koymak için hızlı davranmak isteyebilirsin, sorunlar çıksa da hızla çözülür zira Mars bu, pek sabrı yok kendisinin :) Yalnızca bu geçişin ilk süreci, 20 – 25 Mayıs arası biraz gerginliklere dikkat, özellikle ikili ilişkilerde ani, fevri, öfkeli tavırlar sergilemek pek verimli olmayabilir.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler seyrine geçerek senin 5. Evine giriş yapıyor sevgili Kova ve Yükselen Kova, Güneş’in en sevdiği ve kendini rahatça ortaya koyduğu ev burası, o nedenle hem bu evin temaları olan aşk, flörtler, ilişkiler kapıları açılıyor hem de yaratıcılık, yetenekler, hobiler temaları bol bol hayatında bu 1 aylık süreç boyunca. Zaten Mars da 7. Evine girmişken, yöneticisi Güneş’in 5. Evdeki seyrini boş geçmez, yani yaz aşkları için yelken açabilirsin :)

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, umarım hem baharın yükselten enerjisini hem de yazın adım adım yaklaşan canlandırıcı kokusunu hissedeceğin güzel bir Mayıs olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

Seni özgürleştirecek adımları atıyorsun Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Bu ayın en önemli gündemi 5 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşayacağımız Ay Tutulması şüphesiz, ayrıca bu tutulma Boğa – Akrep aksının güney yönlü yani Akrep bacağındaki son tutulması aynı zamanda, yani eskiyi, eski kalıpları, düşünceleri bıraktırmaya da niyetli. Bu tutulma senin 9. Evinde yani inançlar, hayat görüşün, umutlarını temsil eden alanda, yani sana aslında belki de hayata dair seni umutsuzluğa düşüren düşünce ve inanç kalıplarını dönüştürmen için bir çağrıda bulunmakta. Son 1,5 senedir bu 3 – 9 aksında yani düşünce, fikirler, inançlar alanında seni bir dönüşüme, yenilenmeye çağırıyor gökyüzü, bu tutulmayla da artık kalıplaşmış her şeyden “özgürleşmeni” istemekte. Bu bir eğitimi hayatına dahil edip yolunu değiştirmene vesile olabilir, belki farklı bir kültür, bir öğrenim vesilesiyle bakış açını değiştirebilir, yurtdışı veya uluslararası bir konuyu hayatına getirip seni özgürleştirebilir, zira bu 9. Ev aslında özgürleşmek demektir, seni zorlayan, zorla tutan, yenilenmene engel olan her şeyi hayatından çıkaracak bu tutulma sevgili Balık ve Yükselen Balık.

Yücelim yöneticin Venüs, 7 Mayıs’ta Yengeç seyrine giriş yapıyor, yani senin 5. Evin olan aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık alanına kese kese sürpriz getiriyor :) Venüs 5. Evden geçerken elbette boş çıkmaz, hele bir de senin yücelim yöneticinken, şayet kalbi boş bir Yükselen Balık’san bu Venüs geçişinde kalbin dolabilir, zira buradan geçerken yükselenine de üçgen açılanacak. Hatta burcunda ağırladığın Neptün’le ayın son günlerinde üçgen açılanma yapacak, ay boyunca seni güzel bir aşka hazırlıyor Venüs.

Boğa burcunda yani 3. Evinde hala geri hareketini sürdüren Merkür aklını karıştırıp iletişimini çorba etmeyi 16 Mayıs’ta bırakıyor, iyi haber :) Yalnız yine ayın ilk iki haftasında ani kararlar almak, tutulamayacak sözler vermek, her duyduğumuza inanmamak gibi dikkat isteyen konular geçerliliğini sürdürmekte. Biraz ölçüp tart bakalım, 16’sından sonra zaten aldığın ve adım attığın kararlarla yeterince dikkat çekeceksin.

Bu ayın bir diğer önemli gündemi de klasik yöneticin Jüpiter’den geliyor, 16 Mayıs’ta Boğa seyrine başlayarak 1 sene boyunca 3. Evini seyahatte olacak Jüpiter. 3. Evden geçen bir Jüpiter’in en güzel hediyesi “bir şeyler öğrenmektir”, o nedenle önümüzdeki 1 sene boyunca seni geliştirecek, belki kariyere dönüştürebileceğin, aklında kalan her türlü konu için kolları sıvamanı ve yeni eğitimlere başlamanı öneririm, kesinlikle çok fayda sağlar bu. Öte yandan iletişimi çok artırabilir, yakın çevreyi genişletebilir, şayet yazarak veya anlatarak yaptığın bir işin varsa bu daha geniş çevrelerce tanınmana da olanak sağlar sevgili Balık ve Yükselen Balık.

19 Mayıs’ta yine bu alanda, Boğa burcunda bir Yeni Ay da var, bu yeni ay yeni kararlara, yeni fikirlere, hatta yeni imzalara, sözleşmelere götürebilir seni. Bu yeni ay, Boğa – Akrep aksının ilk tutulmasıyla aynı derecede, o nedenle aslında 1,5 senedir hayatını, gündemini meşgul eden konularla ilgili, özellikle almaya çalıştığın kararlarla ilgili çok tetikleyici ve başlangıç enerjili bir yeni ay bu. Yeni bir eğitim, kendinle ilgili yepyeni bir karar, bizi şaşırtacak bir haber verebilirsin bize.

20 Mayıs’ta Mars Aslan seyrine başlıyor, 10 Temmuz’a kadar motivasyonun, odağın, enerjin ağırlıklı olarak iş, meslek, çalışma koşullarına kayıyor bu geçişle. Daha fazla çalıştığın, belki çok hareketli ve yoğun bir projeye dahil olduğun bir sürece girebilirsin. Belki biraz mücadele ve iş ortamında mini mini gerginliklere de yol açabilir bu Mars, özellikle 20 – 25 Mayıs arası birazcık dikkat, gerginliklere gebe. Sonrasında ise motivasyonun, enerjin epey göz dolduracak.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler seyrine başlıyor, bu da odağını evin, yuvan, yaşam alanın, ailen, ebeveynlerin gibi temaları içeren 4. Eve taşıyor yoğun biçimde. Aile içerisinde var olan bir gündemin çözümü, belki ev, yuva, taşınma gibi bir gündemin gelişmesi, ailece vereceğiniz kararlar gibi temalar 1 ay boyunca gündemini meşgul edebilir. Buradan geçen Güneş biraz inziva da ister aslında, belki de kendine kalmak, kendi yaşam alanınla ilgilenmek sana iyi gelebilir.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, umarım hem baharın enerjisini hem de yazın tatlı fısıltılarını hissettiğin güzel bir Mayıs ayı olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
34
11
9
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kyle-reese

Mayıs ayında aynı b.k hayatlarınıza devam edeceksiniz

Bkt

oğlak olup hayatından memnun olan var mı? valla bilgi almak için soruyorum ne yiyip ne içiyosunuz bana da anlatın :D

Diyarr Bakirr

o kadar uzunki vazgeçtim

Someone else

Uzun ve bombos cumleler. Yok akrepin ayagi yelkovana geliyormus da, yok terazi ucup kaciyormus da bilmem