Görüş Bildir
Haberler
Donald Trump, Paris'i Almanya'da Zannetti

Donald Trump, Paris'i Almanya'da Zannetti

Fransa'nın başkenti Paris'te bir karakolu hedef alan saldırı ile ilgili 'Almanya'da büyük kaos var' yorumu yapan Trump, alay konusu oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün öğle saatlerinde Fransa'nın başkenti Paris'teki bir karakolu hedef alan saldırı dünyada geniş yankı uyandırdı. Fransız medyası ise olayı ''Trump, Paris'i Almanya'nın başkenti zannetti'' ifadesiyle duyurdu.

Elinde bıçakla karakol önünde bekleyen polislere saldıran şüpheli bir şahıs vurularak öldürüldü. Ancak bu olay sonrası ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den Müslümanları hedef alan açıklamalarıyla bilinen başkan aday adayı Donald Trump'un, Paris'in Almanya'da olduğu manasına gelebilecek Twitter'dan yayınladığı mesaj büyük şaşkınlık oluşturdu.

Sosyal medya dalgasını geçti

Sosyal medya dalgasını geçti

Trump'un Twitter mesajı sonrası binlerce kişi Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayıyla sosyal medya üzerinden dalga geçti. Polemikleriyle ünlü Trump'u hedef alan yazılarda: 'Teşekkürler Donald Trump bize Paris'in Almanya'da olduğunu öğrettiğin için', 'Trump yanıldı Paris İtalya'da Almanya'da değil', 'Trump sana büyük bir bilgi Paris Fransa'da', 'Biz 1945'ten beri özgürüz Donald, Mickey Mouse'a sorabilirsin, onun evi Paris, Fransa'da'' Fransız medyası da olayı ''Trump, Paris'i Almanya'nın başkenti zannetti.'' ifadesiyle duyurdu. Haberde Trump'ın Paris'i gerçekten Almanya'da mı zannettiği yoksa bir hatayla mı bu ifadeyi kullandığının net olmadığına değinildi.

Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından Donald Trump'ın daha önce yaptığı 'Müslümanların Amerika'ya girişi yasaklansın' ifadeleri büyük tepki çekmişti. Trump'un İngiltere'ye girişinin yasaklanması talebi Parlamento gündemine alınmıştı.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
28
14
13
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer üzümcü

kendini aptal hissediyorsan, trump'ın parisi almanyada sanmasını aklına getir.

Pasif Kullanıcı

bence bu başkan olmalı zaten dünya göte gidiyo bari güle güle gideriz :D

Adam adamoğlu

Amerikan vatandaşlarının yarısı bu kıvamda. Tam bir Amerikan Başkanı olabilir