Görüş Bildir
Haberler
Dolandırıcılıkla Suçlanan The Day Before Yapımcıları Şirketi Kapatıyor!

Dolandırıcılıkla Suçlanan The Day Before Yapımcıları Şirketi Kapatıyor!

Bu yıl çıkan ve yerden yere vurulan The Day Before'un yapımcılarından ani bir şirket kapatma kararı geldi. Finansal hedeflerinin tutmadığını söyleyen geliştirici ekip, X platformundan bir duyuru metni yayınladı. Bu metinde şirketin finansal hedeflerine ulaşamadığı ve yakın bir zamanda kapanacağını yazıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyunun çıkışından tam 4 gün sonra!

Oyunun çıkışından tam 4 gün sonra!

The Day Before'un kötü çıkışı haliyle oyuncuların isyan etmesine sebep olmuştu. Bu durum, oyunun iade sayılarının patlak vermesine yol açtı. Neredeyse oyunu alan herkes iade ediyordu. Oyunun yapımcısı Fntastic'de bu akşam yaptığı bir açıklama ile şirketin kapanma sürecinde olduğunu açıkladı. Bunun sebebi de finansal olarak istenilen başarının sağlanamaması.

Dolandırıldık mı?

Dolandırıldık mı?

Binlerce oyuncu tarafından satın alınan oyun, kısa bir süre içerisinde erişime kapatılacaktır. İşin patladığı nokta ise bu oyunu satın alan oyunculara ne olacak? Herhangi bir ücret iadesi yapılacak mı yoksa hadi biz kaçtık diyerek işten sıyrılacaklar mı? Şimdiden yüzlerce oyuncu dolandırıldığını ve şirketin paraları alıp kaçtığı dedikodularını yapmaya başladı.

Oyuncular haklarını geri istemeye başladı.

Oyuncular haklarını geri istemeye başladı.

Yayınlanan gönderinin altına şimdiden binlerce oyuncu iade talebi ile geldi. Satın aldıkları ürünün kötü olmasının yanı sıra, çıkışından 5 gün sonra şirketin iflas vermesi, ateşe körükle gitmekten başka bir şey değil. Şirketin, oyunculara nasıl bir geri dönüş yapacağı ise merak konusu.

Oyundaki her şey hazır assetlerden oluşuyor.

Oyundaki her şey hazır assetlerden oluşuyor.

Evet, The Day Before bünyesinde  neredeyse hiç özgün içerik barındırmıyor. Oyunun şehrinin ve karakterlerinin satın alınan assetler olmasının yanı sıra, arayüzler de hazır assetlerden oluşuyor. Bunu fark eden oyuncular da doğal olarak öfkeleniyor. Şirketin bu kadar amatörce hareket etmesi ve hatalardan ders almaması, şu an bulundukları konumu açıklar nitelikte.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın